Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spoustu z Vás ti prodejci osobně znají, tak z toho nedělejme kovbojku.

Koblih69- určitě zvítězí zdravý rozum, ale je to opatření ze strany Kelly.Těm klukům za kasou to nemůžeš mít za zlé.

Jména členů ,kvůli kterým to je zavedeno zde dávat nebudu, jelikož bychom z toho měli druhé Slovensko!

Odesláno

Neboj sleva bude stále na sortiment tak jak je.. nicméně minimálně budou kontrolovat platnost kartičky a v některých případech i OP... Tento krok bylo nutné zavést, když si celé jedno město chodilo na jednu klubovou kartičku do kelliny ;)

Odesláno

Tak, ChouLu to napsal naprosto otevřeně. To ,jaká praktika byla zavedena v nejmenovaném městě ,nemělo obdobu.

A už to neřešme. Pro klubáky se slevy nemění a to je podstatné.

Odesláno

Je to dobře. Teda pokud se to nebude přehánět :myslim (viz příklad s manželkou) Minimálně tu kartičku by kontrolovat měli, aby si na P-C nenakupoval každý, kdo o něm ví :nevim

Odesláno

Doufám, že to není kvůli mě, běžně kartičku půjčuji sousedovi, který se mi stará o auto. Pochopitelně nenakupuje jen na mé auto, ale i to, co potřebuje pro svoje další zákazníky. Jsem přesvědčený, že to nemůže ničemu vadit, alespoň mírně zvedá tržby pro P-C a někdo má pak možnost vybírat více bonusů ;)

Odesláno
... Především se jednalo o sever Čech.

Peta: Ozzy psal ze severu Čech, ty jsi už z východu, takže můžeš být v klidu. ;)

... a někdo má pak možnost vybírat více bonusů ;)

...to bylo trefné a skoro až provokativní. :potlesk

Odesláno

Vcelku mě to překvapuje, pokaždý když tam jedu tak je hromada chlapíků v montérkách, každej řekne firmu, některej ani neví jak se ta firma jmenuje a hledají to 5 minut a nikdo nic neověřuje. ;)

Odesláno
Vadilo to Kellyně.. a z principu se to nelíbí ani nám...

jestli tomu dobre rozumim, tak Kelly vam sice dava slevy podle obratu, ale na druhou stranu jim vadi, ze moc nakupujete...

sorry, ale podle me je nekde chyba :)

Odesláno

Ne nevadí jim, že moc nakupujeme :) Obrat je v pořádku.. ale co se jim nelíbí je, že na jednu kartičku tam chodilo celé město.. kdyby měl každý svoji kartičku, tak není problém ;)

Odesláno

Sleva na kartičku je pro řádné členy, tak nevím, proč by si na tu kartičku měl nakoupit každý jouda od vedle!

Je správně, že se to zatrhlo.

Pokud někdo z řádů chce používat kartičku i pro sousedy, tak klidně, ale ať zvedne prdel od počítače a dostaví se pro díly osobně!

Odesláno

Přesně tak... Já občas taky půjčím kartu v rámci rodiny, ale nikam dál ne.. když neco chceš, tak pojď semnou, vyber si, ale já budu u toho ;) A to dělám jen ojediněle, jelikož stejně většinu dílů beru od Badisaka :) Z AK jen nouzovka, pokud se při opravě po.. něco jiného

Odesláno

Dnes v Náchodě v Kelly prodavačka nenašla náš klub !!! V pondělí (to bylo ještě září) mi stejná prodavačka na klub normálně prodávala. Nezapomněli jsme prodloužit nějakou registraci?

Guest servisman
Odesláno

Dnes malý nákup v Autokelly Č.Budějovice prodej bez problému ,ani nechtěla vidět kartičku. Velice se divila proč by měla vidět i občanku. Ušetřeno asi 500Kč. což potěší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...