Přejít na obsah

alternativ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    657
  • Registrace

O uživateli alternativ

  • Datum narození 4.4.1983

Věci klubové

  • Auto
    Kia
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Francova Lhota
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    103694258

Návštěvy profilu

1 480 zobrazení profilu

alternativ's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

30

Popularita

  1. alternativ

    Rádio s androidom do 508

    Ahoj. Auto jsem pred par tydny prodal, ale Junsun celou dobu spolehlive fungoval, nebyl jediny problem. Ted mam ctverkovou Sportage a tez jsem si tam hodil Junsun misto originalniho systemu, ktery je tragicky.
  2. Ahojte. U moji 508 (RHF) jsem si vsimnul,ze hadice od intercooleru je potecena nejakym olejem, tak jsem koukal, zda neni praskla a zda se mi, ze po ni steka olej z priruby skrtici klapky. Setkal se s tim uz nekdo? Staci jen vymenit tesneni, pripadne jake ma objednaci cislo? Diky
  3. alternativ

    Lista zadnich dveri

    Ahoj. Zkus mrknout TADY
  4. Moje radost byla predcasna. Predevcirem jsem rano startoval po mrazive noci, motor se trochu zakuckal a opet na me vyskocily dve zname hlasky. Nabral jsem tedy dojmu, ze oska zase praskla, ale neni tomu tak, cely mechanismus je vcelku. Ma prosim nekdo tip, co by s tim jeste mohlo byt? Muze za to treba slabsi baterie pri chladnych startech?
  5. @Jefris diky. V jednom servise mi borec chyby pres Lexii vymazal, snimac zkalibroval a vse je zase ok. Navic za lidovych 300kc.
  6. Ahoj. Prosim Te. Mazal si zavadu pres origo diagnostiku, nebo Ti to slo i pres Delphi apod.?
  7. Tak uz i mne vcera displej vypsal dve drive zminovame hlasky, tak jsem hned v AK objednal novou osku, aniz bych se podival, zda opravdu praskla. Dneska jsem na to mrknul a nastesti je opravdu praskla, takze se o vikendu pustim do vymeny. Jen me desi, jak jsou pripojne mista orezle, snad to pujde povolit. Kazdopadne diky za toto vlakno a navod! Edit: z te konzolky na pricnem stabilizatoru, ci jak se to jmenuje, sel zbytek osky sundat dobre, ze snimace uz hur, bylo to obrostene rzi, ale nakonec to slo. Oboji je jen kloubovy spoj. Pres OBDII ELM 327 jsem smazal chyby, ale auto chyby porad hlasi. Tak uvidime zitra. Kdyztak to prozenu pres velkou dia. Btw. nevite, jak auto pozna, ze oska je praskla? Ze za jizdy po nejakem case neni indikovany zadny pohyb snimace? Diky
  8. alternativ

    508 vyhrievanie sedadiel

    S odklopenou sedackou je prace mnohem pohodlnejsi a i jednotka Ti pujde z toho trnu dobre sundat. Neumim si predstavit delat to s prisroubovanou sedackou. Myslim, ze 4 srouby to budou i u FL. Mrkni a uvidis kolik jich je
  9. alternativ

    508 vyhrievanie sedadiel

    Ahoj. Taky jsem dneska opravoval s vyklopenou ridicovou sedackou a novym dratem skrz krabicku a vse funguje. Diky za navod!
  10. alternativ

    turbo?

    Mne to dela to same uz asi 50t km a porad nevim, cim to je. Mam stejny rok a motor.
  11. alternativ

    Android radio do 508

    Tak srpnovy update pro Junsun V1 PRO prinasi UI 3.0 a mne vyresil problem s bootovanim po zapnuti klicku, ac jsem mel konektor spravne predratovany Uz z cervencove verze je tam taktez vyssi rozliseni.
  12. alternativ

    Android radio do 508

    Ahoj, nevim, zda to byla konkretne tato chyba, ale po vymazani chyb uz zadna nenaskocila.
  13. alternativ

    Android radio do 508

    Nejdrive bych si zjistil, jaka konkretni chyba to je. Popripade smaz chyby a uvidis, zda znovu naskoci. Myslim,ze se mi stalo neco podobneho s Junsunem.
  14. alternativ

    Rádio s androidom do 508

    Ja si u TM poridil datovou sim, prdl ji do Junsunu a poustim si bud internetova radia ci Spotify a parada.
  15. alternativ

    Rádio s androidom do 508

    Default launcher
×
×
  • Vytvořit...