Přejít na obsah

jamad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

Vše od uživatele jamad

  1. jamad

    Peugeot 106 - výměna brzd (destičky)

    Takže jsou tam normálně hlídače a zarazí se to? Tak super, o víkendu to přehodím. Díky
  2. jamad

    start zo studenim motorom

    Ahoj, lambda by to mohla být, ale asi nejdřív kouknout na dia. Kontrolky žádné nesvítí? Při lambdě by měla problikávat dia motoru.
  3. Ahoj klubáci, budu měnit na P106 1.1 44 kw r. v. 2002 přední desky a kotouče. Brzdový systém je Bendix bez ABS. Chtěl bych se zeptat jak je to s destičkami. Nasazují se jakoby vyoseně nebo standartně, tedy deska na desku. Dotaz vznáším z důvodu, že nyní jsou na autě nasazeně vyoseně, je to tak tedy správně? Desky jsou to viz. např tyto: http://www.brzdove-desticky.com/zbozi/31350/BRZDOVE-DESTICKY---PREDNI-PEUGEOT-106-------1996-.htm Děkuji za případné postřehy.
  4. Ahoj, nechci zbytečně otevírat nové téma, tak zkusím oživit toto. Potřeboval bych také projet dia, koupil jsem před dvěma týdny malého prcka 106 a po příjezdu se rozsvítila dia motoru. Motor však běží naprosto bez problému, vyměnil jsem všechny základní věci, filtry a náplně, takže předpokládám, že to může být chyba jen jednotky. Je tu někdo v okolí Plzně s dia, nebo máte nějaký šikovný kontakt, kde by mě mohli napíchnout a kouknout co to může být za chybku. Děkuji:)
  5. jamad

    Potkal jsem klubáka...

    Ahoj, dnes jsem na semaforech u fakultky čekal na červenou za Stuchym, tímto ho zdravím
  6. jamad

    Jak jste na tom s mateřským jazykem?

    Tak koule jak brno:) 4 chyby. Já stejnak vždycky opisoval:-D
  7. jamad

    Double kill GTi-6... :(

    Ty vago ... to nevím co bych si počal. Bych toho kdo to provedl taky zapálil, kdyby se mi dostal pod ruce.
  8. jamad

    nová škoda

    No tady je vidět, jak hodně zasahuje do designu VW. Taky souhlasím, že by se měli držet stylu nového Superbu.
  9. jamad

    Výměna chladící kapaliny

    Děkuju. Je tam rozdíl, ale zítra na to kouknu tak to bude jedno z toho určitě.
  10. jamad

    Výměna chladící kapaliny

    Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak oživím toto staré. Chystám na výměnu chladicí kapaliny a chci se zeptat na odvzdušňovací ventily. Ten v kroužku je na topení, že a kde je na tom termostatu? Mám 2.0 16v r. v. 1996.
  11. Taky jsem jednou šetřil celou nádrž a vydržela mi dva týdny a najel jsem 850 km:-D
  12. Já jsem nedodělal vejšku. Začal jsem dělat živnost a jsem spokojený. A měl bych doplňující otázku k anketě, jestli třeba někdo nemá certifikované rekvalifikační vzdělání?
  13. jamad

    ukažte svoji 406

    Taky bych řekl, že si tím moc nepomůžeš, když budeš parkovat přes čáru.
  14. jamad

    vyfuky...

    Zrovna chci měnit výfuk, tak by ho mohli sundat, hned bych měl o práci míň ... ale vážně, dneska se opravdu krade úplně všechno, nevím co bych dělal, kdybych přišel k autu a neměl výfuk, vzteky bez sebe asi.
  15. jamad

    vysoká spotřeba 1.8 16V

    s tím dvoulitrem, já jezdím denně do práce krátká trasa 10km 90% město, s klimou jezdím za 10:) ... Takže bmw je spořivější, nebylo lehčí třebas?
  16. jamad

    Majstrovstva sveta v hokeji 2011

    Švédové byli lepší. Ale i tak jsem se opil jak debil, jak bylo psáno, král je mrtev, ať žije král!
  17. jamad

    Motorkáři

    Mě tady nejvíc vadí hovada v BMW, Audi apod. protože ti to, co dělají hovada motorkáři jen za hezkého počásí, tak oni to dělají po celý rok:)
  18. jamad

    test 406 3,0V6

    Jak to? Zařadím D a jedu, ne?
  19. jamad

    test 406 3,0V6

    Jojo, proti automatu nemám výhrad, je to vynikající věc, mám ve služebním passatu dsg převedovku a když přesednu zpátky do svého, nechce se mi moc řadit:) .. jen mě zajímalo, jestli ty 152 kw motory spojovali i manuálem. Nebo jestli to dělali jako u 2.7 hdi, které je spojeno jen s automatickou převedovkou. Kdyby tak byly fufníky, závidím třílitry;) majty: Jinak perfektní kup;)
  20. jamad

    test 406 3,0V6

    Taky krásnej, modrá tomu moc sluší. Hloupá otázka, dělaly se nové třílitry i v manuálu?
  21. jamad

    Konec SWatouše

    Ježiš, já kolem toho včera jel, ani jsem si nevšiml, že to je peugeot. Jsem rád, že jste vyvázli zdraví, vypadalo to opravdu děsivě.
  22. jamad

    Predna naprava - klepe

    106šťák: Bouchají většinou ty svislé, jsou rozdílné u old modelu a new. U starého modelu mají tvar L.
  23. S tím chipem ... známý kupoval vw boru 1.9 tdi chipnutou po prvním majiteli, měla najeto 300t km při koupi. Už ho má přes rok, auto je stále jak nový. Takže je to jen a jen o tom jak k tomu člověk chová a stará se o to.
  24. jamad

    Koupe 406 Break 2.0 16V

    Ahoj, mám sice sedan, ale to nemá vliv. Mám ho dva roky, zatím jediné co jsem měnil tak je olej. Motor je bezva, tichý a hodně kultivovaný, na to jak je starý. Se spotřebou to mám ve městě kolem 10ti litrů a na dálku kolem 8 a to že nejezdím nějak vyhlídkově. Za ty prachy je to hodně muziky.
  25. jamad

    Jakou používáte navigaci?

    Já používám Navigon 1310, sice to zobrazuje jen to základní, ale dojel jsem s tím taky všude:) Nejdál mě zatím dovezla do francie a překvapivě tam všechny silnice byly:)
×
×
  • Vytvořit...