MilanF1 Odesláno 22. říjen 2020 Odesláno 22. říjen 2020 Já tam koupil LED pracovní světlo. 20W ... sakra, svítí fakt silně. A píšou, že na jedno nabití vydrží 3.5 hodiny a může fungovat jako powebanka. Sice to stalo 700 Kč, ale svítí to líp než jsem čekal. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 21. únor 2021 Odesláno 21. únor 2021 Dneska jsem si skáknul do Lidlu pro nabíječku autobaterii. Na prodejnách za 399kč. Hned jsem ji ozkoušel na 110Ah baterce, nabito takže cajk. Když mrzlo tak mi každý ráno běžel 40min bufík a za den toho nenajezdím zas tolik a už mi nebavilo tahat starou velkou nabíječku. Tahle se mi vleze i pod kapotu. vendelinek a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 Včera mi přišla další kravina z Lidlu no a jelikož mám Lidl hned vedle práce tak jsem si tam skočil pro svačinu, a nějak jsem neodolal Pepito ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč. Dříve jsem měl jedno, ale poškodilo se mi u něj ozubené kolečko. Po letech jsem se rozhodl, že si jej znovu pořídím. Chci se prosím zeptat, zdali nemá někdo zkušenost s ostřičkou PSS 65 B1. Líbí se mi u ní především broušení vrtáků, ale i nůžek a pod. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 @OK406 To čerpadýlko je pouze 12 V ? Citovat
Milan+ Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 před 39 minutami, OK406 napsal: Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč. Dříve jsem měl jedno, ale poškodilo se mi u něj ozubené kolečko. Po letech jsem se rozhodl, že si jej znovu pořídím. Chci se prosím zeptat, zdali nemá někdo zkušenost s ostřičkou PSS 65 B1. Líbí se mi u ní především broušení vrtáků, ale i nůžek a pod. Není nad to ohřát motor a olej ať spláchne vše sebou výpušťákem. Co mají Smarta doma můžou vyprávět, když vana nemá výpusť . Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 To čerpadlo na olej z Lidlu mám taky, kupoval jsem ho kvůli výměně oleje v převodovce na lodi kde se k výpušťáku nemůže. Funguje dobře, ale ta doba než to vyčerpá. Citovat
OK406 Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 (upraveno) @Petr 3008 ano, na 12V = autobaterie. @Milan+ taky tak vypouštím motorový olej, ale zůstane tam trošku oleje a nebo lze s ním po určité době vysát mot. olej (mírně zahřátí). Jinak mám doma plastovou nádobu na olej z Autokelly. Upraveno 4. březen 2021 uživatelem OK406 Citovat
Návštěvník Odesláno 4. březen 2021 Odesláno 4. březen 2021 před 1 hodinou, OK406 napsal: Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč. Taky jsem před lety koupil...použil jednou a od té doby leží nevyužité. Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 Nemáte nějaké zkušenosti s tlakovým čističem "PARKSIDE® Vysokotlaký čistič PHD 170 B2"? Parametrově a cenou ve slevě za 2700,- mi přijde docela zajímavá Koukal jsem na nějaké recenze, ale spíš lidi testovali tu starší verzi A1 a ta moc nebodovala Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 Nejen cena. 500l průtok a 115bar by na auto mělo stačit. Navíc ta 10m vysokotlaká hadice je plus - nemusíš to přenášet Sice v tom není pěnovač, ale ty platový stejně stojí za prd, takže by se něco objednalo v Číně. Jen nevím, jak je to s připojením. Jestli jsou na tom nějaké UNI koncovky, nebo to má každý výrobce jinak? Citovat
Milan+ Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 před 19 minutami, MJSytic napsal: Nemáte nějaké zkušenosti s tlakovým čističem "PARKSIDE® Vysokotlaký čistič PHD 170 B2"? Parametrově a cenou ve slevě za 2700,- mi přijde docela zajímavá Koukal jsem na nějaké recenze, ale spíš lidi testovali tu starší verzi A1 a ta moc nebodovala Kup si ho ,garda to servisuje,mají to teď někde v Litomyšli předané MJSytic ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 před 1 hodinou, MJSytic napsal: Nemáte nějaké zkušenosti s tlakovým čističem "PARKSIDE® Vysokotlaký čistič PHD 170 B2"? Přijeď si ho vyzkoušet , mám ho doma Jinak za mě dobrý . MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 Super, tak to do něj asi teda taky půjdu A když bych chtěl pořídit nějaký ten "napěňovač", připojení bude v pohodě, nebo se musí pořídit se správnou koncovkou (redukcí)? Citovat
jarokare Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 (upraveno) Napěňovač je v sadě Upraveno 6. březen 2021 uživatelem jarokare Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 (upraveno) má dokonce i nasávání vody třeba ze sudu (což má málokterá wapka), takže nemusí být připojená na tlakovou vodu Upraveno 8. březen 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 akorát k tomu nasávání ze sudu je potřeba extra hadice. Koupil jsem si jí ale asi jsem ještě neměl čas ji vyzkoušet. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 před 27 minutami, jarokare napsal: Napěňovač je v sadě Fakt tam je? Já ho právě v popisu neviděl. Tam píšou, že to má nádobu v zadní části. Jsem myslel, že foto je od jiné verze Že ho třeba měla ta 150 nebo ta 170 A1...Integrovaná nádržka na čisticí prostředek s automatickým přimícháváním při nízkotlakém provozu Příslušenství 1 držadlo pistole 1 tryska 1 standardní Vario tryska 1 turbo fréza na špínu 1 rotační kartáč na mytí s ohebným kloubem 1 čisticí jehla na trysku 1 připojení k vodě se sítkem 1 rychlospojka pro adaptér zahradní hadice 10m vysokotlaká hadice 1 láhev čisticího prostředku (500 ml) Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2021 Odesláno 6. březen 2021 jojo, vím, v popisu je i nádobka na napěnovač a dokonce flaška napěňovače Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.