Dadadavid Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Posledni prispevek do teto diskuze ode mne:Citim se celkem trapne,ze opet nekdo oddelil diskuzi se mnou a uz po treti je v nazvu muj nick... a vzkaz pro Jenyho:Nezastavej se me,nebo se vzbourej i proti tobe,jen bych tem lidem pral videt,jak se citim pri tom,kdyz ctu to,co mi pisou...Oni totiz nevedi,ze toto forum je moje srdecni zalezitost a beru ho plne vazne,bohuzel pro nekoho az moc... Rikejte mi ze jsem blazen a urazejte me,ja tohle forum budu mit vzdy rad,protze tady najdu vzdy to,co hledam a jsou tu i dobri lidi s kteryma je super rec.. Radku,diky ze jsi odstranil z nazvu muj nick [upravil dne 1/2/11 20:23 Dadadavid]
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Sakra tak přemejšlej než něco napišeš, ja když to čtu tak nechápu kde se v tobě bere ta odvaha vubec napsat to co čtu tady o pár řádek výše Ad oddělení příspěvků, neoddělil jsem jen tvoje, ale všechny ktere diky tobě zničili Oniho vlákno [upravil dne 1/2/11 20:13 Radek Hurvajz]
Jeny Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Davide, přišlo mi trošku zvláštní ti napsat napiš, avšak s Radkovo příspěvkem nade mnou s tím myšlením naprosto souhlasím. Omlouvám se za přidělávání práce moderátorům
John_Ice Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 myslím si že tě nikdo nikam vyhazovat nebude...nikoho neurážíš,jenom jsi jak když tě pustili ze skleníka...žádná realita nic. Ted mi snad prominou těch kterých se to týká...jako když dítěti z děcáku je 18let a musí se starat sám o sebe a on vlastně neví jak život je těžkej a co musí udělat,aby se postaral o sebe,protože do té doby měl na to vychovatelky.(možná teď se to v těch domech zlepšuje na přípravu života) stejně jako když jsi psal ohledně matematiky....nejde ti to,ale tu na forku jsi geroi...neměl by jsi se nad tím opravdu za:myslim [upravil dne 1.2.2011 20:28 John_Ice]
BV406 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Dadadavide, klidne pis, ja si tebou zalozena vlakna vzdycky rad prectu ... aspon neco mi zvedne mou blbou naladu
Sagic Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Dadadavide ukaž mi, kde tě kdo v tomto vlákně uráží A řekni mi, jak tě tady mají lidi brát vážně, to opravdu nejde. Co takhle zkusit hledat chybu nejdříve u sebe než ze sebe dělat chudáka, na kterého si všichni zasedli a kterému všichni ubližují, hm? Jen se obávám, že je na to už pozdě, prostě jsi se tady na foru nějak uvedl a už se to s tebou potáhne navždy. Promiň mi tu upřímnost, ale tak to je a jediný, co můžeš udělat je smířit se s tím a do budoucna víc přemýšlet než něco napíšeš. Já osobně proti tobě nic nemám, piš věcně k tématům, nesnaž se přispět za každou cenu a chovej se jako dospělej chlap.
Dadadavid Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 tak mas pravdu no,ale treba se moje povest vylepsi,az me poznate osobne.pevne v to verim
Stifler Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Dadadavid: Možná máš pravdu, možná ne. Jsi mladý (věkem i zde na fóru), proto \"starší\" lidé mají občas problém pochopit tvé příspěvky. Ty se ptáš na spoustu věcí nebo prostě jednáš, aniž bys předem důkladně promyslel, co hodláš udělat. Neříkám, že to tady někoho pobuřuje, ale i kdyby jo, tak se z toho dostaneš. Tvoje osobnost uzraje a budeš se tady cítit lépe, ale chce to ještě hodně času a pochopení od ostatních uživatelů fóra. Neřikám, že já bych byl nějaký stařec - ani zde na fóru ani věkově, ale jsou věci, které bych sem nenapsal, nebo bych nad věcmi, nad kterými přemýšlíš, ani nepřemýšlel. Ber to s nadhledem a vytrvej. Ani to třeba sám nepoznáš, ale tvoje příspěvky budou mít časem úplně jinou \"kulturu\".
Péťa Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Obávám se, že Tě nepoznáme. Sice jsi chtěl něco zorganizovat (), ale bez výsledku. Zájemci jsou stále. Jinak můžeš přijet sem:
Dadadavid Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Peta: No ten muj sraz,tam jsem naposled psal ja a uz nikdo nenapsal a to zimni klouzani,to je co do vzdalenosti a i do toho kolem pro me finance celkem narocne,to bych nyni nezvladl,treba ted mam auto v servise a jen kvuli montazi zadnich brzd a novemu valecku tam necham 9 stovek Jojo,neni to jednoduchy zivit auto,ale tak nejak to zvladam PS: A navic se bojim aby me tam nekdo nezabil (samozrejme sranda ) [upravil dne 1/2/11 21:09 Dadadavid]
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 To viš že jo, už si brousim zuby abych tě zahryznul:D
Dadadavid Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 No jestli jsi ten plesatej co jsi mi ukazoval posledne na tech fotkach(jakože ne) ,tak ti šlohnu protézu :D
Sagic Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Chceš zorganizovat sraz a necháváš to na ostatní místo abys sám vybral místo, datum a hodinu. Přece napíšu třeba dva termíny a dám hlasovat s tím, že uzávěrka hlasování bude třeba týden dopředu. To je tak složitý? To je o ty tvoji nevyzrálosti, prostě jsi ještě nedospěl..
Péťa Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Nemůžeš se ptát, kdy máme čas. Prostě navrhni termín a místo.
Dadadavid Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Sagic:Vis to je prave tak,ze se chci prizpusobit vsem ...Tak prave cekam,aby mi kazdej napsal,kdy ma volno a tech co bude nejvic na urcity datum tak to datum zustane ..Vzdyt ten sraz nijak nespecha,nikdo preci zatim neumira
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No jestli jsi ten plesatej co jsi mi ukazoval posledne na tech fotkach(jakože ne) ,tak ti šlohnu protézu :D No na ty fotce jsem fakt nebyl, ale na tu pleš bacha:D
victory Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 takhle svět nefunguje.... napíšeš čas, místo dostatečně dopředu a buď se přizpůsobí nebo ne.
Stifler Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Dadadavid: podívej se třba do vlákna s Trutnovskym minisrazem, tam je fotek s Radkem spousta.
dzavel Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Co si udělal pro to, aby jsi měl práci? Poslal emaily? Koukal na internetu jestli někdo nenapíše, že přijme zaměstnance? Napsal na forum? Asi se Ti to zdá dost, ale výsledek vidíš sám. Nemáš praxi? Vem práci za menší plat ať praxi získáš. Znám řidiče, kteří pracují 6hod denně a vydělají si minimální mzdu. Taky jsem začínal jako technik za min. mzdu;). Tvá upřímnost je hezká věc, ale než něco napíšeš, tak si na otázku napřed odpověz sám a pak teprv napiš.
Recommended Posts