Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vy na tý moravě máte fakt komplex, absolutně nechápu z čeho ;):P

Jo jinak vynechal i to vaše Brno

[upravil dne 28/8/10 punkac]

Odesláno

no jasně, že to tak je, jen někteří rejpálci si pořád utahujou z Prahy, přitom jich tam půlka maká

Jinak je vidět, že Baťa byl na plzeňský pivko ;)

Odesláno

Medvěd: nereagoval jsem na to, jestli je či není. Spíše mě zarazila věta:\"ten člověk měl rozum\" ;)

Odesláno

Tahle varianta nepotřebovala výkupy (drahých) pozemků v blízkosti měst a zároveň nesvazovala města takovou \"hradbou\". Vedla po méně využívaných pozemcích dále od obydlí, ty pozemky byly často ve vlastnictví státu.

Z tohoto pohledu je vlastně škoda, že nyní se budují dálnice \"od města k městu\". Jak to dopadá, je vidět např. v Praze. Před kolika lety byly vybudovány přípoje od Brna a od Plzně, zatímco průtah Prahou byl dlouho opravdu velkým problémem. Stejně tak v Hradci Králové - dálnice Vás dovede k Hradci, ale přes Hradec dál nic...

V podstatě by bylo chytré nejprve vybudovat obchvat Hradce, a až potom řešit ty dlouhé rovné úseky...

Pražáky asi taky netěší, že tranzit dosud vede přes Prahu - úplně zbytečně.

Odesláno

už tenkrat věděl že praheee je lepší se vyhnout,:roll je to nejzasr...... město ve střední evropě a pokud nemusim nikdo mě tam nedostane :P

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Měl jsem stejný názor, teď bych ji ale za nic nevyměnil. Mimochodem, ty jsi odkud? :P

No z praheee ne a zbytek je nepodstatný :) prostě pražáci (samozřejmě ne všichni na mě působěj trochu vznětlivě slušně řečeno) proti těm normálním přivandrovalcům co tam chudaci musej makat nic nemám :D

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

už tenkrat věděl že praheee je lepší se vyhnout,:roll je to nejzasr...... město ve střední evropě a pokud nemusim nikdo mě tam nedostane :P

nejzasranější autama, nebo obecně?? :)

Odesláno

Nevím, ale když člověk někde řekne že je z Prahy, tak na něj většinou koukají jako by měl nějakou infekční chorobu. Myslím, že vůbec není důležité odkud člověk je, ale jaký je. Všude jsou lidi slušní a všude se najdou sv..ě. Jak píšeš o těch normálních přivandrovalcích, co musejí v Praze makat, myslím, že jsou tam dobrovolně.

Odesláno

určitě jsou tam dobrovolně, ale kdyby sehnali stejnou a hlavně stejně placenou práci v místě bydliště tak by je v praze nikdo neviděl :D

Fusion: máš recht je to debata o ničem :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...