Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ono Vysoký Mýto nafta za 26,90,-, tak jsem trošku vzala :roker , docela jsem se divila, že jedna benzínka kousek od Černý Hory měla stejnou cenu, a Agipka ve Chvojenci směr HK za 27,90,-, to se taky dá...

Odesláno

Ono Vysoký Mýto nafta za 26,90,-, tak jsem trošku vzala :roker , docela jsem se divila, že jedna benzínka kousek od Černý Hory měla stejnou cenu, a Agipka ve Chvojenci směr HK za 27,90,-, to se taky dá...

No, a to je taky v Brně Agipka na D2 nekde okolo Velkých Němčic, ted nevim jestli před nebo za, ale tam je cena 33,90, což jsem koukal jak zjara

• O 2 týdny později...
Odesláno

To tě trápí ten padík, který bys ušetřil? Na nádrži to je 30 Kč. Je to lepší než abys čekal na lepší cenu a došlo ti po cestě palivo. ;)

Odesláno

To tě trápí ten padík, který bys ušetřil? Na nádrži to je 30 Kč. Je to lepší než abys čekal na lepší cenu a došlo ti po cestě palivo. ;)

Tvl ze to rikas zrovna ty pane Setrilek :D :D :D :D 

Odesláno

No, a to je taky v Brně Agipka na D2 nekde okolo Velkých Němčic, ted nevim jestli před nebo za, ale tam je cena 33,90, což jsem koukal jak zjara

Včera jsem tankoval 2x na D1 - shodně natural 33,90 Kč (ještě že ne z mýho)

Odesláno

Ty Agipky již jsou "MOL"...akorát ještě nejsou přebarvený....dodává jim palivo Slovnaft (jako celému MOL).....jako Fa. u nich tankujeme....v Chebu (sv.kříž) mají naftu za 27.50.

Odesláno

Milan f1-na plné nadrži to nějak nepoznáš ale mám lepší pocit u benzinky že šla nafta dolů  . :) mám kartičku a tam je sleva ještě 20 haléřů na litr předtim  bylo 70 haleřů sleva, takže tankuju za 26.90kč lepší než když byla nafta za 34kč :bojim

Odesláno (upraveno)

Nafta MOL Praha-Černý Most (u Makra/KFC) 27,50 Kč/l :papa Čerpadlář mi tvrdil, že jim to vozí z Německa :myslim

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...