pavelu96 Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 @Sawoy no vidíš, smazání asi nezabrání znovu politicky reagovat. Ber to jako eskalaci problému. Ve vlákně Vtipy jsou jen tři možnosti reakce na příspěvek - líbí (zelená šipka), nelíbí (červená šipka) a nereagovat. A věřím, že dotčení pochopí můj příspěvek výše. Děkuji za spolupráci Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Tak se vrátíme zpět k tématu. Ráno Benzina NJ nafta 47,90, teď jsem jel do Krmelína cestou všechno levnější : Benzina Stará Ves 46,90, EuroOil 45,90 a pochopitelně Tank ono Mošnov 44,90 - a fronty Ale jelikož jsem bral jenom za 1000, tak by rozdíl byl jenom cca 2,5 litru Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Však jsem taky napsal že si nestěžuju a respektuju to. Howgh. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 (upraveno) @ozzy56, @Medvěd Hele je tu tlačítko nahlásit, proč ho nepoužijete? Oba dva! Zbytečně se to tu citacema roztahuje Upraveno 2. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: timhle tempem budou Taxici jezdit po meste za 2 kila nebo lidi budou chodit pesky Dávno jsem tágem nejel, ale když jsem jím v polovině devadesátek často jezdil, málo jízd bylo pod 100 Kč - ale běžné příjmy byly tehdy podstatně nižší. Ostatně si ani nemyslím, že by se dnes po Praze dalo jet drožkou běžné rito pod 200 Kč - takže nic nového pod sluncem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 i v praze se da jet pod 200 - vem si uber nebo liftago jen o 2 ulice a budes treba na 100 my mame aktualne 89kc/3kilometry - coz je takova rozumna dojezdova vzdalenost pres Kolin - a nekterym to prijde moc mimomesto pokud se nezaseknu v kolone tak 10km mame asi 320kc (pocitan i nastup) a pak slysis ty lidi - a za 200 by to neslo ?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 @Sawoy vem si drocku z letiste na kulatak - a nez dojedes k divoke sarce budes to mit za litr jen to fikne idelane kdyz budes mluvit anglicky a na kufru budes mit samolepku nejake drahe zeme - egypt - kuvajt apodobne Citovat
rhinos Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 (upraveno) já myslel že zpovýkaní pražáci jezdí jen etrony A ty přece jezdí zadarmo jak říkával Radovánek Upraveno 2. duben 2022 uživatelem rhinos Citovat
Sawoy Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 @Havlicek.Lukas Asi se budeš divit, ale vůbec jsem to nemyslel ironicky ... teda pokud se Prahy týká. Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 před 33 minutami, Havlicek.Lukas napsal: @Sawoy vem si drocku z letiste na kulatak - a nez dojedes k divoke sarce budes to mit za litr jen to fikne idelane kdyz budes mluvit anglicky a na kufru budes mit samolepku nejake drahe zeme - egypt - kuvajt apodobne To už ale nějakých pár let zase není tak žhavý (myslím to obírání cizinců). Dost se na tom podepsal fakt, že jezdit drožku z letiště může jenom *vyvolená" firma (nemluvím o tom, že si můžeš drožku objednat přes telefon - to samo funguje a nikdo to neomezí) + taky i mezi cizinci je dost informací o přibližných cenách odkud - kam. No a když bude na drožkaře, co té firmě zaplatil "štaflovné" několik prokazatelných stížnosti, může být (aspoň co mám info) odstaven poprvé na měsíc a podruhé končí - pak si nějaké razantní předražení málokdo lajzne. V tomhle případě díky tomu herci, co vody drožkabyznysu a dění kolem směnáren opravdu zodpovědně rozhejbal brutall ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Já si ještě z dob minulých pamatuji ,co jsme s kamarádem @jarris mávli na Štvanici z diskotéky na čerňásky a za dvě pětky byli u něj doma Na Stráži. Citovat
davidse Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Ohledně ceny benzínu, nafty, LPG, CNG to vypadá na katelovou dohodu mezi firmamy co v ČR prodívají pohonné hmoty Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 @Milan+ To jsi nám ale zapomněl říct že na té diskotéce pouštěl vinyly Miloš Skalka a ještě měl vlasy. A originál cola ve skle stála osm korun i se zálohou. Nebo to byla Ovona za trojku? Radek Hurvajz, Milan+ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Den zpátky na dálnici A38 u Wolferstedt, směr Dortmund. Citovat
Sawoy Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Takže shora dolů 58.90, 56.64, 58.15, 63.19, 63.94 ... pěkný zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Fotka u ubytování v Borchen Road Hause. Jinak v centru Borchenu Esso skoro všechny ceny 2EUR Ani se nedivím, že Němci jezdí k nám tankovat. Citovat
davidse Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 (upraveno) Shell ,Ostrava ,Místecká zaokrouhleně 95 45/l 100 49/l Nafta 48/l Upraveno 7. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz Divíme se, že každý znak není jinou barvou :O Ještě na sobě musíš pracovat :( - Moderátoři zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Poděbrady benzina 40.90 natural 95, nafta 43.90 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.