Tomazy Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Dnes mi prisiel nezmyselny mail z info@peugeot-club.com V ktorom stalo ze som poziadal o zrusenie clenstva Pritom som nic taketo neziadal teda ziadne clenstvo nechcem rusit !! Nechapem z akeho dovodu mi dosiel takyto mail ??? Citovat
MirasCC Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Ukončit členství v klubu jde po přihlášení na Osobní stránce člena. Že by šla tato akce vyvolat nějak jinak mi není známo. Každopádně - pokud členství rušit nechceš, mail ignoruj a nijak na něj nereaguj - členství zůstane zachováno. Ke zrušení by došlo pouze v případě, že by si kliknul na odkaz v mailu uvedený. A jak se přihodilo, že ti tento mail došel? Netuším. Není třeba možné, že na to klikla nějaká neoprávněná osoba, která se dostala k PC, na kterým si byl přihlášený? Citovat
Ferry Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 kdyz jsem videl, jaka hesla maji nekteri clenove pro prihlaseni na Peugeot-club nastavena, nedelam si iluze o nejake bezpecnosti. Bohuzel je to o tom, jake heslo si uzivatel nastavi, moznost zneuziti je samozrejme i zde na Peugeot-clubu, samotny klub za to nemuze Citovat
Tomazy Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 To je jasne pc mam svoje sukromne takze pouzivam len ja Heslo nemam az tak jednoduche ale uz som ho zmenil preistotu Citovat
Garfield Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 K heslu - je pravda, že opravdu hodně členů má coby heslo - jméno své přítulkyně.... Citovat
Medvěd Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Jaké má kdo heslo je snad jeho věc a vůbec nechápu, proč se tu někteří vytahují tím, že vědí, jaké kdo heslo má Citovat
Jirkap Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Musím souhlasit s Medvědem, vůbec by se tady veřejně nemělo říkat, kdo má přístup k heslům a jaké kdo má i třeba jednoduchá. Trošku přemýšlejte! Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Tiež ma to zarazilo, že sú vôbec uložené v čitateľnej podobe. Dosť neštandardné. Citovat
Jirkap Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 A jen jedna věc je zavádějící, jak je možné, že se dostane moderátor fóra nebo člen revizní komise k heslům? Koukám, že do DB má přístup asi každý, že? Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Vklidu prosim, k databazi mohu jen já ,Garfield a Kurt . Já a Kurt jako SuperAdmini ,Garfield protože spravuje kartičky a členství. Ferry byl jednou u toho když jsem aktivoval zaplativší nové členy.Co mu utkvělo v paměti za hesla netuším ,co vím 100% je to že do dátabaze se nedostane někdo nezodpovědný .Resp. databazi střežíme. Citovat
Fakir Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Pe.Tr: AnotherOne spíš myslel, jak to, že jsou v databázi hesla v plaintextu a ne v podobě alespoň MD5 hashe, jak je tomu snad u všech PHPčkových fór. Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 koukam, ze jsem trochu slapl vedle, takze se pokusim to vysvetlit. Ad Medved, rozhodne se nechlubim, ze vim kdo ma jake heslo. Naopak ani ta hesla co jsem mel moznost v pritomnosti Petra pri avizovanem doplnovani zaplativsich clenu zahlednout si nijak konkretne nepamatuju a rozhodne jsem je nevidel ve forme \"konkretni jmeno+konkretni heslo\" abych si to snad mohl zapamatovat. Navic si myslim, ze se zname snad tak dobre, abys byl dalek myslenky, ze bych mel snad nejake tendence takove informace (i kdyby byly v pouzitelne forme) nejak zneuzit. Ano je kazdeho vec, jake heslo si zvoli, ale v tomto pripade jsem spis mel na mysli a chtel apelovat na to, ze by se mela volit hesla slozitejsi a mene snadno uhodnutelna i na takovem servru jako je peugeot-club (ac si nekdo muze myslet ze riziko tu nehrozi) Citovat
Garfield Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Jak říká Ferry - tohle vzniklo na základě otázky ze začátku tohoto fousu, zda se někdo zvenčí nemohl přihlásit na účet člena jen proto, že tento člen má lehce uhodnutelné heslo. Např. jméno oblíbeného fotbalového klubu, když každý ví, že mu fandím, fakt není silné heslo.... Když mi např. někdo řekne, že je lepší se v autě nepoutat, rozhodně mu řeknu, že by to podle mě udělat měl. Dál ho přesvědčovat opravdu nebudu, je to dospělej člověk a je to samo že jeho věc, chce-li riskovat minimálně vyražené zuby. Ale jednou mu to řeknu, abych měl čisté svědomí. Citovat
Kurt Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Ano, je na čase si přiznat, že heslo peugeot není bezpečné heslo. BTW: Forum samozřejmě má hashovaná hesla. Citovat
Haryk Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 četl jsem to asi 5x a žádný HESLO tady nikde není napsaný Citovat
OK406 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 V pc se moc nevyznám a tak ani nevím, jak by se dali zneužít. Když už by to mu došlo, tak by to bylo jistě na 100% úmyslné. Jak znám Ferryho, tak je to bezva ,,kluk\" a věřím, že nejen on ale i jiný by nikterak a ani náznakem nezneužili něčí heslo(a)!!! To si přiznejme děvčata a chlapci. A Co se týká Pe.Tr, že měl Ferryho při dané aplikaci na pc u sebe, tak ruku na srdce, 1) víc co může a nemůže, 2) známe se a jsme tu skoro jedna rodina, 3) každý rád pomůže, když může, 4) nikdo zde ani nenaznačil, že by chtěl něčeho zneužít. Tak si myslím, že se tu zde vše dopodrobna vyjasnilo a mohlo by toto téma skončit. Co vy na to, dámy a pánové ? Citovat
Tomazy Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Původně zaslal: Kurt Ano, je na čase si přiznat, že heslo peugeot není bezpečné heslo na peclube si da take heslo len debil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.