Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kupujete mražené zboží od Family-frost?

Kupujete mražené zboží od Family-frost?  

1. 1. Kupujete mražené zboží od Family-frost?

• Ano
      5
    • Ne
      51

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
To by jsi musel denně včetně sobot a nedělí prodat za zboží za cca 2.500,-- Kč. Myslíš, že to je reálné?

Nepsal jsem kolik je provize, ani to sám nevím

Odesláno

párkrát jsem se bavil s řidičem od nich a asi tak po roce už řekl že na to sere, že se musí všude vnucovat, dělat ze sebe debila, aby aspoň něco prodal a že je to unavující. plat prý nic moc

Odesláno

Tak ja jen v lete kupuju jen mega pack zmrzliny jogurtovo cokoladove tusim ze to bylo po 50kusech. Navic v jednu dobu jako jedinni nabizeli cerne tresky coz byl docela unikat. Ale jednou se mi stalo ze se v ulici potkali dve auta jedno kteremu patril dany rajon a pak nejak chlap z Kladna kterej misto sveho jezdil do Prahy. :-) malem se porvali. Od te doby co nehrajou je nevyhledavam. Zase tak nutne je k zivotu nepotrebuju.

PS: Ted vyhlizim auto s cerstvym mlekem. Maji super melodii buceni krav a do toho hlasi vezeme Vam mleko cerstve mleko :-D Cca pred mesicem jsem byl na mleko asi dvacatej ve fronte :-)

Odesláno
ono to funguje ale ne pro zamestnance! osobne od nich nic nenakupuju a ani nemam duveru v nekoho kdo me klepe na dvere

Počkej až príjde Zubatá :D:D:D:papa

[upravil dne 5/1/12 21:59 od koblih69]

Odesláno

Raz som ochutnal ich nanuk, bolo to asi 10 rokov dozadu. velmi rychlo to u nas prestalo jazdit, cudujem sa ze v CR to stale este funguje...

...a keby mi niekto zaklope ci niesom hladny tak si myslim ze je na drogach alebo opity :D:D

Odesláno

u nás asi zkrachovali, nikdo tu nejezdí, loni jezdili na chatě, tam jsem kupoval zmrzku

je to systém,kde musíš prodat, neprodáš--nemáš plat...,když to začlo, stávali jsme u auta fronty:), postupně to šlo do kopru :myslim

Odesláno

tak hlavne Medvěd nech sa dari najst si nieco normalne.

u nas v SR skoncili uz davno ale co si pamatam tak nikdy sme od nich nic nekupili.

a na to co si tu pisal - podmienky + fakt by si musel robit zo seba debila - neviem ako ty ale ja bych to nemohol - to uz asi radsej vo fabrike za pasom.

teraz si par ludi okolo mna hladalo pracu - žiš co je to za dobu? tie podmienky co po nich chceli a za ake platy.... ja mam pracu tiez na spadnutie a hypo na krku, strasne mizerny plat, ale chodi na cas, podmienky tiez nic moc .... ale som rad ze cosi mam.

tak vazne - nech sa dari.

Odesláno

Tak manželka docela nakupovala, ale hlavně zmrzliny, dřív jezdili s melodií, tu jim nějak zakázali, tak jezdili bez a to o nich nikdo nevěděl, pak se manželka zaregistrovala jako zákaznice a od té doby zastavil vždy u baráku a zazvonil, když jsme nic nechtěli tak jsme jen zamávali z okna a jel dál. Někdy před půl rokem nám řidič oznámil, že FF končí, že všechno vyprodávají a že si bude hledat práci. Vlastně za tu dobu co jsme brali, tak se vystřídali dva řidiči a ani jeden nevypadal na bohatého, spíš to byli strhaní chudáci, u nás zastavovali kolem 19-20 hodiny a to říkal, že jede ještě dál, že jezdí denně tak do 21:00, pak ještě odevzdat tržby, doložit, zaparkovat a pak domů, druhý den ráno v 7 vše od začátku. Jak jsem psal půl roku o nich nebylo slyšet, až teď před vánoci jsme měli ve schránce leták, že začínají jezdit a jméno řidiče bylo nějaké nové. No jenže v termínu kdy měl jet, nikdo nepřijel....

Ale nakupovali jsme fakt z 99,9% zmrzky a ta 0,01% byli tvarohové knedlíky, měli je vynikající.

Odesláno

Hlasoval jsem pro NE, už pár let jsem je ani neviděl, a ani neznám nikoho dko by si od nich za posledních pár let něco koupil, myslím že tato firma už má to nejlepší za sebou. Pracovat bych tam rozhodně nešel, alespoň ne za těhle podmínek:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...