Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Stibto: Upozornit ano, ale tohle už je hodně mimo. PČR má dneska otevřeno;).

Pokud jsi v tom \"kovaný\" jdi do toho ;) Já nevím,co bys jim řekl .. Poslal bys jim linky na ty vlákna jako důkazní materiál ? ;)

Odesláno

A není to podvod, Radku? Tam jasně o tom autě lže. Aby jej prodal. Ale taky nevím, jestli je toho dost na oznámení...

[upravil dne 15.1.2012 23:24 od Edison]

Odesláno

a přitom stačilo aby napsal do inzerátu \"PŘED GO motoru\" :D ..

Odesláno

Jsem pacifista, který nemá rád kolem sebe zbytečný vyvolávání sporů - a to, co se děje kolem hYeny je mi nejen nepříjemné, ale jsem přesvědčenej, že to ani nic (krom škodolibé radosti některých pisatelů) neřeší. Není mi jasné, co se dokáže tím, že se půlka Peugeot-clubu zaregistruje na Audi klub (v P-clubu je tato značka stejně jako Škodovka velice oblíbená) a tam všichni společně budou jak malé děti na pískovišti plivat na jednoho hYenu - v jednotě je přece síla a v davu se můžeme krásně ANONYMNĚ vyřvat, že? (hlavně s prsty na klávesnici).

Souhlas, navíc myslím, že mnohem zábavnější je to, že ten člověk o sobě obrázek vytvoří sám. On nakonec narazí na někoho kdo ho pořádně porškolí.

Odesláno

mno dobře někomu je to příjemné, někomu ne, těm co ne bych doporučil toto vlákno prostě nesledovat - nikde jinde se snad aktuálně bývalý člen hYena (+ ty 2 další nicky) neprobírá :)

Odesláno

Pokud Ti toto přijde ZBYTEČNÉ (upozornit na zmrda aby se nespálil někdo další a nekoupil od něj šrot) domnívám se že je někde chyba ..

Koukni se na výsledek - jediný, který vidím (a který jsem i tušil) je to, že si z nás na Audi klubu dělají srandu - hYena potažmo možná taky. Já bych ho nejraději po té, co odešel z P-C, ignoroval a abych dostál svým slovům za dost, tak slibuju, že tohle je mé poslední vyjádření k hYenovi vůbec.

Odesláno

no jo tak jak Pezotaci udajne nemaji v lasce Audinkare tak naopak to asi plati take - ale tak kdo chce kam pomozme mu tam - pokud se nechteji nechat varovat, nechteji :)

Odesláno

Hoši,nepište na ten Audi klub,je to zbytečný-za dobrotu na žebrotu.... jak vidím,tak nejhorší pomoc je ta nevyžádaná... člověk to s nima myslí dobře a oni z toho mají prdel...tak se na ně vykašlete,o Hyenovi už vědí a to je základ...

Odesláno

Keď si potrebujú audiňáci zvýšiť ego, nech si ho zvýšia, pravdepodobne začali jazdiť škodovkou a po nej mali asi už, len audi a to je všetko na čom sa vozili.

Odesláno

v klidu kuci, info maji a at s nim naloži jak uznaji za vhodne , to ze se do pažoutu navažej jim za zle mit nemusíme, ja jezdit v audine tak mi muze bejt pazout taky ukradenej :D

Odesláno
No přemýšlím jestli se mám přiznat že vlastním Fávo a ne Peugeota :D :D :D

Hele z toho si nic nedělej,já mám zase VW... :D ale nemám averzi proti žádný značce,prostě auto jezdí a hotovo,nepotřebuju ho s něčím srovnávat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...