Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes neměli den, ale pro mě jsou mistři naši tzn. Češi :papa ......celej turnaj hráli bezvadně a byla by škoda nad nima zlomit hůl, když jeden zápas prohrají....předvedli krásnou vítěznou šňůru a věřím, že příští rok švédům nakopeme ty jejich blonďatý pr..le :roker ..... a ještě jsem si všiml toho, že když naši vyhrávají, tak všichni békají že JSME MISTŘI A ŽE VYHRÁVÁME, ale jakmile se byť jen trošku nedaří tak poslouchám řeči jako ONI prohrávaj, ONI hrají jak ponocní atd. .... buďme trošku patrioti a stůjme za NAŠÍM národním týmem......předvedli krásnej turnaj a patří jim za to naše díky :super

Odesláno

Ještěže nehraju hokej za nároďák já. To by byla mezinárodní ostuda a ještě by to byl můj poslední zápas...

Toho šmejdskýho skřeta s píšťalkou bych roztrhal na malinkatý kousíčky, a pak bych je zažehlil rolbou do ledu!:bacha Fakt mě dneska točil:grr. Arogantní zakomplexovanej blbeček, kterej dostal evidentně notičky pomoct tomu, aby se tam naši neprocpali. Neříkám, že měli na výhru, ale co ten tam předváděl?!

Sorry, musel jsem si ulevit... :aut

Odesláno

MJSytic

nenjen dneska ,ale při minulym zápase taky,ty mě teda zdvyhali z křesla,bych ty proužkatý taky asi brzy vyloučil,chvílema mi připadlo,že to (ne)pískání dělaj schválně

Odesláno

na svedov ste proste nemali.jak som to pozeral tak to kludne mohlo byt aj viac.obcas sa mi zdalo ze svedi hrali s lotysmi.vasi ked prehravaju tak sa nedokazu kontrolovat,to sa mozete ucit od nas;)

Odesláno
na svedov ste proste nemali.jak som to pozeral tak to kludne mohlo byt aj viac.obcas sa mi zdalo ze svedi hrali s lotysmi.vasi ked prehravaju tak sa nedokazu kontrolovat,to sa mozete ucit od nas;)
:roker:bacha ...... :D
Odesláno

co nehrali Stesti ,Klika a Nahoda?ale nie co som videl vase zapasy hrali ste dobre a svedsko sa na vas pripravilo velmi dobre a bez prehry vyhrat turnaj ked sa hokej vyrovnava bude asi velka nahoda,bronz bude VAS:super

Odesláno
:roker:bacha ...... :D

No učit se od vás prohrávat můžem, to jo :aut

Jinak souhlasím, jak dostali ten 2. gól, tak už prostě hráli hrozně, obrana bídná a útok taky kloudně nic moc. Švédů sem se bál a bohužel se to vyplnilo:roll

Aspoň teď doufám, že si dají naši s rusama pěkně v neděli do tlamy :-)

Pak se budu těšit na to finále, to by mohl bjt pěknej technickej hokej a hlavně bez faulů, ikdyž oni se navzájem zrovna rádi kluci nemají :D

[upravil dne 13/5/11 22:54 Nevr]

Odesláno

hold se ukazuje kam Švédové vložili prachy ...už 4roky jsou dobří jen měli špatné dny.Hrají výbornej hokej a dnes nedali nám žádnou šanci.Sice rozhodčí nic moc,ale goly za nás nebude dávat a chytat.Švéďáci byli o třídu lepší,tudíž jsme nemohli hrát co jsme hráli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...