AnotherOne Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Obhajoba sa nekoná. [upravil dne 13.5.2011 18:32 AnotherOne] Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Nekoná, co se dá dělat ... stejně by chleba nezlevnili Citovat
jirka307 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Nekoná, co se dá dělat ... stejně by chleba nezlevnili ale lépe by chutnal:D Citovat
vendelinek Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Ty tomu dneska dali na frak,se teda předvedli,jak sem je minule chválil,dneska si to nezasloužeji:nevim Citovat
Tomin0007 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Dnes neměli den, ale pro mě jsou mistři naši tzn. Češi ......celej turnaj hráli bezvadně a byla by škoda nad nima zlomit hůl, když jeden zápas prohrají....předvedli krásnou vítěznou šňůru a věřím, že příští rok švédům nakopeme ty jejich blonďatý pr..le ..... a ještě jsem si všiml toho, že když naši vyhrávají, tak všichni békají že JSME MISTŘI A ŽE VYHRÁVÁME, ale jakmile se byť jen trošku nedaří tak poslouchám řeči jako ONI prohrávaj, ONI hrají jak ponocní atd. .... buďme trošku patrioti a stůjme za NAŠÍM národním týmem......předvedli krásnej turnaj a patří jim za to naše díky Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Ještěže nehraju hokej za nároďák já. To by byla mezinárodní ostuda a ještě by to byl můj poslední zápas... Toho šmejdskýho skřeta s píšťalkou bych roztrhal na malinkatý kousíčky, a pak bych je zažehlil rolbou do ledu! Fakt mě dneska točil:grr. Arogantní zakomplexovanej blbeček, kterej dostal evidentně notičky pomoct tomu, aby se tam naši neprocpali. Neříkám, že měli na výhru, ale co ten tam předváděl?! Sorry, musel jsem si ulevit... Citovat
vendelinek Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 MJSytic nenjen dneska ,ale při minulym zápase taky,ty mě teda zdvyhali z křesla,bych ty proužkatý taky asi brzy vyloučil,chvílema mi připadlo,že to (ne)pískání dělaj schválně Citovat
Haryk Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 no co ,příště to vyjde,dám si jedno pivo na víc a hotovo král je mrtev ať žije král Citovat
jozefsv Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 na svedov ste proste nemali.jak som to pozeral tak to kludne mohlo byt aj viac.obcas sa mi zdalo ze svedi hrali s lotysmi.vasi ked prehravaju tak sa nedokazu kontrolovat,to sa mozete ucit od nas;) Citovat
Tomin0007 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 na svedov ste proste nemali.jak som to pozeral tak to kludne mohlo byt aj viac.obcas sa mi zdalo ze svedi hrali s lotysmi.vasi ked prehravaju tak sa nedokazu kontrolovat,to sa mozete ucit od nas;) ...... Citovat
elton Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Kluci hráli celej turnaj dobře a dneska to hold nevyšlo, ale ti sudí pískali na p..u. Citovat
Martin 1981 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 co nehrali Stesti ,Klika a Nahoda?ale nie co som videl vase zapasy hrali ste dobre a svedsko sa na vas pripravilo velmi dobre a bez prehry vyhrat turnaj ked sa hokej vyrovnava bude asi velka nahoda,bronz bude VAS:super Citovat
Milan134 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 No vidim ze budete hrat s rusmi nakoniec,no budete to mat ešte velmi tažké v boji o bronz a momentalne neviem na koho stranu by som sa teda priklonil... Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Jsem rád, že jsme nepostoupili, alespoň nemusím v neděli večer do práce Citovat
Nevr Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 na svedov ste proste nemali.jak som to pozeral tak to kludne mohlo byt aj viac.obcas sa mi zdalo ze svedi hrali s lotysmi.vasi ked prehravaju tak sa nedokazu kontrolovat,to sa mozete ucit od nas;) ...... No učit se od vás prohrávat můžem, to jo Jinak souhlasím, jak dostali ten 2. gól, tak už prostě hráli hrozně, obrana bídná a útok taky kloudně nic moc. Švédů sem se bál a bohužel se to vyplnilo:roll Aspoň teď doufám, že si dají naši s rusama pěkně v neděli do tlamy :-) Pak se budu těšit na to finále, to by mohl bjt pěknej technickej hokej a hlavně bez faulů, ikdyž oni se navzájem zrovna rádi kluci nemají [upravil dne 13/5/11 22:54 Nevr] Citovat
Lví-ček Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 Škoda, že to nevzšlo. Od druhé třetiny mi přišlo, že kluci nehrají tu svojí hru. Doufám, že rusy porazíme a vrátíme jim tu drsnou hru ze skuiny. Citovat
John_Ice Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 hold se ukazuje kam Švédové vložili prachy ...už 4roky jsou dobří jen měli špatné dny.Hrají výbornej hokej a dnes nedali nám žádnou šanci.Sice rozhodčí nic moc,ale goly za nás nebude dávat a chytat.Švéďáci byli o třídu lepší,tudíž jsme nemohli hrát co jsme hráli. Citovat
jamad Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Švédové byli lepší. Ale i tak jsem se opil jak debil, jak bylo psáno, král je mrtev, ať žije král! Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 copak,copak,nikdo snad nefandí aspoň tu bronzovku by si klucí zasloužili:) zatim je to 2:3 po první třetině Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.