Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera jsem bral LPG za 14.90 za litr. Jsem myslel ze me vomejou... normalne beru tak 10.90-12.30/l a ted tohle. Ale porad to pri spotrebe 10-11/100 docela jde

Odesláno
před 21 hodinami, HanysR napsal:

Walker Ranger? Chuck Norris? 😁 

Jinak tak nějak cítím v kostech, že se podíváme letos ke čtyřiceti korunám. Už to tady jednou bylo. Uvidíme 

Chuck to má dobrý, ten pojede dál, i kdyby měl ručku palivoměru zaraženou do drnu :D

Odesláno

Používá tady někdo Benzina aplikaci s přidanou Tank kartou a platební kartou? Zajímalo by mě, zdali je to už natolik propojené, že se nemusí dobíjet ten Benzina účet? Nenapadá mě totiž, k čemu jinému by se tam měla přidávat bankovní platební karta. Jde o platbu u stojanu přes QR kód. 

Odesláno
před 1 hodinou, HanysR napsal:

Zajímalo by mě, zdali je to už natolik propojené, že se nemusí dobíjet ten Benzina účet?

Propojený to je , peníze ti aplikace strhne z karty , kterou tam zadáš , jenom asi nebude sleva na palivo jako na Tankartě . Mě teda dobíjení problém nedělá , je to pár kliků v telefonu .

Odesláno

Pár kliků to je, o tom žádná. Jen si většinou vzpomenu až jak jedu tankovat že tam není dost a převod není okamžitě. Prostě mě to prudí. 

Odesláno
V 16. 12. 2020 at 16:52, radim.1008 napsal:

Letohrad EuroOil Optimal Diesel bez biosložek 26,70,-.

Letohrad EuroOil Optimal Diesel bez bisložek 29,50,-. 

Fakt jsem byl od prosince tankovat po čtvrt roce. :roll

Odesláno

Já si ještě počkám na tankování,měl jsem plnou když se auto kupovalo,a ještě mám půl nádrže,takže čítam ještě musí měsíc aspoň vydržet,zatím mám jen +-250km najeto,to musí dát ještě aspoň jednou tolik,na to naše jezdeni po.meste a k babičce mi.to bere zatím 6litru

Návštěvník
Odesláno

Tak mi přijde, že tankuju pořád 🤣 To tak málo jezdíte? Jako já teď taky méně jezdím ale žena je už týden bez auta bo servis tak ji vozím do práce a z práce. Sem tam něco dalšího. Minulý týden plná a už zas jen cca půl nádrže 🙂

Návštěvník
Odesláno

Mi vychází v této době tankování jednou za tři neděle až měsíc....holt nikam nemůžeme.

A abych nebyl OT, tak benzín N95 na naší EO - 31,40 :bacha

Návštěvník
Odesláno

Jo jo já to taky neřeším ale informovat se musí a taky pokud kdykoli jedeš kolem totemu a cena je vždy vyšší, normální to není 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...