Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, sitler napsal:

ne, musis s tim k terminalu

K terminálu nemusíš , když si do tý aplikace přidáš Tankartu , tak v pohodě platíš u stojanu se slevou , už takhle platím přes rok a funguje to rychle a nemusíš stát frontu u pokladny ;)

Odesláno

Jo jo, musím říct, že do teď to fungovalo bez zaváhání. Spíš mě štve, že si musím tisknout účtenky ale co už 😁 Jinak mohli to udělat tak, že by to bralo peníze rovnou z debetky co je přidána a ne formou dobíjení a další věc je, že když platíš na terminálu pomocí Tank Easy, tak ti jejich koníci měli být přidáni okamžitě a ne ještě skenovat QR z Appky. 

Odesláno (upraveno)

...nevim a je mi to jedno... ..beru premiovou naftu (aspon doufam)...  :D ... hlavne se modlim, aby aspon byla pokud mozno kvalitni a jednou mi nezkurwila  motor..  :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Osobně tankuju jakmile se rozžne hladovec a vždy do plna, přičemž cílím na velké pumpy a aditivovaná (prémiová) paliva. Cenu jsem tu dnes postnul v rámci zahnání nudy, když jsem čekal v Dubí a všiml jsem si tohoto vlákna. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

mám to taky tak--beru vždycky za 500 a víc mě nezajímá 🙈😂:super

Vždy za 500 ?

Nevěřím - v dobách, které tu občas zmiňuješ, by Ti za 500 přetekla nádrž 

😀😀😀😀😋

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Většinou beru optimal na EuroOil,do soukromého,dnes služební tady v silnicích,jelikož už mají samé nové auta a techniku,tak věřím,že nekupují žádnou sra..u,byla za 31,2 a odjíždím a všimnul jsem si že v Tescu 30,3. Tam asi problém také není,jak říkal bývalý soused co má éro,tak Tesco mi na rozdíl od Shell dá i nějaký přípis na palivo,asi to potřebují,když jdou nahoru.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Tankuju u Benziny Vervu100 protože chci dopřát autu, no spíš minimalizovat škody při přimovstřikovém motoru a pravidelných krátkých nájezdech do a z práce... poslední čerpání 38,30 Kč/l a to před pár měsíci bylo za 32 a něco... jó pokrok nezastavíš :aut

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si pustil žilou. :D

V 23. 8. 2021 at 21:49, radim.1008 napsal:

V pátek vlastně Týniště nad Orlicí EuroOil Optimal Diesel bez bisložek 31,70,-.

Týniště nad Orlicí EuroOil Optimal Diesel bez biosložek 32,40,-. :nevim

V 27. 8. 2021 at 23:38, radim.1008 napsal:

Žamberk Benzina Efecta 95 33,30,- víkendová cena. V týdnu +0,50,-.

Žamberk Benzina Efecta 95 34,20,- :rollvíkendová cena. V týdnu +0,50,-.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Aaa to je ta pumpa v Novém Jičíně směrem na Frýdek Místek že? U nás je Verva100 ještě za 38,90 ale zrovna dnes jsem si říkal, že 40,- Kč je za rohem. To je teda hnus. Další věc co pozoruji je, že se nůžky mezi 95 a 100 čím dál víc rozevírají. 

A to jsem si teď uvědomil, že 40,40 je víkendová cena?! 😯

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...