Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podařilo se mi sehnat tak trochu netradiční variantu denního svícení a hned jsem jí namontoval. Samozřejmě vše má homologaci a svítí to opravdu dost. Rozměry, umístění a zapojení by měli být dle vyhlášky.

Co vy na to? :super

4824-IMAG0034.jpg

4824-IMAG0040.jpg

4824-IMAG0039.jpg

4824-IMAG0038.jpg

4824-IMAG0037

Odesláno

Charlie 1: Ano montuje se to stejně jako parkovací senzory...

Co se vám na to tak strašně nelíbí? Je to funkční a na jiný místo něco podobného v podstatě instalovat nelze, je to jediná plocha která směřuje dopředu před auto...

Odesláno

Za denni sviceni ktere se domontuvava:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

A tomu debilovi ktery tohle povolil a schvalil bych nas.....al do rukou a nepustil ho rok k vode.

Vzdyt to je hnus jestli je to audi VW PSA.

Svitit se ma svetlama a ne diodama.

Odesláno

Nanjua: som rad ze si bola prva ;-) na mojom monitore to tiez pripomina vianocnu vyzdobu. Ale teraz je to aktualne. Na velku noc tam das zajacika?

Ale k veci, ked sa ti to paci tak preco nie. Je to individualne a aspon ta budeme poznat ked ta uvidime :-D

Ja sa ale pridam k Premovcom, za mna nie

Odesláno

Přidávám se k menšině,mě se to taky líbí a taky jsem zvažoval že si je dám na Break po faceliftu,trochu jinak,ale pak mě napadlo že co když se nějaká poroučí a přestane svítit a ja budu mít díry v nárazníku.Nebo ledku která nebude svítit.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...