Přejít na obsah

Lví-ček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    926
  • Registrace

Vše od uživatele Lví-ček

  1. Díky moc. Převrtávali mi závit a mám tam o milimetr větší podložku. Ted už si to budu pamatovat.
  2. Ahoj, netušíte jaký má průměr podložka pod výpustný šroub olejové vany?
  3. Lví-ček

    Výměna zadních světel

    Ahoj, co máš v plánu se starými světly? jsou to ty červené z výroby?
  4. Lví-ček

    vibrace motoru

    Po prvním startu a rozjezdu. Nejsem si jistý jestli neodchází spojka. Jezdím převážně město.
  5. Lví-ček

    vibrace motoru

    Ahoj, netuším kam to napsat po nastartování, když zařadím první stupeň a pouštím spojku se mi zaklepe nebo spíše přesněji zatřese na 2-3 sekundy motor pak už se to neprojevuje. Nevíte co mi brzy odejde? Nevyznám se v autech tak se mi prosím nesmějte díky.
  6. Snažil jsem se to najít na netu, ale bez úspěchu.
  7. Ahoj, kamarád ze servisu mi přinesl náhradní koberce, ale do 307 asi nebudou
  8. Lví-ček

    Diagnostika - Havl. Brod a okolí

    Kontaktuj KIRKIZE. Má autoservis v HB. Mohu ho jen doporučit.
  9. Lví-ček

    Příspěvky

    Tak jsem dneska díky KIRKIZOVI vyřešil problém. Pomohl mi opravit stržený závit na vaně a vyměnit olej. Sám bych si to neopravil. Děkuji, že jsou členové, kteří pomáhají ostatním.
  10. Lví-ček

    poděkovaní KIRKIZOVI

    Také bych rád poděkoval KIRKIZOVI za opravu strženého závitu na olejové vaně a výměnu oleje. Sám bych to nezvládl. Díky. :-)
  11. Lví-ček

    Příspěvky

    Ahojky, tak jak se daří? Čeká vás něco na autě? Mě výměna oleje a vyvrtání nového závitu v olejové vaně a nejspíš výměna čepů nebo stab. tyčky na přední nápravě. Nějak mi to začalo tlouct. [upravil dne 6/9/14 03:51 od Lví-ček]
  12. Lví-ček

    klimatizace

    Ahoj, včera jsem si při cestě z Brna na odpočívadle všiml čůrku pod autem. Trochu mě to vyděsilo. Když jsem k tomu přivoněl byla to obyčejná voda. Bylo vedro. Že by z klimatizace? Normálně před cílem klima vypínám a nikdy jsem se z něčím takovým pod autem nesetkal.
  13. Lví-ček

    Demontáž zadního stěrače

    tak jsem namontoval nový stěrač jsem zvědavý jak dlouho vydrží na autě.
  14. Lví-ček

    Demontáž zadního stěrače

    To mě právě taky napadlo, abych to pak povolil.
  15. Lví-ček

    Demontáž zadního stěrače

    Ahoj, tak v pátek 13. jsem vykouknul z okna a týpek mi právě cloumal se zadním stěračem.(Měl jsem ho tam asi 4 měsíce). Než jsem otevřel okno tak ujel. Bohužel stál se svým autem bokem a neviděl jsem spzetku. Policie se mi vysmála, že s popisem modrá metalická asi 106 a týpek v červeném triku a tmavými kraťasy nic nenadělají. Nyní musím koupit celé to rameno a stírátko. dá se to nějak zabezpečit? Npadlo mě na tu rovnou plochu matky co dosedá na to rameno kápnout trrochu sekundového lepidla, ale při další demontáži bych to asi nesundal a mohl poničit závit. Kdyby nekoho něco napadlo tak děkuji. Nebaví mě každou chvíli kupovat nový a vyhazovat peníze.
  16. Lví-ček

    nečitelné číslo motoru

    Jo díky. Myslel spíše typ. Jsem v těchto věcech laik. Zkusím tvojí radu. Jen netuším kam to vůbec koukal a kde to najdu. Je to klasický 1,6 motor TU5JP4.
  17. Ahoj, dnes mě technik při technické kontrole upozornil na nečitelné číslo motoru. Zeptal se zda hodlám auto prodávat. Prý by s tím byl velký problém. Dále mě upozornil, že za dva roky na další technické už mě s tím vyhodí. Poradí mi někdo co dělat. Ve velkém techničáku žádné číslo není a určitě mě čeká hodně běhání po úřadech. Máte s tím někdo zkušenosti? [upravil dne 7/4/14 11:40 od Lví-ček]
  18. Tak v příspěvkách jsem našel, že to dělalo zadní levé kolo. Objednám a ozvu se.
  19. Můžeš mi poslat ve vzkazu link? Je těžké si to vyměnit?
  20. Ahoj Koblihu, od doby co jsi mi vymazal ty hlášky tak to přestalo. ted se to objevilo znovu. Tusím, že tehdy to dělalo zadní levé kolo. Spínač klidně koupím, když mě to přestane zlobit.
  21. Ahoj oživím téma, při pomalé jízdě mi to dělá to samé a objeví se hláška abs falaut. příští týden mě čeká TK může se jim to objevit při testu na válcích a vyhodí mě případně z technické? Problém s abs řeším snad od doby co mám auto, občas to dělá pak zase ne a už jsem z toho bezradný.
  22. Lví-ček

    Vrzgave piskanie

    Ahoj oživím toto vlákno. Už se to nedá vydržet při každém rozjezdu slyším vrzání až třesení, mám pocit jako by se otřásal celý motor. Podle mě je to od výfuku, že by silenblok nebo utržený držák? Jsem z toho zoufalý a příští měsíc mě čeká technická. Nemohou mě s tím vyhodit?
  23. Lví-ček

    Příspěvky

    Tak se nám blíží konec roku. Přeji všem mnoho štěstí, zdraví a pohody v roce 2014.
  24. Lví-ček

    Demontáž zadního stěrače

    Jo díky. To je tak když si člověk chce něco udělat sám [upravil dne 30/12/13 14:24 od Lví-ček]
  25. Lví-ček

    Demontáž zadního stěrače

    Ahoj, o víkendu mi nějaký vandalové nebo opilci ulomily ramínko zadního stěrače. Zůstal mi tam ten kousek co je na hřídelce. Bohužel poškozený. Protože jem neměl stahováček tak jsem hliníkový kroužek pilníčkem a pilkou odstranil. Bohužel jsem pilkou zajel do toho tisícihranu a několik vroubku na kraji směrem ke sklu líznul. Pujde tam nasadit nové ramínko nebo budu muset sehnat motůrek s hřídelkou? Koukal jsem na ceníky v Peugeotu a orientačně autokelly a cena 560,- mi přijde docela ulítlá za kousek plastu s pružinkou.
×
×
  • Vytvořit...