Medvěd Odesláno 23. únor 2024 Autor Odesláno 23. únor 2024 (upraveno) Tak týhle úvaze, mr. Mmartinkovic, nějak nerozumím. Co je špatně na kombiku a otevřených oknech? Klima tehdy byla těžký nadstandard a tak jízda s otevřenými okny byla naprosto běžným jevem. Dálnic taky nebylo tolik a tempo jízdy o hodně volnější a tak člověk jedoucí s otevřenými okny neměl pocit, že během pěti minut buď ohluchne nebo bude větrem vytažen z auta ven, jako to prožívame dnes. Mmch. v SSSR se jako kombi vyráběly jak Žigulici (VAZ 2102, 2104), tak i Moskviče (všechny typy krom Aleka) a samozřejmě i Volhy (M 22 a 24-02). Všechny tyhle kombíky byly oblíbené i v ČSSR, vždycky jsme rádi převáželi věci Upraveno 23. únor 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 Dnešní úlovek v Náchodě: Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2024 Autor Odesláno 8. duben 2024 Takhle přiznanou rezervu měly Lincolny Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 Ono to ma i logo na tom krytu , takze Lincoln to je urcite, a myslim ze to bude Mark V Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 V krytu bylo "Continental" a nějaký Mark to je Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 (upraveno) No a po 100 m na Rondelu se to zlomilo A zase kolona Upraveno 8. duben 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 @Péťa jak na to koukam na vetsim monitoru, je to Mark V. IV mela jiny svetla, VI byla dost podobna na prvni pohled, ale svy odlisnosti mela a hlavne - tohle ma jen jednoznakovy oznaceni za Mark , tam se nic jineho nevejde . Takze krasny dvoudverovy coupe o delce skoro 6m a je otazka, jestli to byl 6,6 nebo 7,5 litr pod kapotou , ale spis 6.6, 7.5 byla jen volitelna a v poslednim roce uz nedostupna, protoze emise . Kam se hrabou dnesni vozidla na tyhle rozmery a motory Péťa a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 (upraveno) Tak je to tam napsaný, tak nevim proč to zkoumaš podle světel Upraveno 8. duben 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 Vsak to tam doslova pisu, ze to ma jen jednomistny oznaceni. A podle svetel se to na mobilu urcije nejlip a nejrychleji, na to to ani nepotrebuju zvetsovat... Citovat
sitler Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 V tyhle generaci jeste ne (aspon podle vyhledavani nazvu) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 před 45 minutami, sitler napsal: Vsak to tam doslova pisu, ze to ma jen jednomistny oznaceni. A podle svetel se to na mobilu urcije nejlip a nejrychleji, na to to ani nepotrebuju zvetsovat... Aha, to oznaceni jsem nejak nepochopil co tim mysliš. sitler ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 Jak píše Hafity. SAAB Sonet III. Jsem to zahlídnul v jednom filmu s C. Eastwoodem s automobilkou na dveřích a netušil, že něco takovýho u SAABu vyráběli. Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben 2024 Autor Odesláno 9. duben 2024 (upraveno) Saab Sonet jsem měl jako malej prďola mezi angličáky Upraveno 9. duben 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 Tak tohle vidím asi poprvé, Jako Saab Sonett jsem znal, ale viděl jsem ho jen v týhle verzi Až ted koukám že to byla verze II a tohle je verze III. Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2024 Autor Odesláno 10. duben 2024 (upraveno) Subaru Leone Upraveno 10. duben 2024 uživatelem Medvěd sitler ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 10. duben 2024 Odesláno 10. duben 2024 Od té doby, co existuje Google Lens, je to hádání nuda pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.