Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@Sawoy no vidíš, smazání asi nezabrání znovu politicky reagovat. Ber to jako eskalaci problému. 

Ve vlákně Vtipy jsou jen tři možnosti reakce na příspěvek - líbí (zelená šipka), nelíbí (červená šipka) a nereagovat. 

A věřím, že dotčení pochopí můj příspěvek výše. 

Děkuji za spolupráci :super

Odesláno

Tak se vrátíme zpět k tématu.

Ráno Benzina NJ nafta 47,90, teď jsem jel do Krmelína cestou všechno levnější : Benzina Stará Ves 46,90, EuroOil 45,90 a pochopitelně Tank ono Mošnov 44,90 - a fronty :D Ale jelikož jsem bral jenom za 1000, tak by rozdíl byl jenom cca 2,5 litru :)

Odesláno
před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

timhle tempem budou Taxici jezdit po meste za 2 kila nebo lidi budou chodit pesky

Dávno jsem tágem nejel, ale když jsem jím v polovině devadesátek často jezdil, málo jízd bylo pod 100 Kč - ale běžné příjmy byly tehdy podstatně nižší. Ostatně si ani nemyslím, že by se dnes po Praze dalo jet drožkou běžné rito pod 200 Kč - takže nic nového pod sluncem.

Odesláno

i v praze se da jet pod 200 - vem si uber nebo liftago jen o 2 ulice a budes treba na 100
my mame aktualne 89kc/3kilometry - coz je takova rozumna dojezdova vzdalenost pres Kolin - a nekterym to prijde moc

mimomesto pokud se nezaseknu v kolone tak 10km mame asi 320kc (pocitan i nastup) a pak slysis ty lidi - a za 200 by to neslo ??

Odesláno (upraveno)

já myslel že zpovýkaní pražáci jezdí jen etrony😇😜 A ty přece jezdí zadarmo jak říkával Radovánek😉

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno
před 33 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

@Sawoy vem si drocku z letiste na kulatak - a nez dojedes k divoke sarce budes to mit za litr jen to fikne :P idelane kdyz budes mluvit anglicky a na kufru budes mit samolepku nejake drahe zeme - egypt - kuvajt apodobne

To už ale nějakých pár let zase není tak žhavý (myslím to obírání cizinců). Dost se na tom podepsal fakt, že jezdit drožku z letiště může jenom *vyvolená" firma (nemluvím o tom, že si můžeš drožku objednat přes telefon - to samo funguje a nikdo to neomezí) + taky i mezi cizinci je dost informací o přibližných cenách odkud - kam. No a když bude na drožkaře, co té firmě zaplatil "štaflovné" několik prokazatelných stížnosti, může být (aspoň co mám info) odstaven poprvé na měsíc a podruhé končí - pak si nějaké razantní předražení málokdo lajzne.

V tomhle případě díky tomu herci, co vody drožkabyznysu a dění kolem směnáren opravdu zodpovědně rozhejbal

Odesláno

@Milan+ To jsi nám ale zapomněl říct že na té diskotéce pouštěl vinyly Miloš Skalka a ještě měl vlasy. A originál cola ve skle stála osm korun i se zálohou. Nebo to byla Ovona za trojku?😂

Odesláno (upraveno)

Shell ,Ostrava ,Místecká zaokrouhleně

95 45/l 

100 49/l 

Nafta 48/l

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Divíme se, že každý znak není jinou barvou :O Ještě na sobě musíš pracovat :( - Moderátoři

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...