Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nedávno jsem v blízkosti žel. přejezdu (křížení s tramvají) kde dopravní stačka STOP-dej přednost v jízdě přikazuje před přejezdem zastavit čekal na známého--čas jsem si krátil pozorováním,kolik aut opravdu zastaví (uvede vozidlo do klidu), předpisově nezastavil NIKDO :o:o, někteří přibrzdili, někteří projeli s kvaltem který tam měli...,nazastavili ani autobusáci :o, no prostě nikdo--čekal jsem tam asi 25 minut, není divu,že je na přejezdech tolik nehod:(

[upravil dne 2/9/10 ozzy56]

Odesláno

pozor můj tatík byl mašinfíra a vždy říkal:na přejezdu nespoléhej na světla a tak podle toho jezdím,když je stopka na trati jedu pomalu,ale skoro nikdy nezastavím, kouknu levá pravá a nic tak plnej a rychle pryč!:papa

Odesláno

Otázka je položená příliš obecně, záleží, kde ta STOPka je. Vzhledem k obrovskému množství špatně umístěného, nelogického, buzeračního, nebo dokonce zapomenutého dopravního značení v naší zemi jsem si vypěstoval zvyk se řídit zdravým rozumem a značky jsem začal vnímat spíš jako doporučení. Jsou místa, kde na STOPce nestavím a dám jen přednost a na druhou stranu, třeba zrovna na železničních přejezdech dávám zatracenýho majzla, bez ohledu na to, jestli tam je STOPka, nebo ne.

[upravil dne 2/9/10 Fakir]

Odesláno

Od momentu, kdy jsem za nezastavení na STOPce na přehledné křižovatce v 1:30 ráno téměř přišel o noty (bohužel auto jedoucí za mnou byli na potvoru policajti) se snažím zastavovat vždy, když si té červené osmihranné značky všimnu.

Odesláno

Ja taktiez zastavujem na STOP-ke! Tento dopravny predpis som si nejako oblubil :) a vzdy zastavim! Blbe je, ze naozaj niektory vobec nezastavuju! A tak to aj skoncilo minule, ked chapik do mna zozadu nabural na STOP-ke a este sa ma pytal, ze PRECO SOM ZASTAVIL???????????????????? Takze asi tak :):super

Odesláno
Původně zaslal: kovma

Zdravím,

pokud je tam STOPka, vždy zastavím. A tak by to měl dělat každý.Není to tam pro srandu králíkům.

mám stejný názor, stopka se nedává jen tak....

bohužel spousta řidičů si myslí opak...,přitom je jasné kdo v případě střetu prohraje--elementární pud sebezáchovy by to chtělo :myslim

Odesláno

Mám v okolí dvě křižovatky, kde je stopka (vždy na kraji obce). Pokud to tam člověk trochu zná, tak ví, kdy kam kouknout a není třeba zastavovat, a právě proto tak 50% z nich nezastavuje, dalších 30% zastaví, protože něco jede a ten zbytek poslušně zastavuje, já tam tedy taky zastavím a vždy koukám do zrcátka zda ten za mnou taky zastaví - málokdo tak učiní.

Na přejezdu, kde je stopka, stavím vždy, ač je vidět na kilometr daleko. Toho vlaku já se sakra bojím.

Odesláno

Vždy ze zásady. někdy i na dej přednoti v jízdě abych se ujistil. A nesnáším lidi odbočujíci vpravo co kouknou do leva a pustí to tam. Občas se mi už stalo že když musíte něco objet před křižovatkou a na hlavní že to tam takhle někdo pustí a pak si koukáte do očí a nechápou že je to jejich chyba - střílet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...