Vlado81 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Nepovolený karavan Adria 850kg Při teplotě 97⁰C sem vypnul klimu, otevřel okna a zapnul topení. Teplota klesla na 80⁰C Citovat
Vlado81 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Poslední věc. Dolu spotřeba 8L. Ale zpět jedu pres Maďarsko Citovat
MotoMoto Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Zlatý prciny. Tak tohle by už na mě nebylo. Raději penzion nebo apartmán. I když mě to láká také, ale ne na pobyt, ale na cestování, třeba památky v Řecku. Ale to raději obytňák. Co manželka, už to rozdýchala? Citovat
Návštěvník Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Tak jsem se dobře zasmal, protože si to dovedu naprosto živě představit. Každopádně @Vlado81jsi dobrodruh a to se mi líbí Ale s manželkou, děkuji ale NE! To je taková menší sebevražda @MotoMoto Souhlasím do puntíku Citovat
sitler Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) tvl, 12000 za kemp + pujceni karavanu. Bud blbe pocitam, nebo apartman vyjde levneji a pritom pohodlneji? (a to jeste nepocitam, ze polak je dost miniaturni ) Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem sitler MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Záleží kolik stojí půjčení takové kadibudky Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Vlado81 napsal: Sobota rano jedu pro karavan a po 20km zjistím že má max.hmotnost víc než může HTP tahat. Bohužel majitelka myslela provozní a ja maximální. Napsal jsem jestli se vejdu do 750kg. Tak zpět. Bez kempu a bez karavanu. Kupuju stahovacku a měním u baráku. Doma skoro na rozvod. patek, 20:50, nalozeny deti, do kufru narvana posledni cipovina, sedam za volant, mackam tlacitko a........................... nic, vubec nic. Ani *neumím psát slušně. Volam telefonem @Klemoň a @brixtr kde ze jakou jsou a ze na pumpu nedovalim a ze me musej vytlacit ze dvora, bo jsem v pytli s baterii....... pak se jeste musely nahodit dvoje kabely aby me to aspon nejak dobilo, a sup tradaaaaaa jedeme........ taky to bylo na rozvod před 1 hodinou, HanysR napsal: Tak jsem se dobře zasmal, protože si to dovedu naprosto živě představit. Každopádně @Vlado81jsi dobrodruh a to se mi líbí Ale s manželkou, děkuji ale NE! To je taková menší sebevražda @MotoMoto Souhlasím do puntíku jj mas recht Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem brixtr je to marný :D Citovat
zahajskej Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 No toto, do kempu za 46 éček den, k tomu ještě půjčení boudy, navrch Haťapka co s boudou žere jak kamion. Sice by za to nebyla dovča v Karibiku, ale apartmán v HR rozhodně. Být tvou polovičkou, máš už kufry za dveřma Milan+ a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) @zahajskej ty mu dáváš. Jako by nestačilo co schytal doma. Třeba ho to baví, trocha adrenalinu a nebo neví co s penězma. @Vlado81 Hlavně šťastnou cestu domů a bez problémů, pak je každá dovolená krásná. Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem MotoMoto Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 ale taková dovolená je krásná až po letech... Hafity, Klemoň a Vlado81 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 tam chybeli uz jen male deti vzadu ,ktere se furt ptaji "už tam budem?" Klemoň, MotoMoto, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Návštěvník Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @ScratchTy se s tím nepářeš ale jinak to asi napsat nejde Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @HanysR kdybych to napsal slusne, tak by to nemelo takovou tu stavu a hlavne by se @brixtr jako vzdy zase nekde flakal a povaloval, a nic nedelal, takhle ma aspon praci Citovat
brixtr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 před 9 minutami, HanysR napsal: Ty se s tím nepářeš ale jinak to asi napsat nejde nejen že mě označí ale ještě píše jak píše pomstaaaaaa pro ty kdo neví: VLEVO @Klemoň VPRAVO: @Scratch Pepito ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Nechci být hnidopich, ale to si kluci nemůžete stoupnout každý ke svému autu? aby to bylo srozumitelnější. I neznalým. Pepito, radim.1008, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Návštěvník Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Taky jsem si všiml, @Scratchse evidentně stydí Citovat
rhinos Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 a to jsem si uz myslel ze horsi odjezdy z dovolenych a prijezdu domu nikdo horsi nema nez ja Jeden rok navrat z Chorvatska kdy jsem podcenil vcasne objednani prespani a ceste zpet u Plitvic. Nakonec objednan pres booking asi v 21h akorat ze recepce byla jen do 19h coz jsem prehledl. Apartman nastesti odemknut. Sice nejdriv jsem napochodoval do pokoje kde uz nekdo byl ale druhy pokus uz vysel No a rano vysvetlovani majiteli to bylo taky zabavny. Druhy rok Italie. 14 dni pred odjezdem porucha altiku s utrzenym remenem. Servis nejak prehledl ze je dira i v chladici i kdyz jsem jim rikal jestli neni dira v chladici Ubytko na prespani objednano tentokrat na cestu tam u Lago di Garda. Takze pak divoke honeni auta z pujcovny. Volne az v den odjezdu rano tak pohoda...akorat ve finale jsem ho dostal az kolem 16h. V aute sviti kontrolka motoru a vecer zjistuju ze s vystrcenou lucernickou z okna bych toho na silnici videl vic. Ve finale samozrejme ubytko u jezera nestiham a spime v kamionacke ubytovne. Ale jinak to pak uz bylo OK brixtr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 před 3 minutami, MotoMoto napsal: Nechci být hnidopich, ale to si kluci nemůžete stoupnout každý ke svému autu? aby to bylo srozumitelnější. I neznalým. No já zapojoval ty svoje kabely a kdybych si stoupnul ke svému autu , tak nebudu na fotce neb moje auto = viz avatar . . . Citovat
BubakGS Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 před 2 hodinami, Vlado81 napsal: Nepovolený karavan Adria 850kg Při teplotě 97⁰C sem vypnul klimu, otevřel okna a zapnul topení. Teplota klesla na 80⁰C ..jsi tezkej frajer a nejvetsi pankac....... ... slovy klasika "..zazitek nemusi byt nutne pozitivni, hlavne ze je silny.." ... evidentne dovolena snu.... Vlado81 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.