Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost s nějakou firmou z Prahy opravující karoserie poškozené krupobitím? Něco jsem našel na netu, ale rád si nechám něco doporučit.

Odesláno

Osobní zkušenost zatím nemám ale dost se u Smartfixu zmiňuje tato firma: http://www.karosar.cz/

Teď mají akci na odstranění škod po kroupách i v Praze. Minimálně tak už budeš mít pro nabídku dvě firmy. O výsledek bych se nebál. Amatéři nebudou ani jedni.

Odesláno

Díky za tipy. Zkusím obě firmy. Naštěstí nejde o moje auto, ale o jedno z firemních. Tak hrozný to zase asi není jak to popisuje Miracc, ale je to vidět. Odnesla to kapota, střecha a dolíčky jsou i nad rámem dveří.

Tak jsem volal na kontakt karosar.cz a jak se dalo předpokládat tak jsou zavalený prací. Ale pošlu jim poptávku na opravu a ozvou se mi.

[upravil dne 16/8/2010 Driver]

Odesláno

no a to jsem se v pátek s kámošem bavil,ať si dá ,,nového,, pašíka pojistit na živel...to je zbytečný,přece jim nebudu cpát peníze....a už to tu je,ráno mi volal a trhal si vlasy(on teda žádný nemá)že má ,,po autě,,

Odesláno

Náhodou, dneska jsem viděl krásnou kroupama vytuněnou 206. Vypadala, jako ta z tý reklamy, jak tenkrát frčela na 206 v TV, jak sí jí ten Ind vytvaroval z tý popelnice :D

Slečna se tvářila, jako že je to teď v Pze móda :D

My vidláci s garáží jsme holt zase aut :aut

Odesláno

Já teda auto pojištěný (zatím) mám, ale pobubnovat mi to kroupy, shrábnu prachy za pojistku a vyměním tak maximálně kapotu, na střechu bych se vys....

Odesláno

Ahoj všichni,nemáte někdo nákou zkušenost opravy karosérie po kroupách?

V neděli mě to na Jižním městě pěkně zdemolovalo obě auta break tak i hatbach.V servisu Peugeot mi řekli,že to řeší vyměnou všech postižených dílů mimo sloupků,ty prej se pokusí nák opravit.Odhad ceny asi 100 000kč,informace po telefonu.A nebo to řešit vytlačováním tachnikou PDR,ale pochybuji o tom,že vytáhnou všechny ďolíky hlavně na sloupkách.

Odesláno

Dneska jsem dal firemní auto na opravu firmě autocech.com, pronajali si tady v Praze místo kde opravují auta po kroupách. Tak dám vědět s jakým výsledkem. Dělají to vytlačováním a vytahováním těch důlků. Měli tam rozdělanýho Roomstra a nebylo na něm nic poznat, ale nevím jak vypadal předtím po těch kroupách.

Odesláno

Před opravou se mi to moc vyfotit nepovedlo, na fotkách to skoro nebylo vidět. Na fotkách po prohlídce na pojišťovně je alespoň vidět jaké množství důlků tam bylo. Jinak nebylo to pouze na polovině kapoty, oni si spočítali důlky vždy pouze na části dílu (kapoty, střecha), důlky byli samozřejmě po celé ploše. Hrubý odhad ceny byl po první prohlídce cca 20 tis., servis si platbu řeší sám s pojišťovnou takže fakturu teprve dostaneme.

[upravil dne 31/8/2010 Driver]

post-0-14109612526288_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...