Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam teda jen Lamax C7 ,ale... ve dne je to OK a v podstate super.

Ale jak se seseri tak to jde rapidne dolu a to nemusi byt ani poradna tma...proste v podvecer to je mnohdy na nic:-)

Odesláno

Já nevím.. Mám xiaomi YI a jsem maximálně spokojenej, 60 snimku frekvence, větší úhel záběru.. A podstatně levnější :) I v noci točí skvěle.. Pár kamer jsem i testoval a lepší byly až kamery nad 6 tisíc

Odesláno

Přesně tu myslím :) Jasně, nemá GPS (to mi nijak nechybí), senzor pohybu (opět nepotřebuju) a někomu vadí šedá barva že je pak vidět že máš kameru... Ale má i wifi - s appkou jsem nikdy neměl problém - prostě za ty prachy jsem maximálně spokojenej

Odesláno
před 9 minutami, Rikic339 napsal:

Přesně tu myslím :) Jasně, nemá GPS (to mi nijak nechybí), senzor pohybu (opět nepotřebuju) a někomu vadí šedá barva že je pak vidět že máš kameru... Ale má i wifi - s appkou jsem nikdy neměl problém - prostě za ty prachy jsem maximálně spokojenej

Já jsem si ji natřel centrofixou na černo a už taky není vidět.

Odesláno

Taky ji mám za zrcátkem, na nalepovacím držáku + mám neorigo přísavkovej držák kvůli služebnímu autu atd. Já ji mám přelepenou folií co mi zbyla :D Jinak nákupní cena (nějaký tři roky zpět) byla 1500,- :) dneska už je to ještě levnější :D 

IMG_20200302_105644.thumb.jpg.5382bf85a236109f05cdbbe0f575fff2.jpg

Odesláno (upraveno)

Mám Navitel R1000. Spokojenost je. Hlavní výhoda je, že je na magnetickém držáku. Jen ji sundám a beru domů na stažení záznamů. Má Wi-Fi, úhel záznamu je 160°. Nemá přísvit, což je dobře. Těch světlušek jezdí dost. :D

Záznam je v pohodě. Jen za tmy se mi zrcadlí displej v okně. :D Je malá a pěkně se skryje za zrcátko. 

Nevýhoda nalepovací držák a tím nemožnost vzít do druhého auta.

Kabel je taky dost dlouhý. Jestli chcete vidět záznam, tak něco večer nahraju. ;)

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 4 hodinami, vagi napsal:

Přesně tuto mám taky. Za ty kačky v pohodě, nějaký mušky má, ale se správným firmwarem dělá slušný záznam. Já kupoval na Ali a za ty kačky OK, byť bez záruky.

taky jsem ji bral na Ali, mám ji včetně GPS modulu, který je ale upřímně k ničemu. Čas nesynchronizuje a ADAS mě akorát rozčiluje :D

Jaký FW máš na mysli? Ten customizovaný co jsem viděl někde na netu nebo poslední od výrobce? 

Odesláno

Včera jsem do 5008 suv nainstaloval Niceboy pilot xr 

https://m.heureka.cz/cerne-skrinky/niceboy-pilot-xr/ 

Umí až 60 sn/sekundu, i v noci pěkná videa. Skvělý je magnetický držák a malé rozměry, za zrcátkem není skoro vidět. Instalace včetně skrytí kabelu byla otázkou 10 min kabel je vidět jen kolem středové konzole, asi 15 cm. 

Jediné, co bych jí vytkl je, že velmi pomalu stahuje záznamy přes Wi-Fi. 3 minutová smyčka má asi 300 MB a stahování bylo na několik minut. Příště asi vytáhnu kartu... 

• O 2 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

tak sem si z ciny objednal kamerku bez display zapojeni na USB
tak dlouho sem vybiral az sem asi kliknul na spatnou

+ plusy

mala

napajeni USB

bez zbytecneho display

nocni video dobre kvality

pomer cena / kvalita ( co chtit za 300 od cinana ze :P ale na to domaci zvejkani)

- minusy

bez android zarizeni nejde vubec nastavit

cas a datum z androida nebo posledni zapamatovany ( ve 3 odpoledne  cas z posledniho pripojeni telefonu v 9 rano )

chybi wi-fi - vybiral sem model s wifi ale asi sem se ukliknul

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...