Pe.Tr Odesláno 28. únor 2020 Odesláno 28. únor 2020 a kdyby někdo chtěl kartu ..... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 (upraveno) Pánové přemýšlím o této kameře, je v akci: https://www.mall.cz/digitalni-kamery/lamax-t6?src=bestsellers Co si o ní myslíte, popř. lze sehnat v podobné cenové relaci nějakou lepší? Děkuji za tip. Výhodou je, že se dá lehce z magnetického držáku odebrat. Upraveno 2. březen 2020 uživatelem Francouz_407 Citovat
*nohafuc* Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Mám ji a jsem spokojenej.Na držáku se dá nastavit i úhel sklonu (tuším 2 nebo 3 polohy) Na důkazní záznam úplně v poho. Podobná je ještě Navitel R1000 a tu má tuším @radim.1008 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 ja mam teda jen Lamax C7 ,ale... ve dne je to OK a v podstate super. Ale jak se seseri tak to jde rapidne dolu a to nemusi byt ani poradna tma...proste v podvecer to je mnohdy na nic:-) Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Tak pak tuhle, jestli není lepší: https://www.mall.cz/digitalni-kamery/navitel-r1000-full-hd-zaznamova-kamera?gclid=CjwKCAiA-vLyBRBWEiwAzOkGVCahk8YSMsQdJZvSqea4hmXM4ON6AEmxFUiZSknvyEaSnzw-s_nXpRoCSTQQAvD_BwE Citovat
Rikic339 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Já nevím.. Mám xiaomi YI a jsem maximálně spokojenej, 60 snimku frekvence, větší úhel záběru.. A podstatně levnější I v noci točí skvěle.. Pár kamer jsem i testoval a lepší byly až kamery nad 6 tisíc Lihous ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 jo ta xiaomi co jsem videl je super jako vse od xiaomi Ja tu lamaxku ale kupoval v dobe kdy podobne kamery byly tak 2x drazsi.Tahle tehda stala asi 2000 Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 před 32 minutami, Rikic339 napsal: Já nevím.. Mám xiaomi YI a jsem maximálně spokojenej, 60 snimku frekvence, větší úhel záběru.. A podstatně levnější I v noci točí skvěle.. Pár kamer jsem i testoval a lepší byly až kamery nad 6 tisíc Myslíš tuhle šedivku? https://cerne-skrinky.heureka.cz/yi-smart-dash-camera/recenze/#section Citovat
Rikic339 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Přesně tu myslím Jasně, nemá GPS (to mi nijak nechybí), senzor pohybu (opět nepotřebuju) a někomu vadí šedá barva že je pak vidět že máš kameru... Ale má i wifi - s appkou jsem nikdy neměl problém - prostě za ty prachy jsem maximálně spokojenej Citovat
Boym Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Já mám https://www.70mai.com/en/dash-cam-pro/ a spokojenost, kvalita obrazu dobrá a mám na přidělanou tak, že ji z pozice řidiče vůbec nevidím; naprosto ji skryje zpětné zrcátko. Citovat
Leo Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 před 9 minutami, Rikic339 napsal: Přesně tu myslím Jasně, nemá GPS (to mi nijak nechybí), senzor pohybu (opět nepotřebuju) a někomu vadí šedá barva že je pak vidět že máš kameru... Ale má i wifi - s appkou jsem nikdy neměl problém - prostě za ty prachy jsem maximálně spokojenej Já jsem si ji natřel centrofixou na černo a už taky není vidět. Citovat
Rikic339 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Taky ji mám za zrcátkem, na nalepovacím držáku + mám neorigo přísavkovej držák kvůli služebnímu autu atd. Já ji mám přelepenou folií co mi zbyla Jinak nákupní cena (nějaký tři roky zpět) byla 1500,- dneska už je to ještě levnější Citovat
radim.1008 Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 (upraveno) Mám Navitel R1000. Spokojenost je. Hlavní výhoda je, že je na magnetickém držáku. Jen ji sundám a beru domů na stažení záznamů. Má Wi-Fi, úhel záznamu je 160°. Nemá přísvit, což je dobře. Těch světlušek jezdí dost. Záznam je v pohodě. Jen za tmy se mi zrcadlí displej v okně. Je malá a pěkně se skryje za zrcátko. Nevýhoda nalepovací držák a tím nemožnost vzít do druhého auta. Kabel je taky dost dlouhý. Jestli chcete vidět záznam, tak něco večer nahraju. Upraveno 2. březen 2020 uživatelem radim.1008 Citovat
Pepito Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 Měl jsem od @Pe.Tr Truecam A5S a spokojenost. Teď ji má v autě přítelkyně, já jsem si pořídil Truecam A7S. Citovat
Boym Odesláno 2. březen 2020 Odesláno 2. březen 2020 před 4 hodinami, vagi napsal: Přesně tuto mám taky. Za ty kačky v pohodě, nějaký mušky má, ale se správným firmwarem dělá slušný záznam. Já kupoval na Ali a za ty kačky OK, byť bez záruky. taky jsem ji bral na Ali, mám ji včetně GPS modulu, který je ale upřímně k ničemu. Čas nesynchronizuje a ADAS mě akorát rozčiluje Jaký FW máš na mysli? Ten customizovaný co jsem viděl někde na netu nebo poslední od výrobce? Citovat
Ondrys75 Odesláno 3. březen 2020 Odesláno 3. březen 2020 Včera jsem do 5008 suv nainstaloval Niceboy pilot xr https://m.heureka.cz/cerne-skrinky/niceboy-pilot-xr/ Umí až 60 sn/sekundu, i v noci pěkná videa. Skvělý je magnetický držák a malé rozměry, za zrcátkem není skoro vidět. Instalace včetně skrytí kabelu byla otázkou 10 min kabel je vidět jen kolem středové konzole, asi 15 cm. Jediné, co bych jí vytkl je, že velmi pomalu stahuje záznamy přes Wi-Fi. 3 minutová smyčka má asi 300 MB a stahování bylo na několik minut. Příště asi vytáhnu kartu... Citovat
Péťa Odesláno 14. březen 2020 Odesláno 14. březen 2020 Víkendová akce CZC na Niceboy PILOT X + GPS modul za 1.890,- https://www.czc.cz/niceboy-pilot-x-gps-modul-kamera-do-auta/260375a/produkt Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. březen 2020 Odesláno 15. březen 2020 možná už jsem se někde zmínil , ale kdyby do ní někdo potřeboval kartičku .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 (upraveno) tak sem si z ciny objednal kamerku bez display zapojeni na USB tak dlouho sem vybiral az sem asi kliknul na spatnou + plusy mala napajeni USB bez zbytecneho display nocni video dobre kvality pomer cena / kvalita ( co chtit za 300 od cinana ze ale na to domaci zvejkani) - minusy bez android zarizeni nejde vubec nastavit cas a datum z androida nebo posledni zapamatovany ( ve 3 odpoledne cas z posledniho pripojeni telefonu v 9 rano ) chybi wi-fi - vybiral sem model s wifi ale asi sem se ukliknul Upraveno 14. duben 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Lihous ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.