Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes od Rajhradu, do Žamberka. ONO před Brnem N95 26,50 OMW na D1 před sjezdem na 190km 31,90 jinak N95 plus mínus stejně pod 27,- Nejlevnější před Svitavama na Benzině 26,20,- Eurobitu jsem si nevšiml.

Odesláno

Já před odjezdem na sraz natankovat do půl nádrže obyc benzínu Vervu 100 takže asi cca do 20 L obyc jsem nalil 20 L Vervy. A ujel jsem na nádrž asi o 100 km víc..

Já jak je to levný.., vzala sem u Šelky.., za kolik je mi jedno, chci jezdit, musím krmit a krmit budu i za 45,-.. :), ale asi na tom fakt něco bude.., ušetřím motoru necelých 200 otáček při stejný rychlosti... :)

Odesláno (upraveno)

V so. jsme taky čuměli na ONU, že maj naftu za 24,50,-, protože na stejné ceně byla i Benzina a v Lipůvce naproti MOLu měli naftu dokonce za 24,20,-, ONO nějak asi zapomnělo zlevnit či co :cool:  :o

Upraveno uživatelem Aluška
Odesláno

Já jak je to levný.., vzala sem u Šelky.., za kolik je mi jedno, chci jezdit, musím krmit a krmit budu i za 45,-.. :), ale asi na tom fakt něco bude.., ušetřím motoru necelých 200 otáček při stejný rychlosti... :)

Cože? :D :D :D

Otáčky a rychlost jsou synchronní, prostě nejde jet stejnou rychlostí a mít o 200ot míň. Leda na jinej převodovej stupeň

A nebo jsem tě nepochopil? :myslim

Odesláno

As bylo myšleno 200x otočený motor ... tedy 200 otáček za sebou :) No zrovna Shellka, Benzina, Agip a OMV nikdy nebyly vyhlášený za levný ale to je fuk .. :)

Odesláno (upraveno)

Ano ano je tady :)

StatOil - Kudowa Zdroj milesPlus - drive DiselGold 4,19zl ..... vcera vecer.

Je to zajimave ale po dotankovani plne se nam na Pc ukaze magicke cislo vetsinou kolem 1400-1450km / v realu jsme na klasice cca 1000-1150km zalezi jak jezdime /
Jedna starsi fotka - vcera to bylo lepsi o 50km ale foto nemam  ;)

post-32411-0-49571500-1459697831_thumb.j

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

To na naší straně čáry bude Slovnaft asi levnější - prodává ho myslím mj. i MOL a Globus :myslim Tedy nevím s jakým cet. :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Už delši dobu stridam zamerne ono kojetice a benzina v nera. Styl jizdy stejny a dojezd na ono je 660-700km a na benzine 830-850km, bavim se o nafte, vif davam do obou, cena benzina tak o 50 hal drazsi a hlavne bez front. Ted se chystam testovat i satelisem N95.

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Včera OMV Prosecká, Praha 8, nafta 26.50 Kč (u mostu Barikádníků/Holešovice 27.20)

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...