Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

včera bylo teplo tak jsem se chvíli věnoval autu.
na levým prahu v předu bude velice brzy díra a vzadu už to začíná taky.
takto vypadá levej ačkovej sloupek.
pravděpodobně dojezdí technickou (rok a pul) a pujde na díly. 

20190226_131509.jpg

Odesláno (upraveno)

tohle jsem nechal vyvarit uz asi pred 5 lety ;) mozna mam v mym vlakne i nejaky fotky, zatim dobry ;) Shnilo mi to presne jak tobe, od te gumy smerem dolu, ale pod pantem jsem to mel jeste zdravy, u tebe to vypada hur. Njn 24let se uz projevi i na poctive pozinkovany kastli :(

jo a na strese mam taky asi tri - ctyri tupky, kde se mi zacina origo cirej lak loupat, vzdy v miste, kde do toho seknul kaminek. Horsi je to ale na kapote, kterou jsem koupil nastrikanou v barve, ale neorigo, tam to zacina lezt dolu strasidelne :(

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

@Ferry: vím o tom že jsi to vyvařoval. Dohledal jsem to u tebe 2011 už v té době jsem to měl lehce nafoukli. za 8 let je tam pěkná díra :D ale jak říkáš za tech 24 let se to už projeví :)

@Charlie 1: když mě to začalo rezivět tak mělo auto cca 15 let. vydrží ti ještě hodně dlouho ;)

Odesláno

Kapotu přelaknout není problém. Po obrouseni to může vypadat podobně na obrázku níže. 😄

Ale je mi jasné, že u tak starého auta, které má vydržet do další TK, to nemá smysl. 

20190220_082445.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To už jsou tak 20tý kola na 406 co jsi dal, ne? Snad každý rok jiný kola :aut Se pak stavím a zkusíme je dát na parťáka, jak to bude vypadat, ono 16" na parťáka moc není, za nějakej příjemnější peníz. 

Upraveno uživatelem Šalda
Odesláno (upraveno)

zatím jen 17 různých kol :) mistrály do toho počítám jen jednou a to jsem měl tři sady.  
nejdýl jsem měl atlantisy ty byly na autě par let.
ale neboj už končím. 16" jsou ideál ty mě vyhovují ;)

Upraveno uživatelem čakom
Odesláno

Tak sem se docela trefil :autAtlantisy jsou jedny z nejhezčích kol, obyčejný, ale právě proto pěkný. Kdyby je dělali i v 16" tak je beru hned na auto. A máš pravdu, 16" jsou na naše silnice ideál. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nevydržel jsem a trošku jsem tunil :D
váleli se mi doma třmeny z 2.0 tak jsem je nahodil.
při té příležitosti jsem vyměnil i pravou kost stabilizátoru. ta byla ještě původní od koupě auta. vydržela 209 000 km :mrk + km které s ní najel předešlí majitel. Koukal jsem co je to zač a byl to lemforder. 

20190429_195722.jpg

20190430_142819.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

na levým zadním lemu se mi udělal puchýř. myslel jsem si že ho odbrousím a ošetřím.
Nakonec jsem na něj musel vzít šroubovák protože tam byla pěkná vrstva kitu od opravy v německu.

20190629_154004.jpg

20190629_154344.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...