Scratch Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 ano do hajzlu Me to prijde, ze se tu ted vsichni vice rafame a nezajem o hlasovani a o srazy je toho jen dukazem.... Drive jsem tady byl porad, ted si to pustim jednou tydne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No přijde mi to taky, ale už dlouho, tak rok, možná víc, možná od konce předsedování Medvěda, ale ani ne rafání, spiš nezajem. Všichni co tu byli denně a psali tak přestávají psát, bud z nezajmu nebo z nedostatku času, co já vím, prostě to jadro co tu bylo a co to táhlo tady není jak bylo, píše sem hodně nováčků a pár stálic kteří zůstávají. A pak jak píšeš, pokud udělá každej to co ty, tak to tu bude podle toho vypadat, přijdou jednou týdně, to je škoda ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No jestli to tak nebude mít spojitost s těma neustálýma řečma o politice,stavebním spoření,daních a dalších nesmyslech.... Chce to více témat na uvolnění ne na nas*rání lidí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Je to tady přesně takové, jaké si to děláme... Necháváme se vyprovokovat pár jedinci k hádkám, vzájemnému osočování,... Ještě, že máme ty srazy, kde se dáme vždy dohromady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Taky se mě zdá, ale stále sem chodím rád, i když teď už času moc není, tak aspoň jednou denně se sem mrknu:) Aůe to napadání osob se mě taky nelíbí, měli by si to řešit třeba přes SZ a nevnášet nás do toho;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existujuci Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Mna stve troska iny problem:a to je rychlost celeho fora.To nez sa niekam dostanem aj nemam chut tu daco citat atd... Ked to porovnam s Octavia forom....tam skacu stranky aj temy rychlostou blesku.....Da sa s tym nieco robit ? Admin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Navštiv mame tady na to sekci Problemy s forem, sem to nepatří A nebo zkus svého providera, třeba je problem tam [upravil dne 9/7/10 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ale dalo by se řešit,dneska kvalitní hosting stojí pár kaček.... Nehledě na to že v dnešní době má každý druhý 100Mbit -tový internet tudíž není problém si postavit servr a hodit to na to... Ale zřejmě se nikomu s tím nechce moc obtěžovat,tak to zůstává jak je a stále se to zhoršuje.... Rozhodně to není problém u nás,mně se to stává několikrát za den,ale jsou i vyjímky.... [upravil dne 9/7/10 godzila.01] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Rafáního je tu poslední dobou teda docela dost a z autama nemá nic společného.Myslím,že existují na tyto diskuse i jiné fora,ale dokud lidi budou diskutovat jen na forech,tak si stejně nepomůžou,pro lepší život se musí taky něco udělat a obětovat.Jinak rychlost stránek je úžasná,kolikrát bych rád něco napsal,ale namám náladu čekat,než to naběhne,to forum rovnou vypnu a jdu jinam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 hosting tu nereste, odbihame od tematu, s tim jdete do jineho tematu, tohle je o nazoru na forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 godzilko, víš, že rychlý internet není vše? Musí mít z pohledu uživatele i rychlý upload. A to obvykle domácí přípojky nesplňují... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Scratch: sorry... Jinak víc se bavit,méně řešit... To by myslím prospělo a víc by se tu mohlo debatovat o autech,půlka temat je v sekci pokec Ale jinak máš pravdu je to poslední dobou nějaký napjatý,asi tím horkem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existujuci Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Chlapy ved pisem ze na inych forach no problem...Ale vidim ze vas zjavne tym otravujem tak prechadzam na ine tema Caf a sorry ze som tu vosiel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ano, musím souhlasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Peta: No něco málo o tom vím,když s tím dělám :D nemyslím taky linky od UPC kde máš 100/10 ale symetrický linky 100/100,tady v plzni není problém mýt i mnohem rychlejší za pár stovek.... Scratch: Fakt se omlouvám,ale musel jsem reagovat....nezlob se... A už mlčím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 to jste poznali až nyní ?? Dříve tu bylo lépe,fungoval i chat a nyní,škoda mluvit.jen vezmu jaký je zájem o členství stále se pohybujeme v rozmezí 350-450 řádných členů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 existujuci, asi jsi nepochopil, ze tohle je o komunikaci lidi, ne o tom, jak to beha, rad se s tebou potkam kdekoli, jen bud prispej necim , nebo si zaloz vlastni vlakno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 honza 406: docela dlouho jsem sbiral odvahu napsat, ze pro me je PC a forum dost o hovinku, musel jsem na to nasbirat cast odvahy, a taky me pobourili ty politicke sracky, ktere tady ostatni chrli. Kdyz uz pominu ty ostatni (vcetne mych....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 honza406: Vesměs blbá otázka,ale proč by víc lidí chtělo dobrovolně platit,když z toho vesměs nic nemají..... Povinný to není a výhody jsou minimální a pro to že někdo dostane kartičku to asi dělat nebude Jinak ani sem nevěděl že tu byl i chat,celkem škoda že není,rozhodně by se dalo hádat rychleji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 píšeš o hlasování vem že já na srazy nejezdím z rodinných důvodů tak proč hlasovat ,a co vezmu poslední temata tak co se týče jihočechů raději nekomentuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts