Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ferry k nám do rezervace jezdí pro LPG. Za 11Kč, to už je sranda :) Na nákupy se jezdit může, tak proč nevyrazit pro nákup třeba na druhý konec ČR? :aut 

Odesláno

@skuci Včera jsem jel kolem ONO Štěrboholy.. To nechceš :D Odhaduji kolonu tak na cca hodinu (byly tři hodiny odpoledne), já jel naštěstí směr Měcholupy, takže se mě kolony z opačného směru netýkaly.. Cena sice skvělá, ale za to čekání to opravdu nestojí

Odesláno
před 6 minutami, Rikic339 napsal:

@skuci Včera jsem jel kolem ONO Štěrboholy.. To nechceš :D Odhaduji kolonu tak na cca hodinu (byly tři hodiny odpoledne), já jel naštěstí směr Měcholupy, takže se mě kolony z opačného směru netýkaly.. Cena sice skvělá, ale za to čekání to opravdu nestojí

to věřím, že musel být masakr, já dneska jedu do Čáslavi, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat tady v Církvicích :D

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Péťa napsal:

To je nějaké JZD?

@Péťa Ne, normalni pumpa. Maji vice pobocek. Jako dodavatele maj uvedeny Čepro, Kralupol a Unipetrol

Jezdim tam ted pro naftu do forda a kdyz je potreba, tak pri jedny ceste vezmu i 60-70l benzinu do kanystru do 806 :)

@MJSytic LPG ted neberu, kdyz je 406 od listopadu odstavena :) No ja myslim, ze tam lidi docela jezdej, byvaj tam obcas fronty.

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno
V 16. 3. 2020 at 19:05, vendelinek napsal:

Dneska dopoledne jsem preventivně dotankoval na plnou,95tka 31.20 kč

Kecám 😃

ted to procitam,tak se opravuju 31.60 

Odesláno

Nějak neřeším cenu , jezdit prostě musím ale pukud mám v okruhu  cca 600 metrů 3 pumpy kde je cena momentálně 31,50 za  naftu . Dnes jsem jel podpořit pražské lékárníky domácími knedlíky plněné jahodami a narazil jsem na pumpu 15 km za barákem s těmito cenami  

20200319_172221.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...