Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aktuálně 331 řádných členů z toho je přesně 50 členů ze Slovenska!!! :o ahoj tohle mě trošku víc rozhodilo čekal jsem že nás bude více :myslim beru tu podle toho co jsem chodí lidí na radu někteří sice jenom třeba na chvíly ale někteří zase déle mají už ten nějaký príspěvek a plno dotazů co a jak se svým autem a dočkají se :myslim kvalitnich odpovědí které jím ušetří nemalé peníze - tak si myslím že by by jste se měli někteří trošku nad tím zamyslet a tento club podpořit -beru to podle sebe protože já jsem díky tomuto foru a clubu ušetřil nemalé peníze mám na mysli třeba člena straki007:super a klubová kartička:super a rady na tomto foru :super- ta zatím ahoj jirka:papa

Odesláno

plně s tebou souhlasím!lidi by se nad tím měli zamyslet,chtěl bych vidět jak by pochodili ,kdyby přišli do Peugeotu a chtěli zadarmo poradit:D:D,já už platím 3 rok a nemám s tím problém!

Odesláno

Jirko, uvědom si, že lidé žijí s myšlenkami, že na internetu je všechno zadarmo ...

Jinak samozřejmě, čím více nás bude, tím lépe ;)

PS: Myslím, že se to řeší i někde jinde, v sekci club :myslim

Odesláno
plně s tebou souhlasím!lidi by se nad tím měli zamyslet,chtěl bych vidět jak by pochodili ,kdyby přišli do Peugeotu a chtěli zadarmo poradit:D:D,já už platím 3 rok a nemám s tím problém!

mlíčňáku nebo nazdárku?:D:D:D

Nějak si v tom jiným vlákně nedovysvětlil tu odpověď s tou komercí :myslim

Odesláno

Hm, asi bych se tedy nad sebou měl vážně zamyslet a neradit zadarmo...

Odesláno

Tato tema sa tu preberala uz asi 2-3 krat ... Nechapem načo tu je zase ...

Odesláno

jsou lidi, kteri neco konaji, nebo prispeji a jsou lide, kteri se jen a jen vezou.

ale jakmile je neco zadarmo, tak to si cas udelaj.........

Odesláno

Pre mna osobne to zmysel už nemá ... V dobe, kedy to zmysel malo, som zaplatil...

Odesláno

Napadá mě jedině, že bude měnit značku vozu ... a v tom případě prakticky ukončit svou působnost zde ... :myslim Poté příspěvek na dobrou věc jde stranou :myslim

Odesláno

Proč by měl ukončit svou působnost zde když mění značku vozu?Já už taky nemám Peugeota a sem chodím proto,že mě to tady baví a rád pokoukám co na svojich autech kluci a holky vykutí nového....

Odesláno

mlíčňáku nebo nazdárku?:D:D:D

Nějak si v tom jiným vlákně nedovysvětlil tu odpověď s tou komercí :myslim

No to víš, někteří by to chtěli zadarmo a ještě na zlatým podnose a pokud možno hned
Odesláno

Tak hlavne prodlouzeni clenstvi uz je jen 300 ne ? ne 400 jako za prvni rok .... takze pokud by toto tema bylo o lidech kteri byli a uz nejsou radnymi cleny melo by se to prejmenovat na \"jak vyhodne investovat 300kc\" ... a to uz opravdu nepochopim, komu to muze cinit problem .... jasne, hafo veci vlastne vetsina na netu je zadarmo, akorat si asi nikdo neuvedomi napriklad to, ze ze stranek p-clubu vas nevosiraj denne/tydne otravne reklamy, neskacou tady stovky banneru na kraviny typu zvetseni penisu/zvetseni prsou a podobny jebky ... vim, ze doba je tezka a musi se setrit ale skutecne i na tomto ??? :roll

Odesláno

nechas toho :aut ..nekdo se toho chytne (vidte, notoricti kecalisti) a za chvili je tema vlakna uplne jinde :)

Odesláno

Zmysel to nema pre mna, nikde nepisem, ze by mali prestat platit vsetci, alebo nieco obdobne ...

1. Pokial by nemal klub peniaze na to, aby tieto stranky fungovali, nemal by na hosting, resp. administratora, tak je to nieco iné, a pravdepodobne prispejem aj tento rok, nakolko stranku pravidelne navstevujem, a nechcel by som, aby zanikla. Lenže klub proste na reziu tychto stranok ma penazí myslím dosť. Účet klubu je transparentní, a môže sa naňho každý pozrieť, koľko tam je, a kde načo sa míňa. Tento rok pôjde časť penazí, pravdepodobne značná, do veľkého letného zrazu, ktorý je dotovaný klubom, nakolko X vecí je na ňom zdarma. Verím, že niečo potiahnu sponzori, ale nemyslím si, že všetko. Na tomto ani inom dotovanom zraze nebudem, a tak v praxi nemám záujem dotovať ľudí, ktorý na zraz pôjdu. To nechcem aby si niekto vysvetlil zle, ale proste nie je to podľa mňa nevyhnutná záležitosť, pre existenciu klubu ... Tiež viem z organizovania 1 a 2 velkeho SK zrazu, že peniaze od klubu ako dotácia za organizáciu potešia, ale nie su nevyhnutné. S veľkými zrazmi na SK som začal ja, a na prvých 2 letných 3 dnových som bol aj organizátor, tým sa nechcem vystatovať, len chcem poukazať na to, že zraz sa podľa mňa dá spraviť aj bez dotácií. Na konci tohoto bodu, nechcem rozprudit debatu, ci sa maju alebo nemaju zrazi ako také, dotovať, TO NAOZAJ NIE ! O tom bol pokec v inej sekcii, ja len proste viem, že daného zrazu ani iného sa nezúčastním, a tak pre mna stráca zmysel, aby som ho aj ked nepriamo podporoval.

2. Takisto mením značku, resp. už som ju dávnejšie zmenil. 306 tku ešte stále mám, ale nejazdilo sa na nej už asi 4 mesiace. Po pravde, je už len veľmi málo modelov od Peugeotu, ktoré ma oslovujú, takže šancu ,že sa v blizkej dobe vrátim k značke, vidím mizerne, i keď šanca vždy je. Samozrejme, toto nie je dôvod, aby som tu ukončil činnosť, len mi tu odpadávajú technické otázky na moje auto, resp stahovani nejakych schemat, ktore su urcene pre riadnych clenov.

3. Neviem čerpať výhody peugeot clubu ... Ten poskytuje nejaké výhody, ktoré sú takisto pre mňa zbytočne. Na Slovensku je snad stale myslim len partner autokelly. Nakupil som tam asi 5 krat, a ked som tam prišiel 6 ty, tak mi chalan za pultom povedal, či nechcem väčšiu zlavu, ze to tam maju na koho ineho pisať. Tak teraz nakupujem na jede \"podnik\" a zľavu mám väčšiu.

Proste ak to zhrniem, nemá to pre mna zmysel. Nechcem byt sebecky, a pisat tu len o tom, ze to nema pre mna ziadne vyhody, ako som spominal, ak by hrozil realny problem s tym, ze by tieto stranky nemali fungovat, tak prispejem, pravdepodobne bez rozmyslu ...

A naozaj, je to len moj nazor, a mam k tomu este aj ine dôvody, ktoré tu ani nikde verejne rozpisovať nebudem ...

PS: Na jednom nemenovanom klube zvýšili počet platiacich členov velmi jednoducho ... Zozbierali návody z opráv, resp niečo ako ked mi tu mame sekciu \"urob si sám\", dali ich do pouzitelnej formy, plus samotny admini sa podielali na tom, aby takýchto tém vytvorili čo najviac, a ked ich mali dostatok, zavrely tie diskusie aj príspevky, len pre členov klubu ktory bud ZAPLATIA, alebo su akýmkolvek spôsobom, pre klub prospešný .. (tj napríklad oddie by na to zaplatit nemusel, nakolko tu dáva cenné rady o servise atd) Do týchto tém zabudovali aj iné veci, myslím, že tam je overenie historie KM podla VIN ... Pokial by tu bola realna snaha zvyšiť počet platiacich členov, myslím, že nie je problém vytvoriť takúto sekciu, a historiu VIN overovať len platiacim členom, plus im hodiť aj pár benefitov aké existujp teraz k tomu ... Verím, že by počet platiacich vzrástol, nakolko dnes vela ludí platí len za to, aby im to prinieslo nejaký benefit ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...