Midloch Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Haemorrhage: jaký je rozměr letních a zimních gum? Jsou ty rozměry stejné? Pokud máš pneu s nižším profilem tak budou tvrdší vždycky. Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Rozměry pneu jsou stejný 195-65-15 a jsou na stejných ráfkách Citovat
igor4 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Ja mam na leto 205/55/R16 a na zimu 195/65/R15 a ten rozdiel hlavne na jar ked prezujem citim a hlavne si musim davat pozor na jamy po zime. Ale je to len otazka zvyku. Po tyzdni to uz nevnimam. A ked sa otepli nad 20°C tak komfort jazdy je takmer bez rozdielu ak nie vyssi lebo auto so sirsimi pneu sedi daleko lepsie na ceste hlavne v zakrutach. A co sa tyka zimnym gum na leto tak nesuhlasim( pokial sa ich uz v lete chystat dorazit) pretoze nejake velke setrenie v tom nevidim. Ano mas pravdu obstaravacie naklady su vyssie kedze kupujes 2 sady ale zase na 2.strane v zime setris letne a v lete zimne lebo na nich nejazdis a v mojom pripade mi letne vydrzia 4 roky a zimne taktiez 4 roky a ked budes jazdit cely rok na zimnych tak ich urcite za 2 roky zjazdis kedze sa v lete sa zimne pneu opotrebavaju daleko viac. Citovat
robozv Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 po prezuti so zimnych na letne si treba len zvyknut je to iba o pocite z mäksich gum na tvrde /nic ine/ Citovat
dalibor307 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 mne po prezuti na letne gumy (205/55/ R16 na alu diskoch) nad 90km/h dost neprijemne vibruju co s tym? Citovat
urdemala Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 dalibor: nevyvážený kola nejspíš - nech vyvážit Citovat
dalibor307 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ved praveze som ich priviezol priamo z pneuservisu, ale obuval som ich doma, su na nich nove zavazia... aj zimne mi vybrovali ale az okolo 130 a v zakrute, a tieto letne nad 90 po rovinke obidve kolesa Citovat
Ferin007 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: dalibor307 ved praveze som ich priviezol priamo z pneuservisu, ale obuval som ich doma, su na nich nove zavazia... aj zimne mi vybrovali ale az okolo 130 a v zakrute, a tieto letne nad 90 po rovinke obidve kolesa To, že sou vyvážený, zdaleka neznamená, že sou \"dobře vyvážený\". Citovat
dalibor307 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 a nemoze to byt nieco vaznejsie ja neviem v napravach? Citovat
Ferin007 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: dalibor307 a nemoze to byt nieco vaznejsie ja neviem v napravach? Z 99 % to bude to (ne)vyvážení. Citovat
dalibor307 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ok zajdem do pneuservisu nech mi to checknu diiik Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Haemorrhage Zdravím, přezul jsem na letní pneu (goodyear excellence) na kterých bylo auto obuto při koupi. Po přezutí se auto chová tak nějak divně. Přijde mi, že moc dobře nesedí a na volantu je cítít každá malá nerovnost. Jakoby mi volan při nerovnosti cuknul. Přijde mi, že předtím se to nedělo. Tlak v pneu je ok 2,4 a venkovní strany pneu sedí. Celkově je auto najednou hrozně tvrdý a je všechno cítit. Máte nějakou radu? Děkuji Takže mi jeden známej poradil, že mohl při přezouvání přehodit směr otáčení pneumatiky, kterým původně byly ježděný (nemyslím tím vnitřek a venek pneu, to bylo dobře). Zkusili jsme přehodit přední levý za přední pravý a normálně to cukání do volantu při přejezdu nerovností atd přestalo. Pořád se mi nechce věřit, že by to způsobil právě směr otáčení pneu. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Niekde v pneuservisoch maju tie vyvazovacky uplne naprd ! Daj si ich urobit v inom pneuservise a uvidis ze to bude lepsie ! Citovat
Dave_k Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Takže mi jeden známej poradil, že mohl při přezouvání přehodit směr otáčení pneumatiky, kterým původně byly ježděný (nemyslím tím vnitřek a venek pneu, to bylo dobře). Zkusili jsme přehodit přední levý za přední pravý a normálně to cukání do volantu při přejezdu nerovností atd přestalo. Pořád se mi nechce věřit, že by to způsobil právě směr otáčení pneu. Je fajn si před zutím poznačit kde která guma byla, alespoň pro příště budeš vědět. P.S. U zimnich jsi to asi neudělal co? Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Dave_k Takže mi jeden známej poradil, že mohl při přezouvání přehodit směr otáčení pneumatiky, kterým původně byly ježděný (nemyslím tím vnitřek a venek pneu, to bylo dobře). Zkusili jsme přehodit přední levý za přední pravý a normálně to cukání do volantu při přejezdu nerovností atd přestalo. Pořád se mi nechce věřit, že by to způsobil právě směr otáčení pneu. Je fajn si před zutím poznačit kde která guma byla, alespoň pro příště budeš vědět. P.S. U zimnich jsi to asi neudělal co? No bohužel ne no. Je to fakt možný, že by to bylo tím? Přijde mi to divný Citovat
Dave_k Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Já bych tomu i věřil. Ta guma je nějak \"sedlá\" a pak při otočení dělá tohle. Většinou se setkávám s gumama, který mají buďto směrovej dezén a tudíž je na nich šipka rotace a nebo je rozlišená jen vnitřní a venkovní strana a tam je \"otočení\" reálný. Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 No na těhle je jen inner a outer, to sedělo. Ale jestli ta pneu byla předtím nějak jetá pořád na levým kole a on ji dal na pravý, tak to by se taky dalo pochopit. Citovat
nikol Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 A maji se kola střidat?Jednu sezonu v předu a pak zase dozadu a pak opačně Jaký je váš nazor? Citovat
Šalda Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Já takhle gumy střídám pokaždý když je přehazuju, aspoň se sjíždějí rovnoměrně. A nikdy jsem neměl problém že by mě třeba volant vybroval a podobně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.