Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Už to jde i od Godziláka, měl tam čarku hned za adresou a tak to nešlo Citovat
godzila.01 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 koblih69 : Určitě... Benžík : Vím, už jsem to opravil... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Radku jsem po včerejšku ještě trochu unaven... Tak mi to dnes nějak nejde Citovat
Devils-night Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Sytic:zalezi jak moc se budes snazit Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Ale pruziny urcite vymen na oboch stranach Citovat
MJSytic Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 No to asi vyměním. Teď jsem ještě koukal na ty fotky a vypadá to, že mi ta mrcha rozřízla i manžetu na poloose:( Takže to je další \"pěéťo\" Citovat
Driver Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 sytic: víš co se říká, \"jak na Nový rok, tak po celý rok\" tak doufej, že to nebude platit v tomto případě, jinak dopadneš s autem jak godzila Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 No tak doufám, že to platit nebude Ale pokud jo, tak se to vyřeší jednoduše viz. nabídka od Devilse :aut Jinak jsem se na to byl znova mrknout a v manžetě je opravdu díra:( Vypadá to ale, že jsem jí tam udělal já, jak jsem točil kolama, abych dal auto dál od stěny a mohl se k tomu dostat :bacha [upravil dne 2.1.11 14:01 MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 akorat mam jeden problem, tenhle tyden nemam v Pze monterky Citovat
igor.sk Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 nechcem sa moc medzi Vás pliesť, ale mi to tu pripadá ako porada generálneho štábu samá hviezda pozdravujem. Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 Ferry: A kurňa Kdybys měl zlomenou ruku, nebo tak... Ale když nemáš svoje monterky, tak to je neřešitelná situace Co budeme dělat? Jóó už vím. Dělat budu já a ty budeš jen radit:super;) [upravil dne 2.1.11 14:18 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 igor.sk : To víš, už jsme na klubu nějaký ten pátek, tak to naskákalo Navíc, problém na mém autě se musí řešit vždy na nejvyšší úrovni :aut Citovat
comm Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Ja som opravoval stricovy pruzinku prdla mu prave ked vychadzal z garaze. Znicila mu dokonca aj tycku stabilizatora spolu i s manzetou. Fotky nemam ale dost podobne tu kolegovy- Treba kontrolovat tie loziska v hornich ulozenich!!!!!!!!!! Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Ferry:... Ale když nemáš svoje monterky, tak to je neřešitelná situace Co budeme dělat? Možná, že když se k Ferrymu přitulí Tvoje drahá polovička, tak by se vešli do Tvých montérek oba a Ty bys pracovat nemusel. Je ale otázkou, co by se stalo s tou nemocnou pružinou .... [upravil dne 3/1/2011 14:31 Medvěd] Citovat
MJSytic Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 Treba kontrolovat tie loziska v hornich ulozenich!!!!!!!!!! Tak já to tam mám 3roky \"nový\" (měnilo se to tenkrát s tlumičema) A když ti v servise tvrdí, že je to podle nich OK, tak co naděláš?! Měli pravdu, bylo to OK, záruku to vydrželo ... [upravil dne 3.1.11 14:54 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 Medvěd: Hhmm, to není špatnej nápad, ale nevím, co na to doma Vidím to tak, že se bude čekat, než si je Ferry přiveze;) Citovat
JirkaB Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 praskla mi minulou zimu, když auto stálo. Až jsem to opravil, tak jsem to nemohl nastartovat, musel jsem zmáčknout červené tlačítko v kufru (nemají všechny modely) pak už to bylo ok. PS: nová pružina už mi nepasovala jak origo do horního uložení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.