Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar,

myslim, ze som prvy pre tento krat a dufam ze to tu este nie je.

tak ako, tesite sa?? lebo ja sa uz neviem dockat

zatial vyzera zostava celkom paradne, tak dufajme ze tento krat to vsetkym ukazeme :D:D

btw. kolki z Vas z Ciech pridu do BA alebo KE? :papa

[upravil dne 27/4/11 12:51 lubikpo]

Odesláno

tak sem viděl první třetinu a stačilo mi to:(

na MS teda nevim nevim,jestli budou hrat jako teď:myslim

a jestli MS budu sledovat,zatim sem MS sledoval ale letos,to je ve hvězdách:myslim

Odesláno

Slovenskooo!Jasné,že držím palce našim,ale cellkove sa teším na pekný hokej.Ak ho ešte budú hrať naši...:super.Ak to nepôjde ako chceme,nevadí-život pôjde dalej.O svojho Partnera sa musím postarať aj tak sám-prasknutú pružinu pérovania,mi určite nepríde opraviť nikto s národného mužstva-to aktuálne riešim. A preto-Slovenskooo!

Odesláno

mame posledny tah ,kedy mozme ziskat medajlu lebo takychto hracov uz asi tak skoro mat nebudeme ,tato generacia uz konci ,majstrovsta u nas tak dufam ze budu nadrzany na medajlu jak hovada:D:D:D:D

[upravil dne 27/4/11 19:30 Martin 1981]

Odesláno
HD ČT nic moc.. zkus se někdy podívat na německý SKY Sport HD 1 či 2, to obraz,zvuk a zážitek z fotbalu daleko lepší...

No to víš, taky by se mi HD satelit líbil, ale kdo by to platil?! Jsem rád, že chytám alespoň tu 4. síť a na tý mojí 32\" TV je to i tak pěkný ;)

Odesláno

ČT HD a Nova HD se neplatí je zdarma... ostatní se dá přes net vysdílet či drobounce poplatit....HD přijímač seženeš kolem 5tis... já to řešil před nedávnem a naprostá fantazie na mé 50ˇ full hd plazmě... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...