Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takze dneska operace zlomena pruzina, k memu neskryvanemu prekvapeni bylo v haji fakt to horni lozisko, ac SKF kupovany v Peugeotu, tak po tech 4 letech totalne zrezly, kulicky vymackany drahy mimo sva puvodni umisteni v kleci a vubec to nedrzelo pohromade. Horni a dolni miska OK. Provizorne tedy namontovan cely jiny tlumic s namontovanou pruzinou ( z 2.0 16V) a uz objednavam komplet vsechny tlumice Kayaba Excel G + obe predni pruziny Kayba a horni loziska od Meyle

Odesláno

Jo, tahle provizorka mi vydržela na stříbrný asi rok a půl, než jsem auto prodal (vyměnil jsem teda i druhou stranu) a pak chtěl koupit komplet nový tlumič, uložení a pružiny, ale vycházelo to myslim na 5-6k na jednu stranu (nevim, přesně, ale bylo to dost, tak provizorka jezdí v podstatě dodnes)...

Na kolik tě to vychází, že bych udělal taky prevenci u HDička (protože mám blbýho tucha, že od rupnutí nemá daleko)...

Odesláno

cekam na kalkulaci, MOC v Elitu je 13 (tlumice+pruziny) a loziska cca 800/par (internetove eshopy), do tech 9 bych se chtel vejit

Odesláno

My pružina na pravém předním kole rupla bezdůvodně,naštěstí když auto stálo v garáži.Horní uložení jsem mněnil půl roku nazpět a po kontrole bylo bez jakýkoliv vad.Holt jsem mněl štěstí v neštěstí,i když mi prasklá pružina propíchla prachovku na nápravě

Odesláno
cekam na kalkulaci, MOC v Elitu je 13 (tlumice+pruziny) a loziska cca 800/par (internetove eshopy), do tech 9 bych se chtel vejit

Takhle vypadá kalkulace od člena Badisak tady na klubu dodává kvalitní díly a je snim perfektní spolupráce.

Horní uložení kompletní přední (uložení a ložisko) SNR - 792 Kč sada na

jeden tlumič, zadní uložení SNR - 152 Kč.

Tlumiče plynokapalinové Bilstein B4 - přední 1095 Kč kus, zadní 1020 Kč

kus.

Péra CS Germany - přední 692 Kč, zadní 686 Kč - kus.

Tohle je taková zlatá střední cenová cesta

[upravil dne 17/12/12 22:08 od Roky]

Odesláno

tak mam objednano od Badisaka, komplet tlumice Kayaba Excel G za 5000 a horni loziska Meyle za 740 par

[upravil dne 18/12/12 11:12 od Ferry]

Odesláno

Tak ať si Ferry opět plně pojízdní. Vím, jak si to měnil horní uložení a zanedlouho i já:D. Tak doufám, že mě to nepotká taky! Navíc jsme to měnil jako to měl Ferry myslím a to Monroe + ložiska SKF.

[upravil dne 18/12/12 16:42 od OK406]

Odesláno

Já jsem ložiska měnil nedávno, takže doufám, že mě to taky nepotká.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Hlasim se do klubu.

Vcera pri odjezdu z prace hodne divny zvuk pri zataceni od predniho kola. Zbezne jsem okouknul, ael niceho si nevsiml. Cca po trech km cesty domu jsem videl jeste otevreny servis (~17:30), tak jsem je pozadal o prohlidku.

Suma sumarum jeda pruzina praskla, u druheho kola horni ulozeni take nefukcni, cimz byla pruzina ve spodnim ulozeni vytocena. Je potreba take nove tlumice, jeden jsem poskrabal tou prasklou pruzinou, plus tedy nove horni ulozeni. Oprava ~10000Kc.

Auto 307SW ma najeto cca 180000km

[upravil dne 30/1/13 08:39 od pazout]

Odesláno

Že by si se stal zachvilku i ty naším členem?? Raději to preventivně vyměň. Uvidíš, v jakém jsou stavu a hlavně, předejdeš nepředvídatelné situaci, kdy by ti pružina praskla v nejneočekávanější dobu a místě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...