Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zlatý prciny. Tak tohle by už na mě nebylo. Raději penzion nebo apartmán. I když mě to láká také, ale ne na pobyt, ale na cestování, třeba památky v Řecku. Ale to raději obytňák.

Co manželka, už to rozdýchala?

Návštěvník
Odesláno

Tak jsem se dobře zasmal, protože si to dovedu naprosto živě představit. Každopádně @Vlado81jsi dobrodruh a to se mi líbí 😁👍 Ale s manželkou, děkuji ale NE! To je taková menší sebevražda 🤣 @MotoMoto Souhlasím do puntíku 🙂

Odesláno (upraveno)

tvl, 12000 za kemp + pujceni karavanu. Bud blbe pocitam, nebo apartman vyjde levneji a pritom pohodlneji? (a to jeste nepocitam, ze polak je dost miniaturni :D )

Upraveno uživatelem sitler
Guest Scratch
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Vlado81 napsal:

Sobota rano jedu pro karavan a po 20km zjistím že má max.hmotnost víc než může HTP tahat. Bohužel majitelka myslela provozní a ja maximální. Napsal jsem jestli se vejdu do 750kg. Tak zpět. Bez kempu a bez karavanu. Kupuju stahovacku a měním u baráku. Doma skoro na rozvod.

patek, 20:50, nalozeny deti, do kufru narvana posledni cipovina, sedam za volant, mackam tlacitko a........................... nic, vubec nic. Ani *neumím psát slušně. Volam telefonem @Klemoň a @brixtr kde ze jakou jsou a ze na pumpu nedovalim a ze me musej vytlacit ze dvora, bo jsem v pytli s baterii....... pak se jeste musely nahodit dvoje kabely aby me to aspon nejak dobilo, a sup tradaaaaaa jedeme........ taky to bylo na rozvod :D 

před 1 hodinou, HanysR napsal:

Tak jsem se dobře zasmal, protože si to dovedu naprosto živě představit. Každopádně @Vlado81jsi dobrodruh a to se mi líbí 😁👍 Ale s manželkou, děkuji ale NE! To je taková menší sebevražda 🤣@MotoMoto Souhlasím do puntíku 🙂

jj mas recht :D 

Upraveno uživatelem brixtr
je to marný :D
Odesláno

No toto, do kempu za 46 éček den, k tomu ještě půjčení boudy, navrch Haťapka co s boudou žere jak kamion. Sice by za to nebyla dovča v Karibiku, ale apartmán v HR rozhodně. Být tvou polovičkou, máš už kufry za dveřma😂

Odesláno (upraveno)

@zahajskej ty mu dáváš. Jako by nestačilo co schytal doma. 😁🤣😂

Třeba ho to baví, trocha adrenalinu a nebo neví co s penězma. 😁🤣

@Vlado81 Hlavně šťastnou cestu domů a bez problémů, pak je každá dovolená krásná. 

Upraveno uživatelem MotoMoto
Guest Scratch
Odesláno

@HanysR kdybych to napsal slusne, tak by to nemelo takovou tu stavu a hlavne by se @brixtr jako vzdy zase nekde flakal a povaloval, a nic nedelal, takhle ma aspon praci :D 

Odesláno

a to jsem si uz myslel ze horsi odjezdy z dovolenych a prijezdu domu nikdo horsi nema nez ja 😂

Jeden rok navrat z Chorvatska kdy jsem podcenil vcasne objednani prespani a ceste zpet u Plitvic.
Nakonec objednan pres booking asi v 21h akorat ze recepce byla jen do 19h coz jsem prehledl.
Apartman nastesti odemknut. Sice nejdriv jsem napochodoval do pokoje kde uz nekdo byl ale druhy pokus uz vysel😉
No a rano vysvetlovani majiteli to bylo taky zabavny.

Druhy rok Italie. 14 dni pred odjezdem porucha altiku s utrzenym remenem.
Servis nejak prehledl ze je dira i v chladici i kdyz jsem jim rikal jestli neni dira v chladici😀
Ubytko na prespani objednano tentokrat na cestu tam u Lago di Garda.
Takze pak divoke honeni auta z pujcovny.
Volne az v den odjezdu rano tak pohoda...akorat ve finale jsem ho dostal az kolem 16h.
V aute sviti kontrolka motoru a vecer zjistuju ze s vystrcenou lucernickou z okna bych toho na silnici videl vic.
Ve finale samozrejme ubytko u jezera nestiham a spime v kamionacke ubytovne.
Ale jinak to pak uz bylo OK😜

Odesláno
před 3 minutami, MotoMoto napsal:

Nechci být hnidopich, ale to si kluci nemůžete stoupnout každý ke svému autu? aby to bylo srozumitelnější. I neznalým.

No já zapojoval ty svoje kabely a kdybych si stoupnul ke svému autu , tak nebudu na fotce neb moje auto = viz avatar . . .  :papa

Odesláno
před 2 hodinami, Vlado81 napsal:

Nepovolený karavan Adria 850kg

Při teplotě 97⁰C sem vypnul klimu, otevřel okna a zapnul topení. Teplota klesla na 80⁰C

..jsi tezkej frajer a nejvetsi pankac.......   ... slovy klasika   "..zazitek nemusi byt nutne pozitivni, hlavne ze je silny.."   ... evidentne dovolena snu....  :D  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...