Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to asi vyměním. Teď jsem ještě koukal na ty fotky a vypadá to, že mi ta mrcha rozřízla i manžetu na poloose:(:bacha Takže to je další \"pěéťo\"

post-2095-14109614350047_thumb.jpg

Odesláno

sytic: víš co se říká, \"jak na Nový rok, tak po celý rok\" tak doufej, že to nebude platit v tomto případě, jinak dopadneš s autem jak godzila :)

Odesláno

No tak doufám, že to platit nebude :roll Ale pokud jo, tak se to vyřeší jednoduše viz. nabídka od Devilse :D:aut

Jinak jsem se na to byl znova mrknout a v manžetě je opravdu díra:( Vypadá to ale, že jsem jí tam udělal já, jak jsem točil kolama, abych dal auto dál od stěny a mohl se k tomu dostat :grr:bacha

[upravil dne 2.1.11 14:01 MJSytic]

Odesláno

Ferry: A kurňa :o Kdybys měl zlomenou ruku, nebo tak... Ale když nemáš svoje monterky, tak to je neřešitelná situace :( Co budeme dělat? :aut:D

Jóó už vím. Dělat budu já a ty budeš jen radit:super;)

[upravil dne 2.1.11 14:18 MJSytic]

Odesláno

igor.sk : To víš, už jsme na klubu nějaký ten pátek, tak to naskákalo :papa

Navíc, problém na mém autě se musí řešit vždy na nejvyšší úrovni :D:aut

Odesláno

Ja som opravoval stricovy pruzinku prdla mu prave ked vychadzal z garaze. Znicila mu dokonca aj tycku stabilizatora :D spolu i s manzetou. Fotky nemam ale dost podobne tu kolegovy-

Treba kontrolovat tie loziska v hornich ulozenich!!!!!!!!!!

Odesláno
Ferry:... Ale když nemáš svoje monterky, tak to je neřešitelná situace :( Co budeme dělat? :aut:D

Možná, že když se k Ferrymu přitulí Tvoje drahá polovička, tak by se vešli do Tvých montérek oba a Ty bys pracovat nemusel. :D Je ale otázkou, co by se stalo s tou nemocnou pružinou ....:myslim

[upravil dne 3/1/2011 14:31 Medvěd]

Odesláno

Treba kontrolovat tie loziska v hornich ulozenich!!!!!!!!!!

Tak já to tam mám 3roky \"nový\" (měnilo se to tenkrát s tlumičema):( A když ti v servise tvrdí, že je to podle nich OK, tak co naděláš?! Měli pravdu, bylo to OK, záruku to vydrželo ...:bacha

[upravil dne 3.1.11 14:54 MJSytic]

Odesláno

Medvěd: Hhmm, to není špatnej nápad, ale nevím, co na to doma :myslim:D Vidím to tak, že se bude čekat, než si je Ferry přiveze;)

Odesláno

praskla mi minulou zimu, když auto stálo. Až jsem to opravil, tak jsem to nemohl nastartovat, musel jsem zmáčknout červené tlačítko v kufru (nemají všechny modely) pak už to bylo ok.

PS: nová pružina už mi nepasovala jak origo do horního uložení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...