Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len tato tema je zase o tom, že okrem par vynimiek je tu debata \"řádnych\" členú, a ty, ktorý to členské neplatí, a je ich hafo, sem nedají konštruktivní názor, alebo požiadavku, za akych podmienok by ho zaplatili, resp. čo im chyba alebo ešte inak povedane, prečo tak do teraz nespravili ...

tiež som nemal žiadne požiadavky a ani podmienky,proste som dospel k názoru že je to správne;) nebol som platiacim členom a tu na fóre som v porovnaní s väčšinou len mladé ucho:P

môj príspevok vyššie 7/3/12 v 22:38

[upravil dne 7/3/12 23:43 od Gabriel 307]

Odesláno

Nainstalovat a rozbehat zde rozumnejsi system pro eshop jsem chtel uz kdyz jsem se o nej zacal cca pred ctyrmi lety starat. Pred dvema lety jsem navrhnul i pomerne konkretni reseni, bohuzel to bylo neustale odkladano kvuli prechodu na novy server, tak aby se nesahalo do systemu... a pomoc s timto jsem nabizel i po volbach, nicmene pry se pripravuje komplexni reseni. Tak jen drzim palce, aby bylo drive nez z toho ta co bydli s Petrem zesedivi :-)

Eshop na mnou navrhovanem free systemu provozuji uz druhy rok, a nenasel jsem zatim cokoliv, co by bylo NUTNE dokupovat. Umi to spravu skladu, slevy a slevove kupony, evidenci zakazniku, exporty do ucetnictvi, ceny postovneho dle ceny objednavky, platby pres PayPal pro cizince, automaticky vystavovani dodaku a dalsich administrativnich veci jako stav vyrizeni atd... Kdo by chtel videt jak vypada, muze se podivat na moje stranky, ktere tu ale uvadet nebudu abych nesiril komercni odkazy :D. Ve srovnani s administrativou resenou drive pro klubovy eshop nad nim travim mene casu, i kdyz mi tam chodilo vyrazne vic objednavek.

Co se tyka radneho clenstvi, zacal jsem prispivat v dobe kdy se to zavedlo (a kdy jsme mimo jine s Masinkou jako zakladatelem debatovali zda ma takova vec smysl) a prijmy slouzily hlavne na pokryti provozu serveru, ktery do te doby kluci platili v podstate ze sveho. Dnes se situace zmenila a klub ma na provoz penez dost z reklamy a dalsich zdroju, takze pro me prestalo mit smysl platit nadale prispevky.

Odesláno

Takže zjednodušeně, skalní, kteří berou klub jako společenství lidí, kterým, o, něco jde, aniž by za tím hledali jakékoli obohacení našich vedoucích, zkrátka přispějou na chod celé této (myslim , že, schopně fungující) organizace. už zaplatili, a, ti ostatní třeba přijdou na to, že, klubový členství, má, i, pro ně spoustu výhod, a, přidají se. Vypadá to jako tlačka z \"hora\", ale kdo mě zná, tak ví, že, na hlavu si smát nenechám. :D:roker

Odesláno

Pe.Tr: Nemusel ses tolik rozepisovat. Nešlo mi jenom o neaktivní lidi na foru, ale i ty co nejezdí na srazy. Ač se nad tím zamyslím, jezdí celá medvědí rodina, foxman jel, ač měl dva příspěvky...

Spíše mi šlo o počet tímto stylem: Zaplatím členství na manželku, ať má klub více členů. Aniž by někam jezdila a psala na forum. Toto číslo asi nikdy nepůjde dohledat. Věřím, že naše počty půjdou nahoru, třeba po velkém srazu ;)

Odesláno

tak ja jsem neplatici na srazu jsem nebyl a predpokladam ze ani nepojedu, moc me takove akce nebavi. Slevy u partneru me moc neberou jedine ze by jste v Brne dokazali vyjednat nejakeho extra dobreho mechanika Peugeot. Osobne by me nevadila ani nejaka reklama ktera by se zobrazovala neplaticim. Treba na jinem foru jsem pravidelne kazy den tukal na baner Aukra kde z prokliku byl nejaky halir

Odesláno

To je zase debata :roll K tomu zaplacení příspěvku-členství musí dojít každý sám. Lidé celý život platí spoustu peněz, protože prostě musí. Systém je tak nastaven, zákon jim to ukládá apod.

No a u nás v Peugeot-clubu to prostě funguje tak, že platíš, když chceš. Když nechceš, tak neplať. Je to každýho věc :myslim

Každý si najde důvod, proč zaplatit/nezaplatit ;) Určitě není špatné jednou za čas oživit informovanost o výhodách řádného členství, ale někoho přesvědčovat nebo snad přemlouvat? To sorry, ale to fakt ne:ticho

[upravil dne 8.3.12 22:06 od MJSytic]

Odesláno

Vvitty, tak som rad za nazor clena ktory bol vo vedeni, a aj pri zaciatku ked poplatky vznikali.

Odesláno

tak urcite to vlakno smysl ma jestli jsem daval pozor tak od chvile co bylo zalozeno uz pribyli dva radni clenove to je 800 do kluboveho prasatka :D

jdu si dat nejakou agitku do podpisu nebo nalady, hi hi :roker

Odesláno

Faktem je, že, někoho přesvědčovat, je nesmysl. Každej by měl na to přijít sám. A, když už jsme u toho, tak ceny na srazech, jsou hóóódně dobrý, a, to taky něco stojí. ( Jakto, že, jsem ještě nic nevyhrál? ) :D:roker

Odesláno
Napadá mě jedině, že bude měnit značku vozu ... a v tom případě prakticky ukončit svou působnost zde ... :myslim Poté příspěvek na dobrou věc jde stranou :myslim

Milane: :super Třeba já, už nemám Piškotka 2 roky, ale jsem tu stále řádným členem , protože tu jsou bezva lidičky. :super

:)Dokonce jsou někteří schopni a ochotni poradit i pro jiné autí.:)

(tím, ale nemám nic proti tobě, jen chci říct, že jsme tu i my nepežoťáci - řádní členové)

[upravil dne 8/3/12 20:56 od Pinďa]

Guest minimaxa
Odesláno
dávno sešedivým a uteču k multiplakum , tech neni tolik :D

První rozumná věta co jsi napsal ;)

Odesláno

Styděl jsem se sem do tohoto vlákna vlézt a číst různé názory protože jsem už cca 1.5 roku člen ale pouze parazit. Dnes v cca 22:00 jsem zaplatil členský příspěvek a jsem moc rád, že můžu být součásti tohoto skvělého klubu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...