Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moooc děkuji všem organizátorům a zůčastněným za super sraz.....

Super ubytko , super jídlo , super program.....

Mooooc povedený sraz.....

Děkujeme...:super:potlesk

Odesláno

Taky děkuji a udělali jste mi moc radost s těma narozkama :)

Hlavně doufám,že všichni dobe dojeli,podmínky ráno/dopoledne vpravdě moc ideální nebyly.

Odesláno

Ahoj, taky se přídávám k poděkování, sraz byl fakt super. Díky moc všem za super zábavu a organizátorům za výběr pěkného místa a vůbec program a tak podobně :) A už se těším na další sraz :) stopro zas pojedu.

Fotky přidám jakmile se dokopu k tomu je vytahat z foťáku :)

Odesláno

Byl to jeden z nejlepších srazů, na kterém jsem byl. Organizátoři z mého pohledu sraz připravili na 1***** a nenechali nic náhodě. Hlavně chválím vložku s kouzelníkem - ten pán fakt uměl a vím minimálně o 3 lidech, kteří ze setkání s ním neměli lehké spaní. Já sám jsem očekával, že celá vložka bude jen o těch baloncích pro děti - když jsme následně uložili Pavlíka a já se vrátil ke stolu, k svému velkému překvapení jsem viděl jemně vyšokovaného Bigbadjohna a kouzelníka s kartami, který dělal jeden nepochopitelný kousek za druhým. Sám jsem jeho vystoupení viděl ještě u jiného stolu celé a stejně jsem nepřišel na to, jak to pán dělá.

Odesláno

Taky se musím připojit s poděkováním za sraz,vše perfektní,jak psal Přema,počací se také vyvedlo,poděkovat musím také šoferovi Bigbadjonovi a spolujezdkyni Verunce. Organizatorům ještě za hezké ceny.

Jen těch autobusů tam mohlo být více.

Odesláno

také se přidávám a děkuji organizátorům za supr sraz a všem zúčastněným za paradní atmosferu.

kdo nebyl může litovat, hoooodně litovat!

P.S. cestou na sraz krásná spotřeba 7,2 , zpatky jsem měl spotřebu ještě hezčí 6,6 , jenže jen do chvíle než mě dojel scratch a to jsem byl opět na svých pruměrných 9 :(:D:D:D

Odesláno

I já chci poděkovat všem kteří dojeli a Džáňovi za výběr místa a domluvenou zábavu v podobě čtyřkolky a skůtru, Adélce a Scratchovi za všechnu tu organizaci, RadceS za úsměvy a trpělivost na kontrole, Charliemu za kouzelníka, Minimaxovi za iONa a ozvučení, klubu za podporu, Radkovi Špagátkovi za bezpečný odvoz,... A moji Martině, že všechen těžký sníh sama doma odházela. Určitě jsem na něco zapomněl, ale to snad nevadí a nikdo se nenaštve. Mě osobně se sraz moc líbil. Bylo nás celkem víc než šedesát, to na zimní klouzání je neuvěřitelná účast. :super

Odesláno

I já se přidám k poděkování všem co přijeli. Rad jsem pomohl s pořadaním srazu a těši mě že se líbil;) Jinak vypsano tu bylo Petou konkretně na čem se kdo podilel a díky patří hlavně jim

Guest Scratch
Odesláno

ja take vsem chci podekovat

v prvni rade ucastnikum za ucast a pochopeni k nekterym organizacnim problemum

v druhe ale ne posledni rade chci podekovat:

klubu za podporu

Petovi s Hurvajzem za organizaci, rozhazeni ucastniku do pokoju a evidenci :), a taky za pomoc pri zpracovani vysledku OZ, taky za podporu v dobe, kdy to bylo dost potreba :D

Minimaxovi za zajisteni iOna a perfektni ozvuceni, ktere bylo slecnami pozitivne hodnoceno :)

Dzanovi za zajisteni hezkeho mista, zabavy ve forme skutru a 4kolky - hlavne, ze jsme vsichni prezili a ty ses dozil

Charliemu: za kouzelnika, moc se nam libil, doposud nechapu, jak Adelce vlozil do ruky 2 micky misto jednoho.....

Radce S a Radi s doprovodem za zajisteni kontrolniho bodu K1 a zpracovani vysledku OZ

Adelce za to, ze to se mnou vsechno vytrpela, kontrolovala me vypocty, a zaznamy, protoze ja uz byl nekdy skoro slepy vuci chybam :)

Vyuctovani snad vyslo, tak i v tomto smeru je to vse OK.

Jo a taky chci podekovat za to tahani ze snehu, preci jen 150 cm prasanku neni pro moji postavu idealni :D

[upravil dne 19/2/2012 19:43 od Scratch]

Odesláno

Jelikož srazy mám velmi rád, tak mě přímo s..e, že mi situace a zdraví nedovolili dojet. Gratuluji organizátorům za akci a snad na příští sraz dorazím.

ps: Na fotky se radši nedívám abych nebyl smutnej, že sem nebyl.

Odesláno

Tak jsem akorát dorazil domů. Cesta super, konečně jsem poznal co to je jízda po neupravené silnici :) Jinak z srazu mám super pocit. Moc se mi to líbilo. Děkuju organizátorům za uspořádání skvělého víkendu. Co se týče BBJ s kouzelníkem, tak z jeho myšlenkových pochodů mám záchvat smíchu ještě teď a z kouzelníka mám hlavu naruby také stále:bojim Také nezapomenu kouzelnou scénu, kdy BBJ šel táhnout Iona a když byla na nich řada, tak strčil do dcery a na Milana+ řekl: \"Pojď vole\" ale řekl to v takovým sledu že to vyznělo jako když tím pobízí děcko :D:D:D:D

Slipkont: Trochu nechápu tvoji reakci. Opravdu nevím kdo ti tu co udělal, ale tyhle výpady trocvhu nechápu :roll:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...