Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 12. 6. 2023 at 19:52, radim.1008 napsal:

@Scratchi, uvádí se ceny jen v eurech? Co stojí třeba kopeček zmrzliny? 

uvadi ceny i za kunu a v eurech, takze se da dobre odvodit, co zdrazilo, a co ne.... zmrzlina v tom nasim prdelakove stoji 2 eura, kurz pocitaji tusim 7,3, takze to vychazi na 14,6 kuny, tusim, ze stavala 10, nebo 12 kun, tak ted cca 15.... to jde.... ale s tim jidlem je to masakr.... pritom ted jsme v konzumu koupili rybyy cerstve jeste levneji, nez loni.... no jak jsem psal vyse..... nosti jim to tam vidlema nebudu :D 

edit: fishpicnic stoji 50 EUR 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

poprve v zivote jsem pri potapeni videl v HR cuttlefish. A hned 2, mely tak 50-70 cm, neuveritelny zazitek. A jsem moc rad, ze to se mnou videla i Valča, kterou jsem měl na pravoboku :D  

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

celkem očekávaný stav po přijetí Eura v HR, aspon já překvapený nejsem, měl jsem stejné informace z A i D, když proběhlo přijetí Eura u nich..., ale syn a jedni známí tam jedou, tak uvidíme, co po návratu poví... 😉  https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-chorvatsko-prestrelilo-ceny-na-makarske-chybi-tretina-hostu-v-primostenu-dokonce-polovina-40435976

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno

otázka jak moc je ta kachna pravdivá 🙂 Já neměl pocit ,že by byl nadbytek apartmánů.
Ale je fakt ,že já jezdím až dolů na Pelješac.
Loni jsem kousek od Primoštenu spal na cestě zpět a bylo to tam dost úděsný

Odesláno

Co vím od lidiček, co tam jsou či už byli, tak markety ceny stejné jako u nás. Jen kvalita mnohých produktů je stále výrazně lepší, než těch našich. Restaurace, ceny šly nahoru. Ale u nás to taky není žádná hitparáda, naši restauratéři taky už nevědí, kam to našponovat. A pokud kvůli tomu strašení v médiích tam bude méně lidí,tím lépe. Alespoň to zatlačí na ceny.

Odesláno (upraveno)

ja uz to nekde tusim psal, zdrazili jen restaurace a hotely, takze to s eurem nema vubec nic spolecneho. Schvalne jsem si nasel ceny v nasi oblibene restauraci z lonskeho roku a napriklad pizza stala 60 kun, ted za tu samou chteji 12,5 EUR, coz je v prepoctu 93 kun, takze to slo o 50% nahoru...... proste nesmysl..... pro zajimavost jsem si zjistoval ceny plynu a svete div se, maji obdobnou cenu jako loni, takze..... tak. To i k tem ceskym restauraterum...... rekl jsem ty ceny tomu nasemu (jouda, co to ma na cerno, neprovadi revize, v kuchyni bordel, ale peceny budek prodava za smluvnich 890 za kg, bez radneho JL), tak mi odpovedel, aspon vidis, ze ja to mam jeste levny. Tak jsem ho poslal zase do prdele, s tim, ze stejne jako v HR, se mu na to zvysoka........... Zijeme ve z*neumím psát slušně*ene zemi a ve vlade mame opravdovou inteligenci..... uz bohuzel hoooodne let... takze se nemuzeme divit, kdyz to lidi jsou ochotny dat, ze to proste je tady ted vse tak nastreleny

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

chorvati proste vyuzili euro jako zaminku k tomu, aby se zkusili napakovat... no, treba dostanou nekteri trosku pres cumak, no... Nebo treba taky ne... Proste zkousi, kam az to jde... Dokud to lidi budou ochotny platit a budou na tom mit zisky, tak to budou delat. Proc bych mel oed prodat za 30, kdyz ho muzu prodat za 60. Sice jich misto 20 prtodam jen 15, ale porad na tom budu o hodne lip ziskem.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Vždycky bude někdo nespokojenej

Z mých známých (a že jich tam mám desítky) si návrat od € k SVK nepřeje nikdo, naopak všichni si s € polepšili 

Odesláno
před 14 hodinami, ozzy56 napsal:

řekl bych, že s tímto názorem vás moc nebude  🤔

Ale ono tak je... skoro tri tydny v hr mi na to poznani stacili, ja tam byl tvl. Nectu jen ty *neumím psát slušně*ky na internetu v cr, rikam vam realitu po navratu do cr. Co v tom do pici furt hledas za nesmysly ci lzi? Jako vazne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...