Přejít na obsah

PavelP123456

Uživatel
  • Počet příspěvků

    315
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dobruška
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PavelP123456's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Mohl bych taky poprosit o návod děkuji
  2. PavelP123456

    Pate dveře

    Ne ne vše bylo zavřené a svítila kontrolka. Udělalo mě to za jízdy, při nastartování vše v pořádku a při jízdě mě to vyskočilo, byla nerovná vozovka a když mě to zadrnčelo objevila se kontrolka ale dveře aj okno zavřené, jak jsem psal hnedle jsem zastavil a bylo opravdu vše zavřené jen jsem se nemohl dostat do kufru jako byl zančen.
  3. PavelP123456

    Pate dveře

    Dvere to delaji
  4. Zdravim,dneska me blbli 5 dvere pri jizde kdyz jsem prejel hrbol tak me se rozvitila kontrolka,tak jsem zastavil dvere zavreny ale nemohl jsem se tam dostat,coto muze delat dekuji.
  5. PavelP123456

    407sw plastový kryt ztcátka

    Kolik stojí takový kryt, mám růžek prasklí po zimě jak se sklápějí zrcadla.
  6. Dobrý den, snad jsem to napsal dobře blinkr, mám dotaz když jedu a chcu dát směrovku do prava tak mě vyskočí že mám prasklou žárovku ale koukal jsem když mě to dělalo vše fungovalo jak má blikalo všechno ale dělá mě to jen někdy a ted taky někdy zpátečka to dělá nevíte co kde je špatně, neměnil jsem žádné žárovky nic tak nevím co kde se co podělává děkuji.
  7. A je možný když to začne že mě chvilku cuká auto
  8. Dobrý den, vím že toho tu je hodně ale prosím o napsání co je to regenerace fabu a co to při jízdě dělá a prosím bylo mě řečeno že pro spálení sazí musím jezdit plynulou jízdu aspoň 15 min. a je jedno jakou zařazenou rychlostí nemyslím tím 1,2. Děkuji
  9. PavelP123456

    Žhavení

    Včera večer kolem 23hod. jsem stál já 407sw a vedle 307sw bylo tu -18°C oba s motorem 2l ta 307 nažhavil jednou a hnedle to chytlo já 407 žhavil třikrát a natočil jsem to až na počtvrté myslím si že ty 407 chytal hrozně v zimě a to se modlím abych nastartoval točí a točí a nic a stálo to od odpoledne venku obě schválně jsme to zkusili jak to chytne každému.
  10. Hmm to musí svítit ale raději co je otestovaného, tohle vidím poprvé jo kdo má xenony ten se má 407 bez xenonu moc nesvítí měl sem potěšení se svést s xenonem a to je pohoda krásně svítí pak jsem vlezl do svého a hruza páč jsem nic neviděl.
  11. Tak to by mě taky zajímalo ty CREE LED moduly, dneska jsem jel pryč pršelo, tma a hrůza čistil jsem čočky a teda moc to nepomohlo ptal jsem se v mototechně na nějaký lepší a nic mě nedoporučili jen co mají OSRAMKY.
  12. Zdravím, prosím o radu má někdo nějaké měření na autobaterii, chtěl bych změřit jakou má kapacitu a tak si něco chci koupit nějaké měření ,dejte nějaký tip dělkuji.
  13. PavelP123456

    Termo kryt baterie

    Auto mám přes noc venku a jak to čtu tak je asi zbytečný to kupovat, já mám problém když je mráz s nastartování tak jsem myslel že by tohle mohlo pomoc a tak zase nic.
  14. Zdravím mám prosbu nesetkal se někdo nebo nezkoušel Termo kryt baterie --- https://www.nakupka.cz/vyrobek/termo-kryt-baterie-cartrend-857310-velky/?gclid=CLGqnZuK4M8CFUoz0wodlnAOgg
×
×
  • Vytvořit...