Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
K Markově fotce

Pánové plašiči. Fotka, kterou sem chtěl Marko vložit je stará minimálně 2 roky, spíš ještě o něco víc (poznám to podle toho, že v ulici ještě nejsou nalajnovány modré zóny) a proto může být jen těžko použita nějakým \"chmatákem\". Vaší reakci bych byl ochoten pochopit, kdyby šlo o AKTUÁLNÍ umístění auta v čase Č, kdy to sem Marko prsknul, jelikož ale jde o fotku starou několik let, pak byste tedy také měli dbát nad tím, abychom si nikde neuváděli adresu, RZ auta apod. Já to třeba mám všude uvedeno a nemám sebemenší problém, naopak mě docela vadila anonymita některých tajnůstkářů, když jsem se třeba zde v klubu staral o aktivaci řádného členství a každý měsíc jsem musel vyloženě páčit a prosit o doplnění základních údajů, abych mohl řádnému členu nechat vyrobit kartičku.

P.S.

Fotky auta v profilu mám focené taky před domem, doufám, že mi je kvůli tomu nikdo nesmaže

P.P.S.

Kdyby pro aktivaci členství v klubu platila povinnost mít řádně vyplněné údaje, myslíte si, že by vzniklo třeba tohle vlákno?

zejména jeho konec týkající se P09, který si na anonymitě vyloženě zakládal (a asi i víme proč).

P.P.P.S.

Momentálně v ulici běžně parkuje A8 2010, BMW X5 a X6, VW Touareg a můj P 406 je svou cenou spíš ve spodní třetině pomyslného cenového žebříčku. Netvrdím, že bych byl nadšený, kdyby mi ho někdo šluknul, ale pokud se na ulici kdykoli podívám, tak si říkám: \"Proč by to dělal?\"

[upravil dne 16/1/2011 09:55 Medvěd]

Na to Ti odpovím jen jedno: Proč se asi kradou škodovky víc, než cokoli jiného? Protože je o ně větší zájem a ty drahý auta se zase snáze najdou. Takže proč by kradl mezi těma luxusama to Tvoje? Protože to snáze prodá... ;-)

Ale nikdo tu přeci neříká, že musí ukázat kde bydlí, nebo parkuje? Já jsem taky ukázal na zastávku busu... Když bude potřeba, tak se tam s kýmkoli sejdu, neasi...

Odesláno

Paranoia to rozhodně není, 90% aut se krade na objednávku, proto si tu někdo může najít přesný auto na jaký je poptávka a pak si pro něj jen přijde;)

Jinak jak psal Edison, ukradnout A8 je jedank mnohem složitější než třeba právě 406 a jednak se mnohem hůř na ni shání kupci.

Ale kdo chce kam pomozme mu tam;):papa

Odesláno

Aktuální stav je nějakých 71 kusů. ;)

Prosím, nevyužívejte toto téma k diskuzím na téma \"paranoidní chování\". Je na každém, jak přesně chce mít své bydliště v mapě označeno - nechci a nebudu nikoho nutit k tomu, aby měl \"špendlík\" píchnutý přímo ve vikýři.

Ostatně - není to nutné, ani podstatné.

Guest Scratch
Odesláno
Paranoia to rozhodně není, 90% aut se krade na objednávku, proto si tu někdo může najít přesný auto na jaký je poptávka a pak si pro něj jen přijde;)

Jinak jak psal Edison, ukradnout A8 je jedank mnohem složitější než třeba právě 406 a jednak se mnohem hůř na ni shání kupci.

Ale kdo chce kam pomozme mu tam;):papa

no myslim, ze peugeoti se moc na objednavku nekradou, spis na dily....... a to co se vozi na ukrajinu jsou prave ty X5, a A8. Mimochodem, jdou ukrast uplne stejne jako pazout..... a sherlocka eliminuju tretim podzemnim patrem v garazich. Tam to vykucham a za hodinu mizim s autem pryc...

taky jsem mel nekde auto na google, asi street view :)

Nemuzu to najit :(

[upravil dne 19/1/2011 07:43 Scratch]

[upravil dne 19/1/2011 07:57 Scratch]

Odesláno

Ahoj, tak jsem taky poslal SZ na zápich. Ale jak se tak dívám na mapu, tak severní Čechy = bída s nouzí, na to kolik tady potkávám \"Péček\" všech odrůd. Od Sokolova po Ústí n.L. ani \"Mrně\":nevim

Odesláno

jj, taky jsem koukal, že tam budu z okolí sám. Nejblíž ke mě budou pak Dadadavid z Bydžova a Meldik od Jablonce n. N. :myslim

Odesláno
Ahoj, tak jsem taky poslal SZ na zápich. Ale jak se tak dívám na mapu, tak severní Čechy = bída s nouzí, na to kolik tady potkávám \"Péček\" všech odrůd. Od Sokolova po Ústí n.L. ani \"Mrně\":nevim

Já v UL jsem :super sice bydlím na úřadě, ale na mapě jsem

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...