Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 15. 5. 2022 at 12:58, PaKr napsal:

Jsem tam jel před chvílí a ani jsem se na totem nedíval. Ještě že, nebo bych asi utrpěl šok...

@Milhausekkk, ale koukám, že jsi na tom podobně jako švagr, ten taky pořád krmí 307 verva - naftou.

Já beru benzín vervu jenom do kanystru pro sekačku ( a pilu ), tak se mi to sečení zase prodraží....

@PaKr ahoj, Vervu 100 do Kugy beru spíše z obezřetnosti než že bych tankoval s nadšením :aut , bohužel přes týden dojíždím do práce z Žiliny do NJ jen cca 4 km což není pro přímovstřik s turbem ideální a tak se alespoň tak snažím minimalizovat zakarbonování motoru

Odesláno

@MilhausekkkTak švagr to taky bere pro vstřikovače atd..., taky jezdí spíš couračky, ale říká, že dneska by koupil benzín. Ale by jsem u toho, když se v Peugeotu divili nad čistým naftovým filtrem :D

Jinak dneska Benzina 46,90 obyč nafta i benzín, verva 100 za 50,90

Odesláno

Dnes neplanovane u severnich sousedu - "lepsi" nafta na nasi oblibene CircleK 7,60zl - no vybral jsem si cast vernostnich bodu - sleva 150zl ;) natankovano 32l.
Tak to docela slo ....

Odesláno

Nemělo to jít náhodou od června trochu dolů díky zásahu moci nejvyšší? Já jen, že TankOno v týdnu nafta za 42,90 a dnes jsem koukal 43,50 :D

Odesláno

Jo včera na T-Ono LPG 18,90,ale stál tam s cisternou a doplňoval jim plyn, tak jsem jel k MOLce -údajně stejná cena, -skutečnost 17,9za litr LPG.

Jinak MOL dnes  dle Pumpdroid  N95 44,10 ;nafta 42,10 a lpg stále inzerují za 18,90. T-ONO  N95 45,50 ,nafta 43,50. Tank ONO- Jiráskovo předměstí JH (směr Nová Bystřice)  MOL u nádraží-Rezkova ulice , JH.

Odesláno (upraveno)
V 22. 1. 2022 at 18:24, radim.1008 napsal:

Žamberk Benzina Efecta 95 35,90,- víkendová cena. V týdnu +0,50,-.

IMG_20220122_173843.jpg

Nešlo už jinak a tak jsem letos podruhé tankoval v ČR, ale plakal jsem u toho. :D:D

Žamberk Benzina Efecta 95 46,50,- :roll

IMG_20220608_054657.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...