ozzy1 Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 spoustu z Vás ti prodejci osobně znají, tak z toho nedělejme kovbojku. Koblih69- určitě zvítězí zdravý rozum, ale je to opatření ze strany Kelly.Těm klukům za kasou to nemůžeš mít za zlé. Jména členů ,kvůli kterým to je zavedeno zde dávat nebudu, jelikož bychom z toho měli druhé Slovensko! Citovat
kaper Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Ozzy1 čo máš proti Slovákom HMMM??????:D:D:D:D Citovat
enikybeniky Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Ještě aby začali požadovat, že náhradní díl musí být na Peugeota.... Stejně když budu chtít někomu pomoct s cenou dílů, tak hold pojedu s ním nakoupíme to... Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Neboj sleva bude stále na sortiment tak jak je.. nicméně minimálně budou kontrolovat platnost kartičky a v některých případech i OP... Tento krok bylo nutné zavést, když si celé jedno město chodilo na jednu klubovou kartičku do kelliny Citovat
ozzy1 Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Tak, ChouLu to napsal naprosto otevřeně. To ,jaká praktika byla zavedena v nejmenovaném městě ,nemělo obdobu. A už to neřešme. Pro klubáky se slevy nemění a to je podstatné. Citovat
MJSytic Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Je to dobře. Teda pokud se to nebude přehánět (viz příklad s manželkou) Minimálně tu kartičku by kontrolovat měli, aby si na P-C nenakupoval každý, kdo o něm ví Citovat
Péťa Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Doufám, že to není kvůli mě, běžně kartičku půjčuji sousedovi, který se mi stará o auto. Pochopitelně nenakupuje jen na mé auto, ale i to, co potřebuje pro svoje další zákazníky. Jsem přesvědčený, že to nemůže ničemu vadit, alespoň mírně zvedá tržby pro P-C a někdo má pak možnost vybírat více bonusů Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 ... Především se jednalo o sever Čech. Peta: Ozzy psal ze severu Čech, ty jsi už z východu, takže můžeš být v klidu. ... a někdo má pak možnost vybírat více bonusů ...to bylo trefné a skoro až provokativní. Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Vadilo to Kellyně.. a z principu se to nelíbí ani nám... Citovat
koblih69 Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Vcelku mě to překvapuje, pokaždý když tam jedu tak je hromada chlapíků v montérkách, každej řekne firmu, některej ani neví jak se ta firma jmenuje a hledají to 5 minut a nikdo nic neověřuje. Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 To ano.. ale když ti tam za jeden den mává kartičkou 10 lidí, tak je asi něco špatně Citovat
Schreek Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 koblih69: je to složitější. Pokud budeš chtít rád Ti to po SZ vysvětlím.... Citovat
.mycTD Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Vadilo to Kellyně.. a z principu se to nelíbí ani nám... jestli tomu dobre rozumim, tak Kelly vam sice dava slevy podle obratu, ale na druhou stranu jim vadi, ze moc nakupujete... sorry, ale podle me je nekde chyba Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Ne nevadí jim, že moc nakupujeme Obrat je v pořádku.. ale co se jim nelíbí je, že na jednu kartičku tam chodilo celé město.. kdyby měl každý svoji kartičku, tak není problém Citovat
Sagic Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Sleva na kartičku je pro řádné členy, tak nevím, proč by si na tu kartičku měl nakoupit každý jouda od vedle! Je správně, že se to zatrhlo. Pokud někdo z řádů chce používat kartičku i pro sousedy, tak klidně, ale ať zvedne prdel od počítače a dostaví se pro díly osobně! Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 Přesně tak... Já občas taky půjčím kartu v rámci rodiny, ale nikam dál ne.. když neco chceš, tak pojď semnou, vyber si, ale já budu u toho A to dělám jen ojediněle, jelikož stejně většinu dílů beru od Badisaka Z AK jen nouzovka, pokud se při opravě po.. něco jiného Citovat
Péťa Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Dnes v Náchodě v Kelly prodavačka nenašla náš klub !!! V pondělí (to bylo ještě září) mi stejná prodavačka na klub normálně prodávala. Nezapomněli jsme prodloužit nějakou registraci? Citovat
Guest servisman Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Dnes malý nákup v Autokelly Č.Budějovice prodej bez problému ,ani nechtěla vidět kartičku. Velice se divila proč by měla vidět i občanku. Ušetřeno asi 500Kč. což potěší. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 V sobotu jsem byl v Kelly, žádnou kartičku nechtěli, klub našli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.