Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr chcel zalozit vlakmo podobne pavukovi alebo alebo stibtoveho pory nacelnom skle :D

no ja mam hodiny v kuchyni radiovo riadene, takze neriesim.

mobil sa mi nastavuje podla siete operatora.

mimochodom vedeli ste to?

jedine na sporaku som nastavil rucne este vecer. :-)

Odesláno

Doma musím nastavit 21 hodin (a to jsem možná něco zapomněl započítat), v práci jedny hodiny a PC s prehistorickým OS2 Warp :(

V dnešní době jsou hodiny v kdejakém kuchyňském spotřebiči (mikrovlnka, trouba, kávovar,...), pak foťáky, kamery, ovladače na kotel, časové spínače u čerpadel a vzduchování ČOV, hodiny v autech a motorkách,...

To mi opravdu vadí. Změna času jako taková mému organismu nic zjevného nedělá ;)

Odesláno

Včera jsem si všiml na motorce,že jsem nepřenastavoval na zimní čas,tudíž mám o hodiny míň.

Pe.Tr-vydržel jsi to čekání nakonec?:D

Odesláno

Posun casu je prosta hloupost a ti co v to veri ..... :mrk

Mozna kdyz nic nedelam nevstavam a uzivam si zivota ale pokud musim vstavat ve 4 ted vlastne ve 3 rano jsem proste slusne nastvan.

A tem co se raduji ze slunicka uspor a jineho vezmete si 1 litr vody a at ho nalejete kam koliv a kdykoliv stale to bude jen 1litr vody.......

Osobne jsem pro nechani zimniho je pro me \"klidnejsi\" cas nedokazu to vysvetlit ale prez leto/letni cas si proste neodpocinu!

Odesláno

šoupání času ně s..e taky a to jako důchodce nemusím vstávat podle budíku, ale jak chci já,pes chce na procházku podle svého času, na zimní a letní kálí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...