Medvěd Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Srdci neporučíš... PEUGEOT a nikdy jinak!:bacha Tomu nerozumím, ale asi víš, co děláš. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Tady jsou ty \"Huňáči\" nějak na jiným mistě - http://www.kurzy.cz/tuv-testy-spolehlivosti-automobilu/default.asp?SEO=&YYYY=2011&IDC=1&a_test_submit=Zobraz Citovat
Přema Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 Srdci neporučíš... PEUGEOT a nikdy jinak!:bacha Tomu nerozumím, ale asi víš, co děláš. Médo to bys nepochopil.....já sem na tom plně stejně..... Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 pár pežotů jsem měl, ale ortodoxní pežoťák nejsem--klidně půjdu i do jiné značky, když mi nabídne víc Citovat
Medvěd Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Ozzy - i já jsem na tom stejně (lépe řečeno vím, že další auto v pořadí na 90% Piškot nebude, protože mně sedmičková řada nějak neoslovuje - zato taková V 70ka nebo SuperB v kombajnu, to je jiné kafe) Citovat
Qcko Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Ja som vzdy chcel Honda Accord aerodeck, ale tak to je cenovo niekde inde a mam na to este cas Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 i40? ano je krasna... ale co ked je vymleta ako muka ? aj zena moze byt nadherna a zvnutra duta jak basa... stojim si za japonskou kvalitou... moj nazor... ved v historii mojho vozoveho parku boli tri Hondy Accord a jedna Toyota Previa Citovat
hudy Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 No taky jsem par peugeotu mel a co jsem presel k memu nynejsimu autu, tak muzu rict, ze vubec nelituji a bohuzel se Pegu uz asi nevratim! Citovat
Qcko Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Kamarat z Trnavy ma presne taku toyotu ako ty a stale to ma v servise, v dnesnej dobe je to o stasti:(...ono auta su uz bohuzial spotrebny tovar, 150000km a je na srot a bude to horsie a horsie Citovat
hudy Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 No musim zaklepat, ze ja za ty 3 roky s autem nemam vubec zadne problemy. A jeste nejakou dobu musi vydrzet. Citovat
Jeny Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Qcko: buď rád, že je auto v dnešní době spotřební zboží, jinak by jsi totiž taky nemusel mít práci. (Ale hlavně že by bylo doma auto, který tě přežije...) Citovat
Janvac Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 http://www.hyundai.cz/prodej-a-sluzby/nejkvalitnejsi-znacka/ Ten test vyšel pro Peugeota celkem dobře. 4 místa za VW, který je v Čechách brán jako etalon kvality , to je celkem dobré umístnění. Citovat
MichalTalbot Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Německej test nemůže nikdy dopadnout jinak, kdyby to dělali francouzští novináři bude to přesně obráceně. Kdysi jsem sem dával scan fr.časopisu, kde C5 pobije A6, P308 roznese Golfa VI a Laguna Coupé je rozdílem třídy lepší než Scirocco. Český noviny bohužel přejímají hlavně německej tisk a tak se tady traduje bull****, že německý auta jsou kdovíjak kvalitní, zatímco francouzský a italský jsou odpad. Mám dost zkušeností jak s francouzema, tak s koncernem a je to úplně na stejno - prostě jak kterej kus se povede. [upravil dne 25/9/11 10:20 od MichalTalbot] Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Já beru takovéto testy s rezervou, zvlášť u němců. Umí šít testy aut na míru svým autům. Zajímalo by mě, jak by dopadla německá auta, kdyby se podobný test dělal v Japonsku nebo Francii. Myslím si, že by němci nad výsledky zaplakali. Já chtěl na jaře kupovat 4x4 po kterém toužím. Adepti ---Mazda 6 4x4, Subaru Outback, Volvo V70 4x4, a pokukoval jsem i po Hondě HRV 4x4. Nakonec jsem se svezl 307mou a bylo rozhodnuto. 4x4 vynahradil výhled na nebe. Podle tohoto naprosto nezávislého a naprosto objektivního testu, má 307 ve své třídě nádherné 11té místo a v roce 2004 dokonce známku 5.5, no není to super :):):):):):). A můžu klidně spát. Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 MichalTalbot - Naprostý souhlas, než jsem to dopsal, tak jsi to tam šupnul. Já bych němce nechtěl. Podle mě jsou předražený a přechválený. Citovat
Qcko Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Jeny: a viem ze je to tak, len poukazujem na zbytocnost takychto rebrickov, ked dobre viem ze auta uz sa davno nerobia preto aby sluzili Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Michal ma pravdu je tu proste zakoreneny ze nemecko/japonsko rovna se parada a francie/italie patri shodit ze skaly. Nechci takto pausalizovat - meli jsme v rodine uz ceska francouzska i nemecka auta a skutecne to bylo \"o kusu\" (a tom zda se o to clovek poctive stara) - pr. Renault 19 slouzil celkem pekne a dlouho, Opel Vectra rocnik 95 bezproblemovy auto, novejsi Vectra rv okolo 98 hroznej autak atd atd .. No a byvala tatova nyni moje P306 11 let bez vaznejsi poruchy Citovat
Šalda Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Kdy už si konečně přiznáte, že Peugeot prostě dělá šmejdy;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.