Lucni Konik Odesláno 19. únor 2005 Odesláno 19. únor 2005 Zdravim, mam dotaz - jak se dostanu u P106 r.v.1993 k relatkum ? brachovi nesviti potkavaci svetla, ostatni je v poradku - vymenili jsme packu, protoze i ta byla spatna - takze je to na 99% rele - netusim, kde jsou a jak se k nim dostat - poradte prosim, diky Citovat
Marlin Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 myslim, ze by relatkaq meli byt pod Ridici jednotkou (zkouel jestli funguje relatko od palivoveho cerpadla a tam jsem ho nasel), ale tak se jukni do navodu;) Citovat
Lucni Konik Odesláno 20. únor 2005 Autor Odesláno 20. únor 2005 Ahoj, diky, tam jsem nasel akorat relatko od palivovyho cerpadla, jak pises - vedle pojistkovky nejsou, takze je mi zahadou, kde muzou byt - sam mam renaulta 21, kde relatka mam vedle pojistkovy skrinky a dostavam se k nim sundanim jednoho plastu - spodniho krytu palubky - akorat u brachovyho auti nejak netusim, kam sahnout :-( Citovat
Marlin Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 pojistky jsou nalevo pod volantem, ale jeste jedna menis pojistkova skrin je v motoru nad levym tlumicem, musis z toho sundat takovou krabicko, je mozny, ze tam je taky relatko, ale nejak sem optom nepatral, takze nevim, zkus jeste ty pojistky v motoru, anebo je mozne ze to relatko bude skutecne za pojistkama, zkus zasmatrat, ja se zkusim podivat do navodu Citovat
Lucni Konik Odesláno 20. únor 2005 Autor Odesláno 20. únor 2005 jj, tu jsem nasel - tam jsou jen pojistky :-( jeste zkusim zasmatrat pod hlavni pojistkovkou - jinak netusim, kde hledat :-( Citovat
Marlin Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 mno, ja uz taky nevim, zkus hledat, pak dej vedet Citovat
Lucni Konik Odesláno 20. únor 2005 Autor Odesláno 20. únor 2005 zkusim - jinde, nez nekde u pojistkovky to byt asi nemuze :-) - dam vedet, jak jsem dopadl :-) Citovat
Kurt Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 Přesně tak, jinde bych je asi taky nehledal - díval jsem se i do manuálu, ale nic jsem z toho nevyčetl Ještě mě napadlo: relátka občas cvakají, ne? Co zkusit ve 2 takovou lehkou diagnostiku - 1. vrazí hlavu k motoru a poslouchá a 2. rozsvěcí světla (třeba dálkovky)... Citovat
Lucni Konik Odesláno 20. únor 2005 Autor Odesláno 20. únor 2005 tak - relatka jsem nasel, ale problem jeste nevyresil - relatka jsou u 106ky schovana za pojistkovou skrinkou - je nutne odhrnout koberec u palubky, a juknout dovnitr - uvidite svazek kabelu a dva sroubky zespodu drzici plastovy vylisek, ve kterem jsou nacvakle konektory - ty torx srouby jsou T20, staci je vysroubovat a cele to vytahnout dolu - je tam modre rele na sterace, cerne na blinkry, bile \"rele\" - akusticka signalizace na svetla a zlute rele, ktere nevim nac je :-( ale myslim si, ze je na svetla. Nevi nekdo, jestli, kdyz to rele tam neni, jestli maji jit dalkova a parkovaci svetla ? protoze pokud ho vyndam, tak tohle funguje, ale stale nejdou ty potkavaci svetla :-((( Karel Citovat
reboot Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 další relátka jsou u 106 (starý model) v palubce vpravo ze spodu, když se vyndá schránka u spolujezdce. Ale nevím co vše tam je, určitě tamtudy vede centrál. Citovat
Petr605 Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Přátelé, a jste si jistí, že tam relátko na potkávačky je? Na mojí káře není, je to přes páčku, u 205 1.9D nový model je to taky tak. Já bych tipoval, že u 106 to bude podobně. Ale jak říkám, neznám ji. Jenom abyste nehledali něco, co v tom autě není.:D:D:D Citovat
Lucni Konik Odesláno 24. únor 2005 Autor Odesláno 24. únor 2005 Taakze - dneska jsme se s autem vratili od elektrikaru - relatko na svetla u 106ky skutecne neni, problem byl v kabelazi u zadnich svetel a v uhnile kostre PZ svetla - bylo vcera opravene, dneska rano opet nesvitilo - tentokrat ale uz sly jen dalkove a opet nesvitila palubka - problem byl v kabelazi okolo radia - konecne je to dany dohromady, ale s chuti bych zaskrtil toho, kdo tam kdysi montoval radio :-( Karel Takze diky vsem za tipy a pomoc, jinac kdyby nekdo potreboval solidniho autoelektrikare v praze, dam kontakt - panove si rekli myslim 800 za celou praci :-) a ten dnesek byl v cene :-))) Citovat
Ferry Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem Lucni Konik tak - relatka jsem nasel, ale problem jeste nevyresil - relatka jsou u 106ky schovana za pojistkovou skrinkou - je nutne odhrnout koberec u palubky, a juknout dovnitr - uvidite svazek kabelu a dva sroubky zespodu drzici plastovy vylisek, ve kterem jsou nacvakle konektory - ty torx srouby jsou T20, staci je vysroubovat a cele to vytahnout dolu - je tam modre rele na sterace, cerne na blinkry, bile \"rele\" - akusticka signalizace na svetla a zlute rele, ktere nevim nac je :-( ale myslim si, ze je na svetla. Nevi nekdo, jestli, kdyz to rele tam neni, jestli maji jit dalkova a parkovaci svetla ? protoze pokud ho vyndam, tak tohle funguje, ale stale nejdou ty potkavaci svetla :-((( Karel To zluty bude casovac vyhrivani zadniho okna Citovat
Lucni Konik Odesláno 24. únor 2005 Autor Odesláno 24. únor 2005 Ferry - diky, reknu brachovi, aby vedel, co to je :-) Citovat
Kosta777 Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 (upraveno) ahoj. nechci zakládat nové téma. muj problém:koupil jsem si angels eye světla na moj P106 r.v 99. bohužel při přepnutí na dálkové světla se potkávačky zhasnou. potřeboval byc to nějak předělat, aby potkávačky nezhasínaly :-)jak na to? přidat nějaké relátko? kde najdu kabely? poradíte? :-) Upraveno 2. únor 2015 uživatelem Kosta777 Citovat
Butrus Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 http://www.peugeot-club.com/topic/98467-angels-eye-predelani-prepinani-potkavacky-dalkove/?hl=%2Bangels+%2Beye Citovat
Namor74 Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 Jen amatérsky-technický dotaz: Co na takovou úpravu řekne STK, nebudou s tím mít problém? Zhasnutí potkávacích světel při přepnutí na dálkové je standardní funkce, ne? Mimoto, než to tedy řešit nějakým větším zásahem do elektroinstalace, můstky a relátky, nebylo by jednodušší připojit AE na obrysovky (prohodit kabel obrysovek s potkávacími)? Pokud se nepletu, tak ty svítí pořád. Citovat
MJSytic Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 Standardní funkce to je v případě světel na H4 žárovku. Pokud máš verzi 2x H7, tak mají svítit obě zároveň (alespoň u všech aut s H7 jsem to tak viděl) Citovat
Namor74 Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 >MJSytic: Fakt? Ještě bych to pochopil u celoskleněných lamp, ale u současných plasťáků? Bych se bál, že se to roteče Každopádně, jak říká klasik: ,,Takový práce, přitom taková blbost." (Simona Stašová, Pelíšky). Ale pravda, každý máme trochu rozdílné životní priority. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 i u plastu tlumene + dalky soucasne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.