Přejít na obsah

bosslibor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    339
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Horní Němčí
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bosslibor's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

5

Popularita

  1. Zdarec ten samí problém na 206+ , rampa ok , klapka taky , dia nic vše ok už jen vstřiky nebo teplotní čidlo , když to ted stálo na tom sluníčku tak bez problému ale jak to schládne tak to udělá ale jinak moptor pak jede parádně , řešil to někdo ?
  2. bosslibor

    Chyba P 0140

    zdravím , mě dia napsala " obvod přepínacího ventilu vhánění sekundárního vzduchu "A" rozpojený , dělá to jen někdy ne vždy rozsvítí kontrolku za par dní zhasne a je klid a za měsíc třeba zas znovu , je to 2.2 i 2004 , jí po čerpadle nebo ventilu ? Chápu to dobře podle serviceboxu že ventil je č. 1 ?
  3. Ahoj , mám dotaz dia píše přerušený obvod bočního airbagu řidičovy sedačka ,trvele . peug 407 sedan el. sedadla kuže . Máte z tím nekdo zkušenost ? zkoušeli sme konektory pod sedadlem ale beze změny , žeby kabel v opěradle nebo přímo na bagu ? popřípadě jak dostat boční bag ze zedadla ? děkuju za radu
  4. bosslibor

    Guľové čapy - výmena

    dnešní výměna čepu , doma na heveru asi hodinka práce i s kafíčkem šlo to líp než sem čekal , jinak starší model 2004 a nový čep s nerez krytkou gufera ,já tam měl čep s kuličkovým ložiskem a nový má už válečkové , tuším LEMFÖRDER asi 1400 kč ? pokud ste trochu zruční zvládáte bez problému doma .
  5. bosslibor

    čidla tlaku v pneu

    Ok tak nejak sem to tušil , každopádně dík za názory
  6. bosslibor

    čidla tlaku v pneu

    právě to hlásí na střídačku defekt a podhuštěné normál to po přezutí jelo a pak tomu hráblo, asi bude to čidlo špatné , eště to zkusím vypustit a nafůkat znovu jestli se to neobudí kdyžtak asi výměna .
  7. bosslibor

    čidla tlaku v pneu

    Čau trochu to oživím , možná špatně hledám ale nenašel sem to tu , jedno čidlo mě začalo pořád hlásit defekt nebo podhuštěné pneu , v podstatě na střídačku nezávisle na tlaku v pneu , ten je stejný ve všech kolech a 3 ok a jedno zlobí , de to nějak zkalibrovat v DIA nebo senzor je KO ?
  8. šmejd popelník mě ide blbě otevírat , až tak na 12 zatlačení v určitém místě odskočí eště že ho nepoužívám ,
  9. bosslibor

    Dorobenie JBL

    děkujů
  10. bosslibor

    Dorobenie JBL

    Zdravím , kluci nemáte náhodou někdo parametry origo subwoferu JBL , já koupil auto už s vyměněným a je tam jakýsik malí bachratec který ani nevleze pod mřížku , min majitel tam asi nabastlil co měl
  11. tak to už sem dlouho neviděl aby někdo rozebral motor u testu a mosím řéct že ta 1.2 vypadá velice dobře po technické stránce .
  12. Čau dotázek mě ten popelník trochu zlobí blbě sa otvírá a aj zavírá , zatlačím na něho a neotevře se až třeba na třetí silnější zatlačení a se zavíráním je to to samé , občas když ho chcu otevřít zavře se ještě víc až pod hranu pan. kl. , de to nějak rozchodit to otvírání zavírání ?
  13. zdarec opět to oživím , zničeho nic mě na 406 2.1td 97 přestala fungovat dálka u centrálu , diodka svítí a klíčem manuálně to zamyká ale taky to jednou zazlobylo že to nezamklo ani klíčkem , napadá mě zámek ve dveřách a navíc zároveň s tím jak zavřu tak místo stmívání mě vnitřní světlo rychle byká a pohasíná . Pokud ale zamknu tak zhasne hned mohby špatný zámek způsobovat aj to blikání vnitřních světel ?
  14. jo už sem to zjistil budu to moset sehnat tu přetěsňovačku už mám
  15. http://www.autodiesel13.com/en/gasket-kits-36/epic-psa-repair-kit-576.html?cId=0 chlapi nevíte či tato sada obsahuje aj těsnění solenoidů ? na uzavírání nafty při vypnutí motoru
×
×
  • Vytvořit...