Péťa Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Koukněte se, jak měla vést Baťova dálnice: Ten člověk měl rozum
punkac Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 vy na tý moravě máte fakt komplex, absolutně nechápu z čeho Jo jinak vynechal i to vaše Brno [upravil dne 28/8/10 punkac]
Mišak Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Ja myslím že to je prostě nejrychlejší cesta nešlo o to co vynechal;)
punkac Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 no jasně, že to tak je, jen někteří rejpálci si pořád utahujou z Prahy, přitom jich tam půlka maká Jinak je vidět, že Baťa byl na plzeňský pivko
marko306 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 tak, tak, súhlasím s Mišakem, ako tak na tú mapu pozerám je to najkratšie a najschodnejšie riešenie cez niekdajšiu republiku.
Medvěd Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Punkáči - Péťa NENÍ z Moravy (pokud tedy Jiráskovo rodiště nějak záhadně nezměnilo polohu).
punkac Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Medvěd: nereagoval jsem na to, jestli je či není. Spíše mě zarazila věta:\"ten člověk měl rozum\"
P607Olda Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Tahle varianta nepotřebovala výkupy (drahých) pozemků v blízkosti měst a zároveň nesvazovala města takovou \"hradbou\". Vedla po méně využívaných pozemcích dále od obydlí, ty pozemky byly často ve vlastnictví státu. Z tohoto pohledu je vlastně škoda, že nyní se budují dálnice \"od města k městu\". Jak to dopadá, je vidět např. v Praze. Před kolika lety byly vybudovány přípoje od Brna a od Plzně, zatímco průtah Prahou byl dlouho opravdu velkým problémem. Stejně tak v Hradci Králové - dálnice Vás dovede k Hradci, ale přes Hradec dál nic... V podstatě by bylo chytré nejprve vybudovat obchvat Hradce, a až potom řešit ty dlouhé rovné úseky... Pražáky asi taky netěší, že tranzit dosud vede přes Prahu - úplně zbytečně.
jozefsv Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 dokonca aj blavu a madarov.tak to je uplne v poriadku:D.ale nie,zartujem.neviem pre koho by mala taka dialnica osoh
oddie Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Navrhoval ji podle svých tehdejších potřeb, nevím, čemu se divíte. Dneska by byla úplně k ho...
BOSSCZ Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 už tenkrat věděl že praheee je lepší se vyhnout, je to nejzasr...... město ve střední evropě a pokud nemusim nikdo mě tam nedostane
peugeot09 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Měl jsem stejný názor, teď bych ji ale za nic nevyměnil. Mimochodem, ty jsi odkud?
BOSSCZ Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Měl jsem stejný názor, teď bych ji ale za nic nevyměnil. Mimochodem, ty jsi odkud? No z praheee ne a zbytek je nepodstatný prostě pražáci (samozřejmě ne všichni na mě působěj trochu vznětlivě slušně řečeno) proti těm normálním přivandrovalcům co tam chudaci musej makat nic nemám
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: BOSSCZ už tenkrat věděl že praheee je lepší se vyhnout, je to nejzasr...... město ve střední evropě a pokud nemusim nikdo mě tam nedostane nejzasranější autama, nebo obecně??
BOSSCZ Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 tak myslim že obojí no nebudu tak krutej s pohledu na metropoli to neni tak hrozný, jinak jeden velkej bordel
HonzaZ Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Nevím, ale když člověk někde řekne že je z Prahy, tak na něj většinou koukají jako by měl nějakou infekční chorobu. Myslím, že vůbec není důležité odkud člověk je, ale jaký je. Všude jsou lidi slušní a všude se najdou sv..ě. Jak píšeš o těch normálních přivandrovalcích, co musejí v Praze makat, myslím, že jsou tam dobrovolně.
BOSSCZ Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 určitě jsou tam dobrovolně, ale kdyby sehnali stejnou a hlavně stejně placenou práci v místě bydliště tak by je v praze nikdo neviděl Fusion: máš recht je to debata o ničem
Recommended Posts