Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dotaz co je to

Recommended Posts

Guest zelda93
Odesláno

Zdravim lidi, mam tu dva dotazy. mam koupenej p406 2.0 16V r.v. 96. když jedu na volnoběh rozsvítí se kontrolka diagnostiky a po zařazení a přidání plynu zachvíli zhasne ale v 90% si 2-3x cukne. co by to mohlo být?

druhej dotaz... dneska sem kontroloval kabely v motoru atd.... a něčeho sem si všiml jestli tam nemá něco být nebo něco přikládam fotku

post-41618-14109623213217_thumb.jpg

Guest zelda93
Odesláno

tak díky moc. k fotce teda.... dokoupit čepičku jestli chápu asi kvůli bordelu že a ten první dotaz? svíčky sem měnil a změna žádná. na volnoběh si vrčí krásně otáčky akorát ale jakmile přidam tak cca po 10 sekundách to 2-3x cukne jakoby zadusí

[upravil dne 3/4/12 20:15 od zelda93]

Odesláno

muze to byt MAP senzor, nacnuta zapalovaci rampa, spatna lambda sonda, spatne cidlo chladici kapaliny (to se zelenym konektorem)

Guest zelda93
Odesláno

tak dneska sem jel cca kilak z kopce na volnoběh bez rychlosti a nic.... nerosvítila se kontrolka ani si to pak necuklo. už to sleduju třetí den a ani jednou si to necuklo tak zatim nevim uvidim dál

• O 2 měsíce později...
Odesláno

malá prava nebo dodatek nebo spíš nová zkušenost. je to sice asi týden starý ale jak byly ty horka. na křižovatce se mi zvýšila teplota na 100°C ok beru, ale o5 se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky a asi 5 vteřin to netahalo. nevíte někdo???

Odesláno

nema cenu vestit z kristalove koule, nejjednodussi je napojit to na diag a precist ulozene chyby, tipuji klasicky : svicky, rampa, lambda sonda nebo MAP senzor, jedna z tech ctyr veci v tom bude ;)

pristi tyden mozna pojedu do Slanyho, jeste nevim presne kdy, ale muzu vzit diag s sebou a muzem dat nekde sraz

Odesláno

tak u svíček si sem jistej, že to nejsou, ale zbytku bych věřil.ten sraz, neni problém jedzim do školy na kladno, sice převážně už se sousedkou ale minimálně jendou tejdně jezdim autem

Odesláno

kde přesně? já bych věděl kde, byl sem v bazaru kde sem to kupoval brigádně a tam říkaly přítelkyni, že když budu potřebovat, že mi to klidně skouknout... ale už tam nejsem tak to nebudu zkoušet

Odesláno

kročehlavy u baumaxu máme tam takovou zastrčenější dílnu vedle nás dělá beznoska kloubní náhrady a na druhý straně pod náma sou aaačka ... a neboj nejsem člověk tipu napíchnu a dál nevim co s tim hihi ...

Odesláno

tak to pak jo :-) je na tom autě dost věcí co by se mohlo udělat, ale na to nejsou finance jinak bych se do toho pustil sám :-D nejdřív je důležitá funkčnost ohledně jízdy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...