misacekk Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Jednou na Slovensku mě nechala 405 byly jsem u známých a jeli se vykouopat a 20km od místa kde jsem bydleli se mi vysypala spojka takže odtah do servisu. Jinak musím zaklepat tuk tuk tuk jinak zatím nic obě auta co mám slouží jak maj. Citovat
Béďa Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 2x felicia - jednou zapalovací modul který odešel na věčnost za jízdy a jednou voda která se dostala do rozdělovače netěsností.. 1x fabie - odešel alternátor a komplet to po cca 20km zdechlo.. Peugeoty ťuk, ťuk zatím nic! Citovat
BV406 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 no, zitra musim pracovne na otocku do zatce, tak doufam, ze me nikde nenecha Citovat
dusan2 Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 Na Fiate 131 sa mi roztrhla membrana na palivovoom cerpadle. Dojazd domov ( 200km v nedelu ) riešený nahradenim kvapaliny na okno benzinom a prepojenim hadičky. Počas jazdy stačilo v pravidelnych intervaloch stlacat packu ostrekovaca Lada 2107 ulomeny plavak - opravene sekundovým lepidlom bratov Fiat 127 - zadretý motor pri Havlickovom Brode počas cesty z Karlových Varov do Košíc. Výmena motora na dialnici o 1 hod. v noci. Motor sme mali v kufri, viezol ho domov ako zvyšky čo mu ostal po predošlej 127 kotru otočil na strechu, stihli sme to za 3 hodky, počas ktorých sme stihli skoro vymlátit baterku co sme si svietili, pomohlo roztlačit Dalsi Mac Gyver :D:D Citovat
radim.1008 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Za osm let ježdění myslím jenom dvakrát upadlý výfuk. Naposledy předminulý týden Zajímavý, že pokaždý u 306ky. Jinak Š120 čtyři roky ježdění bez závad. Fusion je nový má necelých 21tis. km a s 206kou jsem jezdil jenom chvíli. Citovat
MatrixChose Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 To mi tak připomíná, že ještě s Favoritem jsem tam jednou nalil naftu s benzínem (zadarmo) a ráno v půl 6 cestou do práce se mi rožhavil kat, tak, že to dole začlo celý hořet. Ještě, že to auto mělo mnou nenáviděný šíbr a ještě, že tekl a já měl na sedačce mokrej ručník, kterým jsem to zaplácal. Citovat
Martinsk Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Škoda 120 za 180000 km nikde ma nenechala, Forman po 235000 km praskol blok, ale domov 7km som ešte prišiel, Peugeot 307 2,0 HDi 175000 km nikde ma nenecha Peugeot 307 SW 1,6 HDi 110000 km taktiež ma nikde nenechala Peugeot 307 BREAK 1,6 benzín - odišla zapaľovacia rampa bol som ju odtiahnuť Seat alhambra 2,0 TDi 2x odťah pre pokazené olejové čerpadlo Citovat
Capy Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 naštestí to nikdy nebylo daleko. škodovka nikdy vždycky se nějak dojelo nebo neodjela:D 405td dojezd z černého mostu na Kladno bez vývěvy utrhla se z držáku bez varování sjezd na černej most docela zážitek při marném pokusu více zpomalit 306 cabrio prasklo nové spojkové ložisko 1km na laně a reklamace ložiska Subaru legacy 2 měsíce po koupi domu na odtahovce - zapalovací cívka a boxer 2,5 na 3 válce opravdu nejede naštěstí odtah 15km zdarma v rámci pojistky Citovat
Martinsk Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Ja som dal za odťah alhambry 44,-e za 17 km. Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Na bývalé 406 mi 100 km za Mannheimem odešel přítlačák, spojka nereagovala na sešlápnutí pedálu. Takže cca 600 km na 5tku jsem dojel bez pauzy a bez úhony. Měl jsem naštěstí plnou nádrž. Celou cestu jsem jel asi 150 km v hod. průměrně a přemejšlel (protože jsem se bál pětku vyřadit) nad rizikovými místy, přišel jsem jen na jedno v UL - křižovatka Pod Větruší. Projel jsem jí asi 40 km v hodině, naštěstí blikalo oranžové světlo a nic nejelo od Prahy A minulé léto na cestě do Rimini odešel za Mnichovem chladič, takže cca po 50 Km dolévání vody, na zpáteční cestě k tomu odešla vývěva a jel jsem bez posilovače brzd. Poté mi došla s tímhle škopkem trpělivost Citovat
oddie Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Bez spojky se dá bez problémů řadit, kvůli tomu není třeba šílet. Jen zcela zastavit a rozjet se ze stání je problém. Pokud se dá jet aspoň krokem se zařazenou dvojkou, je to v pohodě, nakonec i jednička se dá meziplynem trefit, ale to už vyžaduje hodně citlivou nohu. Citovat
DanculD Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Mna nechalo auto ked som vychadzal zo servisu. Praskla hriadelka EGR ventila a ten ostal otvoreny, hned to chciplo a pri pokuse o natocenie to obcas chytlo ale hned sa to zadusilo. Tak sme to zatlacili naspät do servisu a o par hodin som si dal repete s druhym odchodom. Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Bez spojky se dá bez problémů řadit, kvůli tomu není třeba šílet. Jen zcela zastavit a rozjet se ze stání je problém. Pokud se dá jet aspoň krokem se zařazenou dvojkou, je to v pohodě, nakonec i jednička se dá meziplynem trefit, ale to už vyžaduje hodně citlivou nohu. já nešílel, jednoduše jsem pořád jel Vzpomínáš na tu 806, jak jel odněkud z Dánska, kde jsem psal to samý a někdo se tam do mě pustil, že jsem jel bez posilovače brzd Citovat
koblih69 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Jednou jsem dal na moto cca 150 km bez spojky... Hlavne krizovatky byly docela legracni Citovat
KingSpade Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 nechalo a dvakrát...jednou z blbosti a to když jsem si myslel že na tu benzinku dojedu..no nedojel a skončil jsem ani né 500metrů od ní stát ...a podruhé technického rázu a to když mi vypadlo spojovací bazmek mezi táhly převodovky...semafory...jednička...dvojka..tro..rána a konec ještě že jsem dvojku rozjel na 70 jinak bych ten kopec co byl předemnou nevyjel ..no podařilo se mi sjet z cesty do odstavného pod jedním mostem a tam čekal na odtah...oprava vyšla levno..jen mýdlo a voda..to když si otec myl ruce poté když mi nacvaknul ten bazmek nazpět Citovat
dusan2 Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Tiez som siel bez spojky na dodavke cca 200 km. Krizovatky boli celkom zaujimave. Na brzdy zadusit motor a rozjazd z jednicky so startom. Ale da sa :D Citovat
Grave Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Jednou jsem na benzince roztlacoval (uhliky starteru) a po druhé jsem drátoval výfuk u makra, jinak nikdy nic :-) Vzdycky jsem bez úhony odkudkoliv dojel, když nepočítám, jak jsem zapadl u zákazníka za barákem na poli :-D Mám s ním najeto 100tis. (celkove 420), snazim se to auto udrzovat v dobre kondici, neboť mě živí a neuvažuju o novém. Hodně povedený auto a získalo si už za těch 5 let velkej kus mýho srdce :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.