Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Já tam koupil LED pracovní světlo. 20W ... sakra, svítí fakt silně. A píšou, že na jedno nabití vydrží 3.5 hodiny a může fungovat jako powebanka. 

Sice to stalo 700 Kč, ale svítí to líp než jsem čekal. 

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dneska jsem si skáknul do Lidlu pro nabíječku autobaterii. Na prodejnách za 399kč. Hned jsem ji ozkoušel na 110Ah baterce, nabito takže cajk. Když mrzlo tak mi každý ráno běžel 40min bufík a za den toho nenajezdím zas tolik a už mi nebavilo tahat starou velkou nabíječku. Tahle se mi vleze i pod kapotu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč. Dříve jsem měl jedno, ale poškodilo se mi u něj ozubené kolečko. Po letech jsem se rozhodl, že si jej znovu pořídím.

Chci se prosím zeptat, zdali nemá někdo zkušenost s ostřičkou PSS 65 B1. Líbí se mi u ní především broušení vrtáků, ale i nůžek a pod.

Odesláno
před 39 minutami, OK406 napsal:

Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč. Dříve jsem měl jedno, ale poškodilo se mi u něj ozubené kolečko. Po letech jsem se rozhodl, že si jej znovu pořídím.

Chci se prosím zeptat, zdali nemá někdo zkušenost s ostřičkou PSS 65 B1. Líbí se mi u ní především broušení vrtáků, ale i nůžek a pod.

Není nad to ohřát motor a olej ať spláchne vše sebou výpušťákem. 

Co mají Smarta doma můžou vyprávět, když vana nemá výpusť .

Odesláno (upraveno)

@Petr 3008 ano, na 12V = autobaterie.

@Milan+ taky tak vypouštím motorový olej, ale zůstane tam trošku oleje a nebo lze s ním po určité době vysát mot. olej (mírně zahřátí). Jinak mám doma plastovou nádobu na olej z Autokelly.

Upraveno uživatelem OK406
Návštěvník
Odesláno
před 1 hodinou, OK406 napsal:

Dnes jsem si v Lídlu koupil čerpadlo na odsávání motorového oleje za 299,-Kč.

Taky jsem před lety koupil...použil jednou a od té doby leží nevyužité.

Odesláno

Nejen cena. 500l průtok a 115bar by na auto mělo stačit. Navíc ta 10m vysokotlaká hadice je plus - nemusíš to přenášet :myslim  Sice v tom není pěnovač, ale ty platový stejně stojí za prd, takže by se něco objednalo v Číně. Jen nevím, jak je to s připojením. Jestli jsou na tom nějaké UNI koncovky, nebo to má každý výrobce jinak? 

Odesláno
před 19 minutami, MJSytic napsal:

Nemáte nějaké zkušenosti s tlakovým čističem "PARKSIDE® Vysokotlaký čistič PHD 170 B2"? Parametrově a cenou ve slevě za 2700,- mi přijde docela zajímavá :myslim Koukal jsem na nějaké recenze, ale spíš lidi testovali tu starší verzi A1 a ta moc nebodovala :nevim 

Kup si ho ,garda to servisuje,mají to teď někde v Litomyšli předané

Odesláno

Super, tak to do něj asi teda taky půjdu :) A když bych chtěl pořídit nějaký ten "napěňovač", připojení bude v pohodě, nebo se musí pořídit se správnou koncovkou (redukcí)?

Odesláno (upraveno)

má dokonce i nasávání vody třeba ze sudu (což má málokterá wapka), takže nemusí být připojená na tlakovou vodu :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 27 minutami, jarokare napsal:

Napěňovač je v sadě 

Fakt tam je? Já ho právě v popisu neviděl. Tam píšou, že to má nádobu v zadní části. Jsem myslel, že foto je od jiné verze :myslim Že ho třeba měla ta 150 nebo ta 170 A1...
Integrovaná nádržka na čisticí prostředek s automatickým přimícháváním při nízkotlakém provozu
Příslušenství
1 držadlo pistole
1 tryska
1 standardní Vario tryska
1 turbo fréza na špínu
1 rotační kartáč na mytí s ohebným kloubem
1 čisticí jehla na trysku
1 připojení k vodě se sítkem
1 rychlospojka pro adaptér zahradní hadice
10m vysokotlaká hadice
1 láhev čisticího prostředku (500 ml)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...