BV406 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 rano moudrejsi vecera ... myslim, ze forum je v pohode ... Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: godzila.01 honza406: Vesměs blbá otázka,ale proč by víc lidí chtělo dobrovolně platit,když z toho vesměs nic nemají..... Povinný to není a výhody jsou minimální a pro to že někdo dostane kartičku to asi dělat nebude Jinak ani sem nevěděl že tu byl i chat,celkem škoda že není,rozhodně by se dalo hádat rychleji chat byl na hl straně a nepsalo by se o pí....zde co jsem se registroval tak jsem řádným členem.nemám možnost jako ty slevy na ND jako ty Lidi jsou zvyklí že to dostanou zadarmo a nemusí platit Citovat
Péťa Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 godzila: Chat je tady: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=blabla/login Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Scratch honza 406: docela dlouho jsem sbiral odvahu napsat, ze pro me je PC a forum dost o hovinku, musel jsem na to nasbirat cast odvahy, a taky me pobourili ty politicke sracky, ktere tady ostatni chrli. Kdyz uz pominu ty ostatni (vcetne mych....) ani se ti nedivím poslední dobou mne to taky zde spr sere co se zde probírá a pod. Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Sakra to jsem se nikdy ani nevšiml toho chatu... honza406: v kelyně to třebas moc nejde,ale skoro všude se dá nakoupit bez papíru o dost levněji,stačí se jen zeptat a to neplatí jen u autodílů,ale u všeho.... Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Peta godzila: Chat je tady: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=blabla/login Ale uz nekolik let mrtvej. To Scratch - vsechno se nejak vyvyji a lidem nejde nic naordinovat befelem. Jak pise Peta - klub i forum si delame sami a tim, ze sem prestaneme chodit asi nic nezmenime. Citovat
Kurt Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 To je jen taková přeháňka. Scratchi, bez urážky - klub nestojí na tom, kolikrát do týdne přijdeš na Forum. Samozřejmě se mi nelíbí, co se na Foru děje. Vždycky jsem byl proti tomu, aby se tu probírala politika. Vlastně nejen tady - vadí mi na všech forech, která moderuji. Jde o to, že je považuji za studnici znalostí, vědomostí a informací. A to není málo. Forum jako takové - to je plácek, který vytvořil ten, kdo zprovoznil nějakou webovou aplikaci (to už dneska zvládne i průměrně nadaný makak) ale to, co dává foru smysl, je to, co do něj vloží jeho uživatelé. Zkrátka je takové, jaké si jej uděláme. A proto tu nechci řešit témata, která vlastně žádná řešení nemají - a politika je jedním z nich. Ne kvůli nám, ale kvůli těm, kteří přijdou. Je mi stokrát milejší téma \"Jaký vybrat kočárek\", než řešení toho, jestli se v Terezíně má vybírat vstupné. Kdyby bylo po mém, tak se tu politika neřeší vůbec, případně ve vlastní samostatné podsekci - jako mají \"Srandičky\". Citovat
Bohouš Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Jj starý jádro odpadá a nováčci to nezachrání........ Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Kurte souhlasím a byl bych pro ,jak se říká politiku raději mazat,či témata co nejsou s clubem Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 honza 406: Zas tak krátce taky ne,registroval jsem se před několika lety,tuším před třemi+ Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Bohousi - zas tak cerne bych to nevidel Honzo - mas definici, ktera temata jeste souvisi s klubem a ktera ne? (vyjma politiky) Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 kurt: souhlas Medved: souhlas Jen si proste myslim, ze kvuli tomuto a nejen tomu si to forum pusti uz jen parkrat za tyden vice lidi, to asi neni jen o me Me proste vadi, ze se tu proste napadame obcas kvuli kravinam, viz fakir a jeho tema o projizdcce.. Fakira znam natolik, ze by opravdu nikoho neohrozil a dostal sepsuto jako maly kluk, a tohle je ve vice vecech, neberte mne prosim za slovo....tim myslim, lyzovani, prknovani, koleckovani, kupovani ruznych veci, tuning upravy... apod. proste se nekteri projevuji i tam, kde by meli drzet jazyk za zuby, neb. prispeji jen negativem a to je spatne... Je dulezite upozornit, ze to je neschvalene, ale ne v sekci tuning, a tak to je proste ted vsude na foru.... Rad bych to zmenil, ale nevim jak, a myslim, ze i vedeni si nevi rady , je to tezky, asi k tomu pridava i ta bublina krize, ktera teda vsude okolo je, aspon ja ji dost vnimam Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Scratchi - i Ty jsi dostal sepsuto za neco, co jsi napsal a ve finale ses snazil smysl toho psaneho upravit (tema s basebolkou). Fakir tehdy tu jizdu popsal tak, ze z popisu primo vyplyvalo jako by opravdu riskovali a nad tim jsem se ja (a pak i jini) pozastavil (Fakira mozna znas Ty lepe, ja ho videl par hodin na vanocnim srazu). OK406 a P09 zde na svem postaveni dlouhodobe pracujou, tak holt sklizi ovoce toho, co na zahradce (foru) zaseli. Citovat
Jirkap Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Chtěl jsem ještě něco napsat, ale raději jsem to smazal... nemělo by to cenu Citovat
MJSytic Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Jj, lidi starnou, auta starnou a nadseni opada... Do toho spousta jinych starosti. Priznam se, ze o srazu jsem taky nehlasoval. Kdyz vim, ze tam nepojedu, tak do toho nemam co kecat. Co se radneho clenstvi tyka,tak se budu jen opakovat. Kdyz nepovazujes za vyhodu to, ze tu mas moznost komunikovat s lidma, kteri tomu opravdu rozumi, a kteri pomohou, kdyz jen trochu muzou, tak to je smutny. Ja jsem diky P-C poznal spoustu fajn lidi a z nekolika se stali (dovolim si tvrdit) kamaradi, na ktery se muzu spolehnout. A to je podle me to, proc klub vubec vzniknul. Spojit urcitou skupinu podobne nadsenych lidi, aby spolu mohli prozivat radosti i starosti:myslim Z meho pohledu to funguje, a proto jsem radny clen. Citovat
čakom Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 abych pravdu řekl tak chodim jen do sekci tuning, servis, modely, naše kary a sem tam inzerce. prostě tam co je o autech. nějakej pokec mě moc nezajima. [upravil dne 10.7.2010 čakom] Citovat
Chip Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 jelikož se zde taky vyskytuji jen občas tak bych taky řekl že je tu dost témat o sračkách ale tam prostě nelezu forum používám pokud něco sháním (at už radu nebo motor) nebo chci něco udat na srazy snad zase začnu jezdit tak se o ne začnu zajímat každopádně přeju hodně práce těm lidem kteří zaspamovavaj forum (nevim jakej jinej vyraz) aby na forum meli ještě míň času než já a vyjadřuji podporu vedení at už bývalemu nebo současnému i budoucímu a všem lidem kteří prospívají klubu. :blablabla:blablabla:blicismajlik:potlesk Citovat
dolly1010 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Já jsem na Peugeot fóru jen \"chvilku\" - asi dva roky, ale stejně si dovolím komentovat. Řek bych, že vždycky se najde doba, kdy něco upadá a něco \"vzkvétá\". Je to jak na houpačce. Já třeba toto fórum navštěvuju vždy několikrát denně. Ale někdy ani nekomentuju, protože mě to nebaví a nebo bych se akorát rozčílil (viz, témata o politice). Pak jsou tu témata, který už jsou vyloženě ohraný (FAP, Nefunkční stahování oken, ...) a starší uživatelé to nebaví komentova, protože to tu už je 1000x.a, Taky časem přibejvá novejch uživatelů a jak to tak vidím, tak \"jádro\" klubu tvoří opravdu jen pár stálejch členů. Teď jsem si vzpoměl na Budvara Člověk by řek, že celkem srcař, ale už jsem ho tu dlouho neviděl - škoda. A za tu chvíli co tu jsem se su prostřídalo víc lidí, který byli aktivní a najednou se po nich slehla zem. Řek bych, že je to tím, že osazenstvo (mimo jiné) mládne. Vím jak to je u nás v práci. Když je nějakej \"tah\", tak se o to stará starší jádro a mladý se jen \"vezou\". Já se teda většinou snažím nějak aktivně zapojit PS.: Taky jsem se tu už jednou s někým \"pohádal\". Ale řek bych, že sme se na konec nějak shodli a pohoda Je to prostě o lidech. Vždycky se najde někdo, kdo to dokáže nevhodným příspěvkem rozhodit, nebo už není o čem kecat. PS.: Pokud to co jsem napsal je chujovina, tak se omlouvám, ale jsem mírně pod vlivem [upravil dne 9.7. 10 dolly1010] Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Já bych to neviděl tak bledě. Zatím vždy najdu pomoc co se týče servisu a dílů, lidi se kterýma sem se potkal byly vždy v pohodě, vstřícní a supr pokec. To, že je politická debata ostřejší není nic zvláštního, vždyť to je všude. Kdyby všichni na všem souhlasili tak by život byl nudnej. Jen je potřeba se trochu krotit s osobním napadáním, ale každýmu to jednou za čas ujede. Navíc politický a ekonomický \"dusno\" je všude, taková je doba. Uživejte léta, zhrádek, pivka, pohody se známýma Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 No nevim Honzo jestli to nebude tím že spíš umiš ostatním poradit a taky si skoro se vším poradíš sám;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.