Přejít na obsah

Haemorrhage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Třebíč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Haemorrhage's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Tak dneska jsem tu koncovku z hadičky našel na zemi na koberečku, musel projít přes větrací otvor. Ještě, že tak
  2. čau, potřeboval bych poradit. Dneska jsem se snažil vydesinfikovat klimu. Oddělat jsem pylovej filtr a strčil hadičku a při zmáčknutí z hadičky vyletěla koncovka cca 5*3mm. Snažil jsem se ji nahmatat rukou, ale je tam málo prostoru a nemužu ji najít? Vadí to něčemu? Je nějaký způsob kde ji najít? Díky
  3. To si říkám od prvního dne co mám P307:D Bohužel si říkat si to můžu jak chcu, realita je jiná
  4. No když to budeš brát takhle, tak to by ses musel vyhnout uplně všem bazarům
  5. Podle mě 80kW je 16V a 70kW je jen 8V.
  6. To víš, že pokud seženeš, jde vyměnit. Měl jsem něco podobnýho, klepalo to a povýměně ok.
  7. Haemorrhage

    dálkáč

    Mě to dělá taky
  8. Už je mám vytažený, demontáž proběhla v pohodě. Ten co mi měnili tak jsem povolil rukou, nebyl vubec dotaženej. Celý to kolem něj bylo zalepený od černiska podobnýmu asfaltu (asi nafta a olej). Pak tam byl ještě jeden docela hodně povolenej, ale ten neprolínal. Těsnění jsem taky vytahl. Všechny vstřiky šly v pohodě vyndat. Zítra je tam posílám, co mě to bude stát uvidíme. Toho kreréna v servisu co mi to měnil bych nakopal nejraději do koulí, už tam ale nikdy nepojedu. Takže pokud posílají vstřiky zpět s novýma podložkama, tak je kupovat nebudu. Akorát jsem nenašel utahovací momenty vstřikovačů. Našel jsem jen 2.0 HDi a to je 30Nm a přípojka nafty ke vstřiku 25Nm. Tak snad to tak nějak je.
  9. Udelam to tak. Poslu je vsechny 4 do kladna a bude. Jen by me zajimalo, jestli je zvladnu sam vyndat a nejaky postup. Kdyby nekdo vedel, napiste sem. Dik Edit: Jinak všiml jsem si, že asi klepe ten vyměněnej vstřik, sundal jsem kryt motoru a kolem toho vstřiku je to plný nějaký sračky (nafta, olej) co já vím co. takže on asi neměnil těsnění. Ještě mi řekněte, když nechám poslat vstřiky do TP spol do Kladna, posílají to pak s nějakým vyměněným těsněním, nebo co mám ještě koupit za těsnění? [upravil dne 1/12/11 14:08 od Haemorrhage] [upravil dne 1/12/11 15:40 od Haemorrhage]
  10. Tak jsem po výměně jednoho vstřikovače. A je to uplně stejný, možná i o něco horší, protože se ozývá uvnitř auta při volnoběhu klepání, který před výměnou podle mě nebylo slyšet. Motor si na volnoběh pocukává dál. Takže já už fakt nevím. Měl jsem domluvenou opravu s odborníkem tady z klubu (všichni ho vychvalují), ale asi tak 5x se na mě vyflákl, takže já už fakt nevím jak dál.
  11. Ne, protože mám slíbenou opravu už déle jak měsíc a půl a pořád nic. Budu to muset udělat jinou cetou. Až se dočkám, napíšu.
  12. hm, já mám vyměněný hovno :grr:grr
  13. Dobrá mrda, to ti teda povím. Ale zase když je pak klid, tak to za to asi stojí. Až to pořeším já, tak dám vědět.
  14. kdyztak mi napis co ti s tim delali, ze jsi psal repas ( vymena, cisteni a oprava) a taky na kolik te ta sranda vysla..
×
×
  • Vytvořit...