Přejít na obsah

igor4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    164
  • Registrace

Vše od uživatele igor4

  1. igor4

    Klíč k 307

    Ja som tiez pred casom menil tiez plastovy kryt kluca. V Peugeote som nebol ale bol som v klucovej sluzbe kde odo mna chceli 50€. Tak som im povedal nech si ho nechaju(nenazranci- este tych 20€ by som bol ochotny zaplatit ale 50€ tak to teda nie!!!Kupia ho za 5€ a predaju za 10nasobok, to nie je nic ine iba zdieranie ludi!!!,vsivaci.) a kluc som si objednal na e-bay za 5,30€ aj z dopravou a do dvoch tyzdnov som ho tu mal. Kluc je uplna kopia originalu a sluzi mi uz 2.rok.
  2. igor4

    Panel klimatizacie

    Vcera som sa aj ja pustil do vymeny ziaroviek na ovladani kureria a klimy. Rozobral to cele bolo celkom v poho ale vybrat ziarovky to bol hotovy porod ,aj tak sa mi podarilo vymenit iba jednu...nemal som uz tolko casu a ani nervy.Ten pristup je tam naozaj \"uzasny\" ...keby aspon tie umele patice v ktorych su ziarovky su vacsie ...prstami nie a nie pootocit. Musim to nejak inak...nejakymi malymi kliestami prip. klucom, mate nejaky zlespovak? p.s. vsimol som si jednu vec, ktoru som si doteraz neuvedomil. Mam aktivovane automaticke rozsvecovanie svetiel a pri dennom svieteni mam stale posvieteny panel kurenia a klimy a to je asi aj dovod preco sa ziarovky vypalili. Nerozumiem preco musi panel kurenia byt stale podsvieteny...je to naozaj nedomyslene! Dalo by sa to nejak deaktivovat? Ako to mate vy?
  3. igor4

    Výměna chladicí kapaliny

    no uplne cira nie je, ma nadych do zlta, ak glysantin je modrozeleny akej farby je revkogel 2000?
  4. igor4

    Výměna chladicí kapaliny

    v aute mam ciru chladiacu kvapalinu - prepokladam ze je to GLYSANTIN G33 a potreboval by som doliat nemrzku, mozem kupit akukolvek urcenu na hlinikove motory okrem G12 cervenej alebo musim ist do Peugeotu a pytat si Glysantin G33? dik za rady
  5. igor4

    vypouštěcí šroub

    niektore modely maju M16x150 a niektore M18x150, ja mam r.v. 2002 mam M16
  6. igor4

    Klima neklimuje

    bol som doplnit medium , zo 600g som mal 70, tatial chladi ako ma.
  7. igor4

    Klima neklimuje

    je normalne ak za 2 roky sa strati medium? mam riesit alebo staci len doplnit chlad.medium?
  8. Caute vsetci, min.tyzden som po zime 1.krat zapol klimu a zistil som,ze nechladi ako ma. Z utrob pocut pisklavy zvuk a chladi strasne slabucko resp. vobec. V com moze byt problem - nie je medium alebo to tipujete na nieco ine? Medium som daval doplnat pred 2 rokmi. Co by som mal skontrolovat ?
  9. igor4

    Peugeot 307 1,6 16V

    stacilo by,v kazdom pripade sa musis dostat k starteru ...je k nemu dost blby pristup musis vybrat baterku aj s konzolou , 2 sroby mas z vrchu a 1 zospodu. Mne to robili v servise...dal som vymenil aj uhliky a cievku.
  10. igor4

    Peugeot 307 1,6 16V

    Ja som mal nieco podobne, ked som startoval rano pri minusovych teplotach...bol to pastorok na starteri(nestihol sa vratit...a vtedy to zachrcalo). Starter som dal zgeneralkovat a odvtedy je klud. [upravil dne 11.4.2011 20:53 igor4]
  11. igor4

    Peugeot 307 1,6 16V

    Ja som mal nieco podobne, ked som startoval rano pri minusovych teplotach...bol to pastorok na starteri(nestihol sa vratit...a vtedy to zachrcalo). Starter som dal zgeneralkovat a odvtedy je klud.
  12. igor4

    Jaký letní pneu?

    Ja mam letne Pirelli P7 , mam na nich najazdene za 4 sezony cca 45000km a maju vzorok 4 mm.Takze este tuto sezonu vydrzia.Doteraz maximalna spokonost - hlavne za mokra. Celkom sa mi pozdavaju Pirelli P7 Cinturato - asi by som isiel do nich! p.s. jeden poznatok - doteraz boli tiche , ale ked som ich minuly tyzden prezul zo zimnych sa mi zda ze dost hucia ale to moze byt tym ,ze su uz dost zjazdene a guma takisto casom starne a mozno aj tym ze zimne mam Michelin ,ktore vobec nepocujem. [upravil dne 4.4.2011 08:28 igor4]
  13. igor4

    Vymena oleje a filtru.

    bencik19: a kolko mas najazdenych km?
  14. igor4

    Vymena oleje a filtru.

    Mne na 15000km to zozerie cca 1l oleja,na jednu vymenu mam 5l balenie tak akurat, davam Total 5w-40. Rozmyslal som ze by som dal 10w-40. Ma niekto prakticke skusenosti resp. postrehy s prechodom z 5w na 10w? p.s. mozem ocakavat mensiu spotrebu oleja?,ako je to so startom v zime ?,pripadne ci sa nezvysila spotreba paliva a tak...
  15. Aky rozmer ma original vypustaci sroub na olejovej vani?( velkost, dlzka, typ - stupanie zavitu ). Vie mi niekto poradit? p.s. Predaju mi ho aj v Peugeote?
  16. igor4

    Zadny stierac - prestal fungovat

    Bogi SW,dakujem za info. Dnes rano mi nefungoval, ked som isiel z prace tak uz ano...takze asi zly kontakt po zime igor
  17. igor4

    Zadny stierac - prestal fungovat

    ma zadny stierac zvlast poistku? resp. ktoru konktretne poistku mam skontrolovat?
  18. Mam problem zo zadnym stieracom - z nicoho nic prestal fungoval. Po otoceni packy sa ani nepohne. Mal uz niekto podobny problem? Co mam pozriet ako prve?
  19. igor4

    škrtiaca klapka

    ja ked som mal nanesenu skrt.klapku tak mi po vacsinou po nastartovani motor zhasol a ked bol studeny motor tak prvym par metrov trhana jazda, teraz v bez problemov.
  20. igor4

    Zaseknuty plynovy pedal

    moze byt ,ze sa zasekol o kobercek...uvidim do buducna
  21. Zdravim vsetkych, nedavno pri razantnom zosliapnuti plyn.pedala mi zostal zaseknuty t.j. po ubrati zostal visiet. Pomohlo ked som znovu pridal a ubral potom sa vsetko vratilo do normalu. V com by mohol byt problem ? mam vymenit plynove lanko?
  22. igor4

    Izolace "deka" pod víko motoru.

    ako som napisal, zalezi v akom stave bude ... rozhodnutie je uz na Tebe.
  23. igor4

    Izolace "deka" pod víko motoru.

    na vrakaci to neviem...zalezi v akom stave bude a ci bude vobec pouzitelna, ja som ju zhanal 2-3 roky dozadu,mal som ju total rozpadnutu. Kupil som ju nakoniec v Peugeote myslim ze stala okolo 1300-1400 Sk
  24. igor4

    Kľúč a ozdobné lišty

    Pozeral som to, len jedine comu nerozumiem je ze v popise je : it will need to be cut by a good locksmith! Aj v popise RF systemu je ze obal obsahuje nevyfrezovanu planzetu SX9. Znamena to ,ze obal budem musiet dat dodatocne upravit??? ( rec je o nevystrelovaciom kluci).
  25. igor4

    Kľúč a ozdobné lišty

    Dik, pozeral som ponuku firmy RF system z Bratislavy, ma niekto skusenosti s touto firmou?
×
×
  • Vytvořit...