celda1970 Odesláno 29. říjen 2015 Odesláno 29. říjen 2015 (upraveno) By mě zajímalo jak to má AK s poloosama....jestli jsou repas nebo nové......viz třeba tato: Ta by vyšla se slevou na ca.2500,-....a pokud by šlo o novou..?? Sada hnacího hřídele SKF Objednací kód: SK VKJC4479 Upraveno 29. říjen 2015 uživatelem celda1970 Citovat
Péťa Odesláno 29. říjen 2015 Odesláno 29. říjen 2015 Bohužel u Kelly nefungují odkazy. Musíš jen napsat jejich kód a každý si to najde. Citovat
Emil Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Chtel bych se zeptat jestli slevy na klubovou kartu plati i u autokelly Litomerice.Drive platily ale byl jsem nakupovat 11.12.2015 a bylo mi receno ze na tuto kartu zadne slevy nedavaji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Ano platí, zřejmě nějaký neinformovaný prodavač, nech si zavolat vedoucího prodejny a řekni mu ať nas vyhledá bud podle IČO nebo nazvu Peugeot club či Amis de Lion Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Tak dnes jsem byl poprvé nakupovat přes klubovou kartu v Auto Kelly a řeknu Vám hrůza..obsluha byla vždycky velmi nepříjemná, aspoň u nás ve Frýdku-Místku..objednal jsem si tam zboží přes telefon, jelikož ho neměli na pobočce skladem, říkal že dnes po 12 hodině si ho můžu přijít vyzvednout. Tak jsem tam o pul jedné vyrazil, přišel jsem tam, v prodejně jsem přibral ještě nějaké drobnosti (zimní směs do ostřikovačů, kontaktol, keramické mazivo ve spreji atd) a pak jsem šel k pokladně s tím, že tam mám objednané zboží na pobočku na své jméno + jsem mu hned dal členskou kartu peugeotu clubu s tím že by tam měla být nějaká sleva, prodavač ovšem objednávku zboží nenašel (už to mi přišlo divné a neprofesionální, ovšem už minule se mi stalo něco podobného, objednal jsem si tam brzdy, volal jsem tam jestli už je mají, oni že ano tak jsem tam jel a hele, na pobočce brzy nebyly, tak jsem je nakonec koupil jinde), tak jsem mu tedy znovu řekl co jsem objednával, slavnostně tedy zjistil že zboží na pobočku opravdu dorazilo a tak mi ho namarkoval, znovu jsem mu říkal že mám tu členskou kartu peugeot clubu a platit budu platební kartou, v tom do něj vjela zlost, že to sem měl říct dřív, že mám nějakou klubovou kartu, že teď to musí celé stornovat a namarkovat znovu, já mu na to řekl, že tu kartičku jsem mu dával na pult, hned jak jsem s ním začal objednávku řešit a že jsem mu to i říkal. Arogantně mi odpověděl: "No, to je jako bych já přišel...a radši nic neříkám". Já docela spěchal a ani jsem neměl chuť se hádat, ale tohle chování už mi opravdu začíná vadit..kdyby to bylo poprvé, pochopím, každý může mít špatný den, to se dá přehlédnout, ale pokaždé? A není to jen že by měli problém se mnou, ale i s dalšíma, stačilo jen sledovat chování prodavačů k zákazníkům, kteří tam byli ve stejnou chvíli jako já... Má peugeot club možnost s tím něco udělat? Informovat patřičné lidi, aby si dali chování prodavačů do pořádku? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 (upraveno) myslím, že peugeot klub jako takový s tím nemůže udělat nic, ale podle mě jsi měl zavolat hned nadřízeného prodavače a stěžovat si u něj na druhou stranu máme asi všichni podobnou zkušenost--osobně to řeším tak, že do takových obchodů nechodím nakupovat a taky před nákupem dílů vždy sjedu NET--někdy je to i s dopravou levnější Upraveno 20. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Tohle je jen o lidech, u nas v Kelly jsou celkem příjemní a vstřícní, pomužou, dohledají a problem jsem nezaznamenal ani s reklamací Citovat
enikybeniky Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 U nás taky naprosto v pohodě, naházíme zboží, zeptá se mě, jestli mám nějakou registraci, a hotovo. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Hurvajz hlavně je příjemná ta blondýna vid:-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Css, ta jezdí v Golfu a bydlí na Brance, znam ji dýl než z kelly. Ale jinak je šikovná a ochotná Citovat
oddie Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Registraci říkám ještě předtím, než začnu říkat objednávková čísla dílů. Ty říkám teprve tehdy, až si prodavač tu registraci vyhledá a zeptá se: "a co to bude?". Tímto postupem eliminujete většinu problémů, zvlášť když máte připravená objednací čísla. Citovat
enikybeniky Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Nikdy jsem neměl problém s nahlášením registrace až po vyhledání zboží a následném dotazu prodavače na registraci. Buch, naskočí sleva a platím. Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Praha 9 taky bez problemu, s arogantnim chovanim jsem se tam fakt jeste nesetkal. Mel jsi si stezovat na dotycneho hned a zopakovat to pokazde kdyz se to stane Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Příště to tak udělám i když bych byl radši kdyby se to neopakovalo, je to docela nepříjemné.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Boleslav+Paha 9 bez problému odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 AK České Budějovice taky v pohodě . Domnívám se, že by P-C mohl dát podnět na chování prodavače, pokuje to dle příspěvku opakované jednání. Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Uvidím jak se budou chovat při další návštěvě, pokud se to bude opakovat, budu chtít mluvit s vedoucím pobočky.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2016 Autor Odesláno 20. leden 2016 "svoji praci mam rad, dokud neprijdou lidi..." Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.