Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To tema tady zustane tak jak je, to že jsi smazal první přispěvek je porušení pravidel fora, za druhý jestli ještě jednou přepišeš nadpis poté co ho moderator upraví zpět do puvoní podoby tak tu končíš. Děkuji za pochopení, RH Moderátor

[upravil dne 4/7/10 Radek Hurvajz]

Originál úvodního příspěvku naleznete zde:

77197.jpg

[upravil dne 4.7.2010 Kurt]

Odesláno

Přesně jak píšou v příspěvcích výše.Čemu se divíš,když kupuješ takové staré střepy??? :D Taky se mě vždycky líbí takové to kamaráda kamarádův kamarád už do toho nasypal X peněz,ale pryč to nedá :)

Odesláno

Ono renault nie je zle auto, ale ked nieco len trosku zanedbas tak sa ti to vrati desatnasobne horsie. My mame tiez par zakaznikov co maju renaulty a je fakt ze nepocul som ani jedno pekne slovo na tie auta. Espace 2005 furt problem s naparavou a prevodovkou, asikaj 5 kusov lagun 2000az2005 vkuse motor v prdeli, nieco cez 10 kusov scenic napravy, elektrika, ani na jednom uz nefunguje pristrojovka a koooopec ineho . No dalsia skupina je tych co maju bmw a povedali ze tuto znacku jedine keby boli vasnivy fandovia do tychto aut. Vkuse cosikaj nahovno, pri kazdej chybycke motor v nudzaku, nestihaju menit vypinace na okna a packy,....

Kto sa zatial nestazoval moc na auta tak majitelia avensisov, a skoda superb, octavia nie octavia s DSG automatom a ani raz som nepocul krive slovo na nisana.

Nemozem povedat nic co sa tyka peugeota, lebo tych z nasich stalych zakaznikov ktorych je cez 3000 vlastni iba 7 kusov, ale kazdy sa zhodol ze neskutocne komfortne vozenie a aj z celodenneho sedenia v aute nie su unaveny ako zo skody,...

Odesláno

Když si někdo v dnešní době ještě troufne koupit šuplík víc jak 20 let starej, tak se vůbec nemůže divit, že je ve stavu, v jakém je.

Já mám 12 let starýho pičaMegíse 1.9dTi (72kW, r.98) a krom toho, že se tam vyměnilo vše co bylo potřeba (vesměs vlivem opotřebování), tak mi zlobí akorát elektrika, ale to je u tutěch aut známá věc. Zatím jsem si poradil se vším, až na centrál (auto nereaguje na klíček a zadní část auta se nezamyká). Zbytek musím zaklepat funguje výborně.

Odesláno

Myslim, že ten problém fakt nespočívá v tom, že to byl Renault, ale že to byly 2 Renaulti střepy a jeden votuzenej - to by se Ti stalo i u jakýhokoliv jinýho auta ...

Já nejsem zastánce jedný konkrétní značky, ale zase příklad z druhý strany ... za cca 25 let měl táta tyto Renaulty

12, 9, 11,21, 25, clio a Scenic - nalítáno dejme tomu dohromady 300tis a v podstatě žádnej problém o kterém bych věděl (akže jenom spotřebáky) :P

Odesláno

no ja mezi krkem a vlasama, rek bych ze nozicky a rucicky ma v poradku, tak bych delal secko proto aby ten pazoutek nedopad podobne, a VESKERE opravy sveril nekomu kdo tomu rozumi :)

peace brother :D

Odesláno

Od pocatku mam velky problem uverit tomu, ze tyto srdceryvne pribehy mohl nekdo vubec prozit a ze by se to cele stalo pouze jednomu jedinci povazuju za sci-fi. Kdyby byl v kalendari datum cca o tri mesice starsi - vedel bych okamzite odkud vitr vane, takhle mam snad jen jedinou radu:

Vazena superkavko, nekdy (a zejmena v Tvem pripade) se vyplati nekupovat auto nutne v te nejnizsi cenove lajne a hlavne je dobre si vzit s sebou nekoho, kdo o aute uz neco vi. Koupit strep s tim, ze uz po 8 km vari fakt nesvedci o nejake peclive predkupni prohlidce, spis o necem ouplne jinem. Nikdo z nas tu neni neomylny, hodne se nas tu i spalilo ale tahle pohadka byla hodne draha ..... Kazdopadne Ti preju, at 406ka slouzi ke spokojenosti a kdyz budes mit sebemensi naznak blizicich se problemu, nevahej se ptat.

Odesláno

Inak toto milujem :) Niekto, podla troch starych 20 rocnych crepov, 19 a 21 dokaze zhodnotit ze cely renault, je na pecko :) Fakt, skvela dedukcia :)

Ako som mal buchnutu 306 ku tak som mal na vyse mesiac Renault 19 Chamade 1.7 E 68,5 KW, bol som s tym aj v Bratislave, kam som potreboval, a ziadny problem za cely cas, a to je tiez 1991 rok ...

Odesláno

Já spíše lituju tu 406, chudák, asi ji dlouho života nezbývá než ji odrovnáš!:roll Hlavně doufám, že tě někde nepotkám v provozu, ne za všechno můžou auta.

Jinak jsi měl jistě u toho rencka na náhradní díly povinný ručení, že ses s ním projížděl, že?

A to křídlo je taky super:bacha

Odesláno
Původně zaslal: lardos

...zatim mam peugeot 406 1996 rok a zatím drží (zatim jsem s nim najel cca 1000km bez problému ...

Jak napsal Kurt, kup si koloběžku. Za rok 1000km možná ujdu pěšky (a kdo mě zná, ví, že pěšky nechodím ;) )

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Za rok 1000km možná ujdu pěšky (a kdo mě zná, ví, že pěšky nechodím ;) )

Od té doby, co sis pořídil trávník a sekačku s pojezdem, se to dost zlepšilo. :aut

Odesláno

No tak ho zase nekamenujte hned, co vim tak R21 byl snad nejhorší rendlik kterej kdy vzniknul, ale i tak, to co popisuje je dost drsný, běžně Rendlici jezděj po našich silnicích a lidi co je mají na ně nedají dopustit, takže hruzy zde popsané jsou jen zanedbaná udržba atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...