romik1 Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 nepoznal som ho, ale po prečitaní vlakna mi je tazko. odpočívaj v pokoji a úprimnú sústrasť pozostalej rodine a priateľom... Citovat
Haryk Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 osbně jsem KDO neznal,je to velice smutná zpráva čest jeho památce a rodině upřimnou soustrast Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Ach jo Tak snad je mu nahoře lépe, než mu bylo tady těch několik posledních měsíců ... Upřímnou soustrast:fnuk Citovat
matii Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Jardu jsem sice neznal, ale toto vlákno jsem občas sledoval a docela mne to zasáhlo. Věřím, že už je mu fajn a kouká na nás, jak se na tom světě plahočíme. Citovat
JoseA Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Toto vlákno ale založil pepito a psal tu o svém boji s rakovinou. Člen \"KDO\" je tedy člen \"pepito\" ? Nebo je to jiný člen? Pepito tady dlouho nepsal, tak snad je stále mezi náma. Jinak upřimnou soustrast pozůstalým. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Člen KDO byl někdo jiný než Pepito, do tohoto Pepitova vlákna přispíval pravě kvuli teto zakeřné nemoci Jeho přispěvek je někde v polovině tohoto vlákna. [upravil dne 31/8/11 17:15 od Radek Hurvajz] Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 KDO Edit: Radek byl rychlejší ... [upravil dne 31.8.11 17:13 od MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Jmenem rodiny mam vyridit podekovani za projevenou soustrast Citovat
KapriQ Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Az ma zamrazilo ked som si precital poslednu spravu o jardovi.Sice osobne som ho nepoznal ale prajem vsetkym jeho pozostalym uprimnu sustrast a nech odpociva v pokoji. Mne umrel na rak. otec,je to strasna choroba a su to strasne rany v zivote. Najhorsie natom to ze aj ked clovek ma silu s tym bojovat tato choroba ho porazi. Kazdy kto bojuje s touto chorobou ma moj velky obdiv a najvacsi ma prave Jarda. R.I.P Citovat
godzila.01 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Upřímnou soustrast pozůstalím.... :( Snad se bude mít líp než dotet.... Citovat
alternativ Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Moderatori, mohlo by se prosim toto vlakno docasne zamknout, at clenove ve veci umrti clena KDO prispivaji do spravneho vlakna, ktere je vytvorene s nazvem \"KDO\"? Pak nahodny ctenar muze nabit dojmu, ze odesel clen Pepito. Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Souhlasím s Alternativem, záměna členů v takovém vlákně je velice snadná a určitě moc a moc nepříjemná. Jsem pro dočasný lock spojený s posláním vysvětlující SZ Pepitovi [upravil dne 2/9/2011 18:07 od Medvěd] Citovat
Pepito Odesláno 15. září 2012 Autor Odesláno 15. září 2012 Vytahuji toto vlakno z minulosti, bohuzel z velmi smutneho duvodu. Dnes jsem se bohuzel dozvedel, ze Jarda - KDO minuly tyden svuj boj s tou zakernou potvorou prohral, nezbyva nez poprat mu, at se tam nahore ma dobre Po dlouhé době jsem si pročítal tohle vlákno které jsem téměř před třemi lety zakládal a až teprve teď jsem zjistil,že tam Ferry dal tento smutný příspěvek Netuším jak se stalo,že jsem tuto informaci nezachytil.Nejspíš to bylo tím,že jsem byl v té době v lázních Moc mě mrzí,že odešel člověk,kterého měli nejen jeho blízcí,rádi Připadám si provinile,že KDO neměl tolik štěstí jako já.. I když už je to víc jak rok,tak i přesto ho tam nahoře zdravím ať má v duši klid.. Citovat
Pepito Odesláno 12. březen 2016 Autor Odesláno 12. březen 2016 Po třech a půl letech oživuji toto téma: Před měsícem a půl jsem byl na pravidelné čtyřměsíční kontrole na onkologii v Olomouci a na ultrazvuku jsem měl nález.Mladá paní doktorka mi řekla že je to metastáza a že se mám držet. :-( Můj onkolog už v nemocnici nebyl a já to neměl s kým konzultovat :-( Hned v pondělí mě "můj" onkolog řekl že to nic nemusí znamenat,ale moje pochybnosti nerozptýlil.. Objednal mě na PET CT na kterém jsem byl včera.Po třech a půl nekonečných hodinách vyšetření a čekání na výsledky mi můj onkolog řekl že se výsledek z ultrazvuku nepotvrdil a že je to cysta! Spadl mi ohromný balvan ze srdce Možná si říkáte proč to tu píšu když je vše v pohodě,ale u této nemoci není nikdy nic jistého a taky se potřebuju vykecat Teď už jsem v pohodě a klidnej,ale to co jsem poslední měsíc prožíval nikomu nepreji. Ti co mě viděli na srazu v Orlických horách asi nic na mě nepoznali,protože mi dalo dost práce udržet se a poplakat si až na pokoji až můj Kuba usnul.. Myslel jsem že je to můj poslední sraz.. Užívejte každý den,každou hodinu a mějte se rádi ;-) Jsem MOC RÁD že jsem členem této party lidiček kteří se srážejí Těším se na další srazy,orienťáky,poznávání krás naší malé ale krásné země a skvělých lidiček :papa Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 (upraveno) Pepito, jsme podobně mladí kluci a já budu rád číst XY podobných "vět o ničem" než jeden nekrolog (a myslím, že nejsem sám). Upraveno 12. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.