Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

2 P607Olda: ten ostřič vrtáků stojí za prd, kdysi jsem ho koupil v železářství a nenabrousil jsem na tom ani prd. Raději to vozím k chlapíkovi, co to zvládne od oka za flašku.

Odesláno

Tak díky, budu dále brousit od oka v ruce, vrtají docela dobře.

Zacvičoval jsem se ještě když mi bylo 15 a výborně jsem na to viděl. Taky jsem jich pár nabrousil \"do kopečka\", ale taky jsem si je po sobě opravil, když s nima nešlo vrtat:D. Teď už spíš cvikem, ale zásady znám, a když si dám dobré světlo, tak to jde.

[upravil dne 15.1.2014 11:48 od P607Olda]

Odesláno

Pro hasičák sjedu zítra,asi vezmu do obou aut.Ten brusič nebrat,nabrosil jsem s ním všechny vrtáky a nevyvrtal jedinou díru:bojimTak jsem se je naučil brousit na brusce,dokonce i flexou:o

• O 2 týdny později...
Guest Džůny
Odesláno

Já jsem si koupil nabíječku, pájecí stanici podle Oldova doporučení a hasičák. Obojí vypadá kvalitně, uvidíme jak to poslouží.

Odesláno

nakonec jsem koupil hasičák a mám doma i tu zkoušečku na baterie za 79 kč . Moja byla aktivní a koupila si ji protože má v jednom kuse problémy s baterkou v autě při zimním startování tak jsem zvědavý .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...